Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת הפעלה WIFE1 לעומת GIRLFRIEND X

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך הפייס: מצחיק ביותר!

מאת: גבר נשוי.

הנדון: בקשה לתמיכה טכנית עם התוכנה "נישואין"

א"נ,

לפני כשנה שדרגתי מגרסה Girlfriend 7 לגרסה Wife 1 .

לא חלף זמן רב והתוכנה החלה להריץ תוכנת מישנה בשם Children 1 , אשר גוזלת זמן ומשאבים רבים. בנוסף, הדבר יוצר עומס רב על הכונן הקשיח. בחוברת ההוראות של התוכנה לא תוארה התופעה, מה עוד שתוכנת Wife1 מתקינה עצמה באופן עצמאי כ-Resident בתוכנות אחרות, מנטרת אותן בעת האתחול שלהן ומנסה להשתלט על כל מערכת ההפעלה.

כך למשל, תוכנות ותיקות כגון Pickup-Bars 2.5; Beer-with-the-Guys 10.3 והתוכנה הוותיקה והמוצלחת Soccer_at_Saturday 5 , לא רק שהפסיקו לתפקד כלל, אלא שכל מערכת ההפעלה נתקעת בכל פעם שאני מנסה להפעילן.

מדי פעם מופעלת תוכנה סמויה (וירוס או תולעת?) בשם Mother-in-Law1 החבויה במקום כלשהו בזיכרון והגורמת לכל המערכת להיתקע, או לחילופין, גורמת לתוכנה Wife1 להתנהג בצורה בלתי צפויה לחלוטין, כאשר למשל היא מפסיקה לבצע פקודות כלשהן.

לא הצלחתי לבצע Uninstall של התוכנה, וכמו-כן איני מצליח לגרום ל- Wife 1 לעבוד ברקע, בזמן שאני מנסה להריץ תוכנות אחרות, האהובות עליי.

אני שוקל לחזור ל- Girlfriend 7, אך כאמור איני מצליח להפעיל את ה- Uninstall.

אודה לך על עזרתך, בכבוד רב,

מנוי מודאג.

------------------

מענה התמיכה הטכנית :

משתמש יקר,

רבים עוברים מגרסת girlfriend X לגרסת Wife 1, בחושבם כי זוהי עוד תוכנת בידור ועזרים.

תוכנת Wife 1 הנה תוכנת הפעלה מלאה לכל דבר, המתוכננת לנהל את המערכת כולה.

יתכן ותצליח למחוק מהמערכת את Wife 1 ולחזור לאחת מגרסאות girlfriend X - שים לב שקיימות תיקיות סמויות גם בתוכה הגורמות לה להשתנות, להתפתח ולעבור שינוי, וכך, בסופו של דבר, תהפוך גם היא ל-Wife 1 , וכך למעשה לא השגת דבר.

מהרגע שתיקיות התוכנה הותקנו, לא ניתן למחוק אותן, או לבטל אותן, או לעשות להן Uninstall .

אי-אפשר לחזור לגרסת girlfriend X, היות ומי שתיכן את התוכנה Wife 1 לא אִפשר מצב כזה כלל, והיא אינה בנויה לכך. המצב זהה גם לגבי תכנת Mother-in-Law 1 , שהינה תוכנת תולעת סמויה, המתקינה עצמה במערכת בזמן ש-Wife 1 עובדת.

היו כאלה שניסו לפרמט את כל המערכת ולהתקין בה את

Girlfriend-Plus , או Wife 2 , אך בדרך-כלל הם נתקלו בבעיות הפעלה קשות אף יותר.

קרא בעיון בחוברת ההוראות, את פרק האזהרות, סעיפים – (1) "תשלומי מזונות"; (2) "תחזוקת צאצאים".

לתשומת ליבך מצורפת האזהרה הבאה שהגיעה אלינו מאלפי משתמשים מאוכזבים שניסו לעבור לגרסת Girlfriend 8 ואחר כך ניסו לעבור ל- Wife 2.

הם מדווחים שהבעיות שנתגלו במערכת הפעלה זו הן קשות יותר מאלו שהיו להם במערכת Wife1 .

יש לציין, כי קיימות גם גרסאות של Wife 3 ואף של Wife 4 , אך הן שמורות לאנשי מקצוע מומחים ומיומנים בלבד.

בנוסף – מחירן גבוה ביותר. תוכנות אלו אינן מומלצות למשתמש הרגיל, בגלל הקושי הרב בהפעלתן.

אני ממליץ לך להישאר עם גרסת Wife1 , ולהשתדל לשרוד עִמה כמיטב יכולתך. עליך להפנים שהתוכנה מניחה באופן אוטומטי, כי כל תקלה בה, נגרמת משגיאת משתמש, אותה אתה ביצעת.

במקרה של תקלות מעין אלו נסה להשתמש בפקודות הבאות שנמצאו לעיתים יעילות:

I AM SORRY.EXE = אותה יש להפעיל מיד בעת זיהוי השגיאה, או כאשר המערכת נתקעת.

הימנע משימוש יתר ב- Escape או ב- Ctrl-Alt-Del, הדבר עלול להביא לכך כי בפעם הבאה תצטרך לעשות שימוש ב-C:\I AM SORRY.EXE/flowers.

שקול התקנת תוכנות עזר כמו:

Flowers5 ,

Jewelry2.3 ,

וכמוצא אחרון, גם על Holiday-in-Europe3.2 .

תוכנות עזר נוספות שרצוי לשקול הנן

Yes-my-Dear8

Whatever-you-say-Darling14

אלו הנן תוכנות חינמיות (shareware) , שניתן להוריד ולהתקין בקלות והמתפקדות היטב כ-residents בתוך המערכת.

