Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לקנות מאזדה לאנטיס 323 של השנים 2000-2004. סכום השקעה: 10-15 אלף.

המליצו לי על הרכב הזה מאוד כי הוא גם מאוד קומפקטי ונראה טוב, וגם החלקים שלו זולים מאוד.

אשמח לביקורות רחבות על הרכב. צריכת דלק, חלקים, אחזקה, בטיחות, האם הרכב רואה הרבה מוסך, האם הרכב מחזיק זמן רב, מחירון, וכו וכו...

תודה רבה...

פורסם

לכתוב תגובה יותר משני שורות מהווה בזבוז של זמן לדעתי.

לבצע חיפוש!! - לרשום את המילה ״לאנטיס״ בשורת החיפוש יניב כמות תוצאות שלא תוכל להשתלט עליה.

פורסם

מבחינת אמינות הרכב מצדיק את שמו רכב אמין,מבחינת הבטיחות יש לה 2כריות אוויר,היא לא עשתה מבחני ריסוק אבל מזדה 3 ב2006 קיבלה 4 לכן הלנטיס בטי תקבל 3 בערך,סביר לאותם שנים.

מבחינת הרכב הוא די זריז,אבל קצת קשיח ולא כול כך שקט,אתמול יצא לי לנסוע עליו,וכול הזמן היה הד,אולי זה ספציפי ברכב הזה אבל לא היה שקט,המזגן מצוין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מזגן מעולה. נוחות נסיעה בינונית ומטה. כמעט ולא רגישה לאחזקה חאפרית (ז"א אמינה). 2 עגלות ילדים ועוד תיקים גדולים נכנסים בשקט בבגאז'. זוללת דלק(!!) - 8 קמ"ל בעיר ביום טוב.

בעל לאנטיס שנתון 03 כבר שנתיים וחוץ מעניין צריכת הדלק ממליץ מאוד מפני שזו אחלה של תמורה למחיר.

אצלי 4 כריות אוויר בניגוד למה שנאמר פה.

פורסם

מחר הלנטיס של אבא שלי חוגגת 13 שנים. היא אצלו מהיום הראשון. (GLX 1600 אוטו', שנת 2000)

צריכת דלת בתוך ירושלים נטו בין 10 ל11 ק"מ לליטר, כמובן שבנסיעות בין עירוניות צריכת הדלק משתפרת.

לא היו תקלות מיוחדות באוטו, רק עיניין של בלאי. האוטו נכנס למוסך פעם בשנה לטיפול לפני הטסט.

בקשר לעלויות הביטוח, כשהייתי נהגת חדשה וצעירה הביטוח עלה 5400 כולל מקיף וכל התוספות. בדר"כ אבא שלי משלם סביבות ה3000 ש"ח בשנה על אותה חבילה בתור נהג יחיד 50+.

בגדול האוטו עושה את העבודה בצורה טובה ובלי הפתעות בגלל זה הורים שלי לא רוצים לוותר עליו.

בקשר לתקציב שלך,אני חוששת שהוא קצת נמוך ויהיה קשה למצוא אקזמפלר טוב מהשנים האלו.

בהצלחה :)

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הלאנטיס אצלינו במשפחה סוס עבודה, במשך שמונה שנים הלך הרדיאטור בזמן נסיעה, ומדחס של המזגן. יש חשש לממיר קטליטי. אני לא מאמין שהמחיר שלו כזה נמוך אבל כן הרכב כבר לא חדש אבל הבלאי שלו עדיין טוב לכן אני חושב שבסכומים האלה הוא שווה מאד את התמורה. החסרונות שלו לדעתי הם שהוא נורא נמוך, התרגלתי למאזדה שלוש וכשאני יושב ב323 אני ממש נופל ובזמן נסיעה אני מרגיש גמד. אולי גלגלים 15 אינץ יעזרו מעט. הרמקולים חלשים ברכב, סוחב עליות גם כשהאוטו מלא, תא מטען גדול, רכב זריז יציב יחסית ונהיגה מהנה בעיקר אני אוהב את ההגה שהוא לא קל ולא קשה מידי.

פורסם
אולי גלגלים 15 אינץ יעזרו מעט.

^לא קשור בכלל, התחושה היא בגלל תנוחת הנהיגה\מושב וכ"ו, הגדלת חישוקים לפי החוקים לא תשנה את גובה הרכב.

לפתוח השרשור, היתה לנו לאנטיס 99 1600 GLX במשך כ5-6 שנים מכרנו אותה עם 230K ק"מ. בסך הכל רכב סביר, הגה לא מתקשר בכלל, נוחות נסיעה סבירה, צריכת דלק ממוצעת של 1 ל11-12 ק"מ לליטר. לא נראה לי שחלפים זולים במיוחד, אמינות סבירה+ הייתי אומר, עשינו קרוב ל100K ק"מ. כשמכרנו את הרכב הוא היה עדיין עם גיר ומנוע מקוריים. במהלך הזמן היו תקלות קטנות כמו נזילה מהרדיאטור, סללי הצתה, דליפה של גז מזגנים ואולי עוד כמה. לא הייתי אומר אמינות מוחלטת אבל חלקים העיקריים עובדים טוב. במקביל הייתה לי מזדה 3, כמובן שה3 הוא רכב הרבה יותר טוב ומהנה אבל דוקא איכות ההרכבה והבניה הרגישו לי יותר טוב במזדה 323 הישנה יותר.

פורסם

לי יש לאנטיס שנת 96 1800. באמת סוס עבודה שלא נגמר. היא יד ראשונה אצלנו ואבא שלי אף פעם לא חשב למכור.

יש לנו עוד מכוניות אבל היא כמובן נשארת אצלנו עד המוות כמו שאומרים.

עושה נסיעות רחוקות כמו כלום עד היום.

רכב אמין בהחלט.

אגב הוא באמת נמוך מאוד ואחרי שאתה נוהג ברכב אחר קשה פתאום להיכנס אליו ולשנות זווית אבל אני אוהב את זה אז כל אחד והדרך שלו להתמודד.

• תוכן חדש...