Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיבוב סיכום בחירות

כן, אני הייתי הילד המעצבן הזה שנתן לכם את הפתק שזרקת לפח, לא, אני לא מקבל כסף לפי פלאייר אלא שעה וממש לא אכפת לי אם תיקחו או לא (כן אכפת לי אבל זה סתם תחרות מפגרת נגד עצמי) אנחנו לא נעלבים אם לא לוקחים, לעומת זאת אנחנו כן נעלבים שנותנים לנו תירוצים שמזלזלים לנו באינטליגנציה (הבחור הצביע חודשיים לפני כי הוא עובד במשרד הביטחון, נו באמת...).

22 ימים (ברוטו) עבדתי, 35 שעות נטו, 25 שקל לשעה (28 ביום הבחירות) מבלי לעשות חשבון יותר מידי זה בערך 900 ש"ח, סכום נחמד רק חבל שיצא בשניה על מוצרי דיטיילינג (אני מנסה לעצור את עצמי אבל לא מצליח :cry:).

נהג מתחיל סיכם את טוב, להיות עם בנות 17 ולא להיעצר על זה (אפילו שהגיל שלנו לא כ"כ רחוק), זה בעיקר מה שהיה שם, זיוני שכל על מי הייתה עם מי וכמה.

סיכום יום הבחירות

ביום הבחירות הייתי בשני מוקדים, האחד מיקום מרכזי, עם הרבה אנשים, סוכית, ומישהי לרדת עליה (מוציאים 5 שקלים מהארנק "קחי זה מה שאני חייב לך על אתמול בערב" חה חה חה מצחיק) היה נחמד אבל חם.

אחרי זה עברתי למקום שומם עם שני קלפיות, בלי כוסיות (שתי כונפות) ושעמום תחת, נציג אחד שחופר על מה המפלגה של כל אחד עושה, ואיזה תמהוני אחד שבא להוציא עלי עצבים (בדיבורים, ככה הוא מוציא עצבים, לפעמים אני לא מבין אנשים).

היה די מבאס, היו קלפיות עם מכות ואקשן ואצלנו הכי אקשן היה שהסדרן התווכח עם דומינוס האם הוא עשה הזמנה והאפליקציה קורסת או לא.

לילה טוב.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תגידו,

מה הקטע של נשים,שאם יש כסף בחשבון בנק שלא משתמשים בו אז צריך לבזבז אותו?

חשבתי למכור את האוטו ואז הקשבתי לכל מה שאפשר לעשות עם הכסף-האוטו נשאר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
זה בסדר, אתה יכול להודות שהתסכול הוא שלך כי אין לך פוטאנג שבועיים עכשיו.

גם, אבל גם מה ההיגיון? לא פלא שיש אחוז משתמטים גבוה (כולל אלה שמשיגים פטור בדרך זו ואחרת)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
הסבר נא לי מה זאת אומרת? יש השפעה על תפקוד מיני?

מה, איזה תפקוד? לא זוכר.

עריכה: רופני, אנחנו צריכים לדבר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
תגידו,

מה הקטע של נשים,שאם יש כסף בחשבון בנק שלא משתמשים בו אז צריך לבזבז אותו?

חשבתי למכור את האוטו ואז הקשבתי לכל מה שאפשר לעשות עם הכסף-האוטו נשאר.

נשים מאמינות שלכסף יש תאריך תפוגה :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לוקו, יא חתיכת מניאק. אני 60 ק"ג על 182 ס"מ ואתה בוכה פה? חוץ מזה אתה כבר נשוי, אין צורך לעשות רושם על כוסיות..:lol:

אני אישית נגד להלחם בטבע. תתאמן בקטנה ותאכל מסודר, עזוב את כל החרא של התוספים..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

בואו נהיה עדינים עם ערן, בלעדיו אין גיבוב, ובלי הגיבוב ניאלץ לחזור ולהתעניין בחיינו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
בואו נהיה עדינים עם ערן, בלעדיו אין גיבוב, ובלי הגיבוב ניאלץ לחזור ולהתעניין בחיינו.

סוף סוף משפט חכם.

איזה כייף לי :)

פורסם

:lol:

אומנם אני כוסון אבל אני רוצה להיות סוסון.

חוץ מזה זה כייף, היום הכנתי מטרנה לילד ומטרנה לי.

אפילו הוא הסתכל עלי במבט של "אתה פתאט"...

בלי הגיבוב חיי משולים לסמלון שלי.

Gn'f'R

פורסם

לפני 27000 שנה, כשהתאמנתי,

אני מבין שהתאמנת יחד עם שמעון פרס והטי-רקסים. :shock:

כן, אני מרגיש גם ככה, רק שאצלי זה קצת יותר ציורי:

"היה היה פעם, לפני שנים רבות, בגלקסייה רחוקה רחוקה, עיר רדומה. ובעיר היה בית ובו דירה להשכיר. ובקומה רביעית גר הברווז, עד היום- ממש מאז. ובאותה עיר ישנונית, נסע הברווז להתאמן עם סנונית..."

