Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנהלים פה עובדים מהר :-) :-)

אל תעלה,לא כדאי.

GGGG.jpg

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דרך אגב, לא הספקתי לקבור את העורלה, בטעות היא נזרקה לפח.

איזו מילה מצחיקה "עורלה", זה כמו "קרמבו" - "קרם- בו",

"עורלה"- "עור-לה".

ואני תמיד חשבתי שפינס הוא זכר.

Gn'f'R

פורסם

אנלוגי, נחזור רגע לשאלות אופנועים (קטנועים יותר נכון).

איזה מצבר יש בקטנוע ? אני מאמין שקטן אבל הוא מיוחד או משהו ? לחבר הלך מצבר בקטנוע והוא קנה אחד חדש במחיר של 850 ש"ח, הוא אומר שהמחיר זה בגלל מערכת (מיוחדת כהגדרתו) שמכבה את המנוע ברמזורים, אני יודע שרכבים עם מערכת START STOP מצוידים במצברים מחוזקים אבל זה עד כדי כך יותר יקר ?

לשם השוואה ברנו החלפנו מצבר 60A באותו מחיר אם אני זוכר נכון וזה נחשב ליקר מאוד (שגריר).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בלי קשר לזה שזה אופנוע, לרכבים עם מערכת Start & Stop יש מצברים אחרים, יותר יקרים והרבה יותר חזקים.

הם אמורים להתמודד עם בעיית ההתנעה הרבה יותר פעמים, אז זה מצבר ייעודי.

אם תנסה להתקין מצבר רגיל ברכב עם מערכת כזו, הוא ימות תוך יום-יומיים.

פורסם

אין לי ניסיון כלל עם גיינרים, מחפש אחד שיהיה אפשר לשתות

מבלי להגעל.

בקשר לנעלי הריצה, אני יודע שהמחירים יכולים להיות מאוד גבוהים, אך בשלב זה איני רוצה לרוץ מעבר לפופיק.

הנעליים היחידות שיש לי כרגע בבית הן זוג של בלנדסטון וזוג של אולסטאר מזמש.

300 ש"ח, זו מילה גסה?

לפני שהספקתי לערוך כבר הגעתי לגיבוב...

אני משתפר!

עריכה 3:

Gsi16v - אני צריך אותך!

עריכה 4:

תיקון תקציב, אפשר עד 339.

Gn'f'R

פורסם

יש לו הונדה PCX?

בכל מקרה, נשמע לי יקר לאללה. אין לי מושג איזה מצבר יש שם, או למה בכלל הוא שונה ממצבר לקטנוע רגיל.

אם אין לו PCX כנראה שאין לו Start Stop, ואז בכלל זה מוגזם לגמרי.

לוקו, במגה ספורט ראיתי לא מזמן סקוני ב-300 ש"ח. אפשר למצוא נעליים ראויות, בטח אם אתה לא נעול על הדגם האחרון או כאלה שמיועדות למי שלובש בגדי ריצה יעודיים.

גיינר נשמע כמו סטיה, סורי. אם הכוונה הייתה למשקה איזוטוני - אני מכין תחליף זול ופשוט. ליטר מים, ליטר מיץ, כפית מלח. עובד מעולה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אנלוגי, אל תשכח שמר קטר שוקל בערך 23 ק"ג.

ולגבי המשקה המיוחד שלך, אחלה פתרון. אני נהגתי לשים לימון במקום מיץ.

גילוי מרעיש שהרעיש לי מאמן כושר בהודו - הדיבור הנוכחי בארה"ב כתחליף למשקאות איזוטונים הוא חלב קוקוס! ייענו השקוף לבן הזה. אמור להספג יותר מהר מכל דבר אחר, טבעי או מסונתז.

מה עושים כשפתאום דברים פשוטים נשמעים כמו סינית? חוסר ריכוז כזה לא חוויתי שנים. מצב כפית על ערימה של מתמטיקה דיסקרטית?

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...