Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא גיינר יא טבאע*.

זו אבקת חלבון והיא תוסף לגיטימי למי שעובד על מסה ואין לו זמן, סבלנות או כסף לאכול קוטג' או פחית טונה אחרי האימון. הקפד לשתות את השייק עד 45 דקות אחרי אימון כח וסע לשלום.

* מותר להגיד טבאע בטלוויזיה?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אני די רזה, 10 ק"ג פחות ממה שאני צריך להיות.

קשה לי מאוד להרים משקל .

מה זה ייתן לך? השומן לא יחזק אותך, וגם אי אפשר להפוך אותו לשריר אחר כך (להבדיל מהדעה הרווחת והלא נכונה שקיימת). שומן הוא שומן, ואין לו קשר ליכולת שלך להרים משקל. אבקות החלבון הן לא תחליף לארוחה. הן פשוט תוספת של חלבון במקרה שאתה לא אוכל מספיק חלבון. בוא תשמע עוד משהו, אם לא אכלת טוב במהלך היום שלפני האימון, או לחלופין ארוחה מזינה אחרי האימון (למשל, מיד עם סיום האימון פרי, ואחרי כשעה-שעתיים ארוחה מזינה), את החלבון הגוף שלך ינצל בתור מאגר אנרגיה ולא לבנייה של שריר. לכן, חשוב לאכול טוב ובאופן מאוזן (עם מספיק שומן ופחמימות) במהלך היום. גיינר עולה הרבה כסף (יותר מאוכל), ולכן עדיף לאכול קצת יותר קלוריות, במקום לדחוף לעצמך גיינר.

הדרך היחידה להשתפר באימונים היא להתאמן. באימוני כוח מומלץ לתת לשרירים מנוחה, ולא להתאמן יומיים רצוף, בעיקר כשאתה מתחיל. תעשה את זה מקסימום יום כן ויום לא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מצליח להחליט מה יותר גרוע - שבגלל הלחץ בלימודים אין לי זמן לעקוב אחרי הגיבוב או זה שאני בכלל רוצה לעקוב אחרי הגיבוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פשיטא, שאתה לא מצליח

[rant קופאיות] אז הייתי בסופר היום וקניתי כמה דברים. הגעתי לקופה ("יש כרטיס מועדון?") ואז התחילו ההערות. ואוי ואבוי כמה הערות. "יש לך כרטיס אשראי שופרסל? למה לא? כדאי לך. למה אתה לא רוצה? תצא לך הנחה כפולה. בטוח שאתה לא רוצה?". טוב, אחרי סריקה של חמוצים - "יש מבצע 2 בחצי מליון שקל, רוצה? לא? למה לא? אתה לא רוצה כלום הא?". כן, כי הדבר שאני הכי רוצה בעולם כעת, זה לעקב את כל מי שאחרי, ללכת עד למדף של החמוצים ולחזור. ואז.... אז הגיע רגע התשלום.... "מה זה? רגע צריך עוד 50. השטר הזה קרוע. למה הוא קרוע? ראית שהשטר קרוע?".[\rant קופאיות].

בסך הכל רציתי בורקסים ולחזור הבייתה בשלוש

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני לא מבין על מה הטסטרים שובתים שוב?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לוקו, היה מקום לפתוח שירוש נפרד בנושא או לפחות לערוך חיפוש, דנו בחלבון וגיינר המון.

אם תגיד גובה, משקל נוכחי, גיל, מין (כן והרבה בבקשה!) ומטרות נוכל לעזור לך יותר טוב.

כמו כן מחירי התוספים הזולים ביותר בארץ הם בגדר שחיטה (כמו כל דבר אחר) אני ממליץ על VITACOST לפעם הבאה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הי דניס, אני קצת מעורבב אבל השאלה שלי די פשוטה:

האם המוצר שרכשתי בתוספת אימוני משקולת יעזרו לי להעלות את משקל גופי?

מטר שבעים ושמונה, שישים וארבעה קילוגרמים, זכר עם סטיות.

כבר פתחתי בעבר שרשור על הרגלי התזונה שלי "בשר, אני צריך בשר",

הפעם הגעתי עם שאלה מכוונת מבלי לדון על תזונה.

Gn'f'R

פורסם

אימוני הכח יעזרו לך להגדיל מסה. שימוש נכון באבקת חלבון - או יותר טוב בחלבון טבעי - יכול לסייע לעניין.

לפני 27000 שנה, כשהתאמנתי, נעזרתי רבות באבקה להנאתן של בנות תל אביב.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מה הקטע בצבא המטומטם הזה ?

גם מחויבים אליו, וגם שצריך לישון שינה נורמאלית אי אפשר, וגם שצריך תור לרופא נשים מחכים שבועיים, כי במרפאה כבא לא מקבלים.

????????????????????? למה ????????????????????

פורק עצבים בשם חברה שלי.:evil:

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...