טוב, נעצור את זה פה. אני נהיה פואטי (כותבים את זה "פאטתי, יא ברווז מניי*ק) כשאני על משכך כאבים.

מה הקטע בצבא המטומטם הזה ?

גם מחויבים אליו, וגם שצריך לישון שינה נורמאלית אי אפשר, וגם שצריך תור לרופא נשים מחכים שבועיים, כי במרפאה כבא לא מקבלים.

????????????????????? למה ????????????????????

פורק עצבים בשם חברה שלי.:evil:

ראשית: בתמונה שבלינק תוכלו לראות תור גניקולוג.

שנית, אז את ה"חבר שלי" החליפה "חברה שלי" בימינו, אה?

מה קרה, הרופא הרגיל קרא לך "כוSיT" אז החלטת לזרום עם זה ולהוציא גימלים? או גימלים נפשיים?...

בכל מקרה, תגיד לחברה שלך שלא תלך לרופא בצבא. היה לי ניסיון רע מאד עם הרופאים הצבאיים (ועם רופאים בכלל, למען האמת). נפלתי על כמה שהיו כל כך מטומטמים שזה כאב לי.

כולל פעם אחת, בניתוח, שבאמת כאב לי. באופן מילולי. :?

עדיף לה להוציא הפנייה לבוחן פוטאנג מוסמך חיצוני.

אני אישית נגד להלחם בטבע.

אתה בטח מעדיף להילחם בזירה של מורטל קומבט במקום בטבע.

Arena_rooftop.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נהג מתחיל ומרק10, זכיתם.

שמתי אותכם בחתימה שלי.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
הי דניס, אני קצת מעורבב אבל השאלה שלי די פשוטה:

האם המוצר שרכשתי בתוספת אימוני משקולת יעזרו לי להעלות את משקל גופי?

מטר שבעים ושמונה, שישים וארבעה קילוגרמים, זכר עם סטיות.

כבר פתחתי בעבר שרשור על הרגלי התזונה שלי "בשר, אני צריך בשר",

הפעם הגעתי עם שאלה מכוונת מבלי לדון על תזונה.

גיינר בשילוב תזונה נכונה ואימוני משקולות (בדגש על משקל ולא חזרות) יעשו את העבודה.

חלבון, קצת פחות.

אני הייתי ממליץ לקחת שק של הגיינר המעולה הזה: http://www.israelbody.org/Serious-Mass-%D7%A1%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%A1-%D7%9E%D7%90%D7%A1

אולי אפילו שתיים ואחרי זה להתחיל עם חלבון (במידה ומתאמינים חזק ולא אוכלים נכון).

בנושא המלחמה בטבע.

אני שחיפון רציני בטבע שלי, עד הצבא נראתי כמו ניצול שואה (למרות שנים של אימונים באומנויות לחימה), התחלתי להתאמן בסבבה שלי בלי שום תוסף ותוך כמה שנים עליתי משישים קילו לשמונים וחמש (על מטר שמונים וארבע).

אחרי שהפסקתי, שוב ירדתי לאזור השישים קילו תוך כשנה וחצי.

כשחזרתי להתאמן בפעם השניה השתמשתי בגיינר שהמלצתי ועליתי 6 קילו תוך חודשיים.

מפה לשם כבר כמה שנים אני יציב על 84-83 קילו כאשר בשיא שלי הייתי 87 קילו עם 11 אחוזי שומן.

אבל זה דרש הקפדה יתרה על שלל גורמים ולא היה שווה את המאמץ, היום אני מתאמן בכיף ולא רודף אחרי שום נתון.

אם זאת אני יודע שברגע שאני מפסיק אני לא משמין, אני משיל קילוגרמים ולא משנה כמה אני אוכל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תודה דניס,

אני אסיים קופסת החלבון וע"פ הממצאים בשטח נפעל בהתאם.

אם מישהו יאמר לי היכן אני יכול לקנות מורינגה

לגידול בבית, אהיה אסיר תודה!

Gn'f'R

פורסם

אז יום אחד אמרתי לעצמי "אני אלך לישון מוקדם ב21:00 ואשים את השעון ל6 בבוקר".

מ3:30 ניסיתי להרדם שוב, העברתי 10 דקות במשחק קנדי קראש (שלב 100 המעצבן ביותר) ועכשיו פשוט אוכל משהו ואתחיל לעבוד.

טוב שיש את הגיבוב, אם לא הייתי מרגיש לבד :oops:

• תוכן חדש...