Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כבר מדברים על הוכחות לקיומם של חייזרים, דבר שאישית אני לא בטוח לגביו, אז ישנן גם הוכחות שלא משתמעות לשתי פנים שדינוזאורים עוד חיו בתקופת בני האדם.

מה שבטוח, אלה לא דברים שכדאי לדבר עליהם בדייט.

לא, אין הוכחות כאלו.

מישהו העלה את הטיעון הזה בפורום אתאיסטי שאני משתתף בו לפני כמה ימים.

רמת הטמטום של ה"ראיות" האלו גרמה לזה שיעיפו אותו אחרי 5 שעות מתישות של דיון.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבעיה (בעיני) שגם אם יגיעו חייזרים וינחתו על פירמידה/סטונהנג'/ המישורים המצוירים במרכז אמריקה, זה עדיין לא יפתור את שאלת המיליון דולר- קיומו של ג'ה. או גוד. או וואטאבר...

מתחדשת*

פורסם

לא ממש פורום, זו קבוצת פייסבוק שנקראת "אתאיסטים - נעים להכיר".

למעשה הם המתחרים של הקבוצה שלי שנקראת "אתאיזם, היקום וכל מה שמסביב".

אצלי אין דיונים כאלו כי הם נמחקים תוך שניות.

בקבוצה השניה מאפשרים דיון פתוח, גם אם ההנחה הראשונית היא של טרול או סתם מטופשת להחריד.

פורסם
לגבי פנורמה, אני שונא 360, זה עושה לי כאב ראש. בטוח יש תוכנות חינמיות שיכולות לחבר, לא חיפשתי מעולם.

תחזור רגע בדמיון מודרך למקום: נסעת איזה 30 ק"מ מבה"ד 1? בשלב מסויים הייתה ירידה גדולה ואחריה עליה? הכביש הפך לנתיב אחד (מחולק באמצע ע"י גדר)? הגעת למחסום מאוייש? בסיס קטן עם אנטנות גדולות? אם כן, זה הר חריף. נכון, לא גליק גדול. המנחת המדובר היה משמאלך? אם כן, יש לי סיפורים עליו שממש לא בא לי לכתוב בפורום פתוח.

כמו שכתב פירסיג בזן ואמנות אחזקת האופנוע, הטיפוס על ההר חשוב יותר מהפסגה:

אני מוכן לחלק לך את זה לארבע תמונות של 90 מעלות :-)

לא זכורה לי גדר באמצע הנתיב, חוץ מזה הכל מדויק להפליא. גם את ההאצה ביציאה מהסיבוב הצלחת להעלות לי.

זה בדיוק המנחת. אם תרצה אוכל לצרף תמונה שלו כטריגר לסיפור.

המטרה היא סתם תירוץ כדי להנות מהדרך. והדרך הייתה מהנה ביותר.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

האא, אישתי בקבוצה הזאת.

לי אין פייסבוק ואני נמנע מלהשתתף בפורמים של אתאיסטים, מעדיף להפיץ את דברי פנים מול פנים בקרב אנשים שמוכנים להקשיב ובעלי קצת היגיון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
מה כבר יש בערד ?:)

אוטובוס לבאר שבע.

:lol: :lol: :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה כבר יש להפיץ באתאיזם?

לבני האדם המאמינים יש נקודת מבט ותפיסה אחרת וזה כבר דבר שקשה לשנות. הם מאמינים גם בדברים שלא מצליחים להוכיח. הם מאמינים בדברים שסיפרו להם "לדוד של סבי רבי שלי קרא נס" והם לא מחפשים אמת והוכחות מאחורי מה שהם מאמינים בו. עד שאדם לא יישאף להקנות לעצמו את הידע בעצמו ולא ידרוש הוכחות על מנת לשים את מבטחו במה שאחרים אומרים, אין הרבה מה לקיים דיון.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
מה כבר יש להפיץ באתאיזם?

לבני האדם המאמינים יש נקודת מבט ותפיסה אחרת וזה כבר דבר שקשה לשנות. הם מאמינים גם בדברים שלא מצליחים להוכיח. הם מאמינים בדברים שסיפרו להם "לדוד של סבי רבי שלי קרא נס" והם לא מחפשים אמת והוכחות מאחורי מה שהם מאמינים בו. עד שאדם לא יישאף להקנות לעצמו את הידע בעצמו ולא ידרוש הוכחות על מנת לשים את מבטחו במה שאחרים אומרים, אין הרבה מה לקיים דיון.

אין מה להפיץ, זו בדיוק הסיבה שאני לא משתתף בפורמים או קבוצות בפייס, לעומת זאת כשאדם שואל אותי שאלות בנושא כי הסיפור שהאכילו אותו מלידה מתחיל לא להסתדר לו אני מספק לו את המידע שהוא צריך.

אפילו פה בפורום כמה חברים פנו עלי בנושא בהודעות פרטיות, הייתי רוצה לחשוב שנתתי להם נקודת מבט חדשה לעולם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא, אין הוכחות כאלו.

מישהו העלה את הטיעון הזה בפורום אתאיסטי שאני משתתף בו לפני כמה ימים.

רמת הטמטום של ה"ראיות" האלו גרמה לזה שיעיפו אותו אחרי 5 שעות מתישות של דיון.

כמו שאמרתי, זה דבר שאני לא בטוח בו, כי שמעתי טענות משכנעות מ2 הצדדים. יש כל מיני תבליטים של צורות ברורות של דינוזאורים מתקופת בני המאיה (היא. מאיה הוא. מאיה הו. מיאה הא-הא) אם אני זוכר נכון.

LOL, הרגת אותי SLOWRIDE.

JesusDino11.jpg

יוסי, איזה פורום זה?

תודה רבה על תמונת הפרופיל החדשה שלי!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא ידידי, אין.

זה דבר אחד להאמין לכתוב בתנ"ך ולפרש אותו באופן קצת מאולץ כך שסיפור הבריאה יראה הגיוני, אך זה דבר אחר לגמרי להאמין לשקרים (לא שלך, אלה כאלה ששמעת).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בתנ"ך כתוב משהו על דינוזאורים בכלל? למדתי בבית ספר דתי ובחיים לא שמעתי על זה. סיפור הבריאה בתנ"ך מתחיל מזה שהיה "תוהו ובוהו", לא כתוב כלום על דינוזאורים. פעם שמעתי איזה אחד שטוען שה"תוהו ובוהו" בתנ"ך זה התוצאה של המטאור שגרם להכחדה של הדינוזאורים.

ד"א זה היה בNG, קשה לי להאמין שהם כערוץ מדעי ישקרו בכזו צורה. אנסה למצוא לזה קישור יוטיוב מאוחר יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...