לעולם אל תתקין את

Good-Looking-Secretary 3.3

או את She-is-just-an-Old-Friend1.1.

תוכניות אלו אינן עובדות בסביבת Wife 1 , ועלולות לגרום לנזק בלתי הפיך למערכת ההפעלה כולה.

בהצלחה,

התמיכה הטכנית

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

הגרסה המתורגמת גרועה ביחס למקורית, בעע.

ואם כבר בטקסטים ארוכים ומצחיקים עסקינן:

After every flight, pilots fill out a form, called a gripe sheet which tells mechanics about problems with the aircraft. The mechanics correct the problems, document their repairs on the form, and then pilots review the gripe sheets before the next flight. Never let it be said that ground crews lack a sense of humor. Here are some maintenance complaints submitted by pilots and the solutions recorded by maintenance engineers. By the way, the airline these came from is the only major airline that has never, ever, had an accident.

Pilot: Left inside main tire almost needs replacement.

Engineers: Almost replaced left inside main tire.

Pilot: Test flight OK, except auto-land very rough.

Engineers: Auto-land not installed on this aircraft.

Pilot: Something loose in cockpit.

Engineers: Something tightened in cockpit.

Pilot: Dead bugs on windshield.

Engineers: Live bugs on back-order.

Pilot: Autopilot in altitude-hold mode produces a 200 feet per minute descent.

Engineers: Cannot reproduce problem on ground.

Pilot: Evidence of leak on right main landing gear.

Engineers: Evidence removed.

Pilot: DME volume unbelievably loud.

Engineers: DME volume set to more believable level.

Pilot: Friction locks cause throttle levers to stick.

Engineers: That's what friction locks are for.

Pilot: IFF inoperative in OFF mode.

Engineers: IFF always inoperative in OFF mode.

Pilot: Suspected crack in windshield.

Engineers: Suspect you're right.

Pilot: Number 3 engine missing.

Engineers: Engine found on right wing after brief search.

Pilot: Aircraft handles funny.

Engineers: Aircraft warned to straighten up, fly right, and be serious.

Pilot: Target radar hums.

Engineers: Reprogrammed target radar with lyrics.

Pilot: Mouse in cockpit.

Engineers: Cat installed.

Pilot: Noise coming from under instrument panel. Sounds like a midget pounding on something with a hammer.

Engineers: Took hammer away from midget

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כש WIFE1 תקועה זה טוב או רע? :lol:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

כש-WIFE1 תקועה זה אומר שאתה במצב לא הכי טוב. :shock:

או לחילופין, אם היא תקועה, אתה צריך לברר מה תוקע אותה... :lol:

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
כש-WIFE1 תקועה זה אומר שאתה במצב לא הכי טוב. :shock:

או לחילופין, אם היא תקועה, אתה צריך לברר מה תוקע אותה... :lol:

או מי תוקע אותה :D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אוווו.... עלית פה על משהו חשוב :idea::twisted:

אז איך עושים ריסטרט אחרי שהיא נתקעת? :lol:

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
אוווו.... עלית פה על משהו חשוב :idea::twisted:

אז איך עושים ריסטרט אחרי שהיא נתקעת? :lol:

ושוב, זה תלוי בזהותו של התוקע...

פורסם

במקרה של תקיעה של wife 1 על ידי תוכנה זדונית. אני מציע להצטייד בתוכנות מסוג divorce.atn ו private.investigator. תוכנות יקרות, אבל הופכות את ההסרה של התוכנה התקועה בצורה די יעילה וללא עלויות נוספות. כמו כן, טרם התקנת wife 1 רצוי לבצע נקודת גיבוי מסוג prenupt. גיבוי כזה מאפשר לחזור ביתר קלות למצב קודם, למעט במקרים שבהם הותקנו תוכנות מסוג offspring.boy או offspring.grl

יתרה על כך, אני ממליץ ללקוחות לא פעם לבדוק את מקורה של wife1, יש לא מעט מקרים שבהם התוכנה נוטה להתקע באופן עקבי. משהו שקשור בהרגלי המפתחים...

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

במקרה של תקיעה devorce.atn לא יעילה, כי היא יוצרת התנגשות חמורה בתוכנת children.ops אם קיימת, וגם מייצרת תקלה חמורה בתוכנת pocket.cas. לא מומלץ בעליל.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

בשילוב עם private.investigator היא נראית יעילה, ותמזער את ההשפעה של pocket, אם הלקוח היה חכם ובצע גיבוי מסוג prenupt, אז Pocket נשאר תקין לחלוטין. יש לציין שתתכן פגיעה בכמה מהספריות של children ושרצוי לבצע את המהלך לאחר שchildren סיימו את ההתקנה הראשונית והועברו לpartition אחר. מה גם מיקום חכם בספריות, כולל תיעוד של ההתנהלות של wife והכנסת הנתונים לchildren, תניב תוצאות חיוביות, גם אם לא אתיות לחלוטין.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אבל אם מעבירים את wife לpartition אחר, זה עשוי להיות יותר קל, לא? מבצעים שחזור למערכת למצב אם, ואת תקיית אם של wife תשתלט עליה. לא? ככה גם children תהיה בסדר.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

לפותח השירשור שגילה את הדבר הבן מינימום 15 שנה הזה. זה היה תלוי שלוש שנים מול העיניים שלי בצבא, ולא רק שזה בערך אותם 15 שנה הפסיק להצחיק, זה גורם לי לכאבי שיניים עזים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...