Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת הפעלה WIFE1 לעומת GIRLFRIEND X

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הגרסה המתורגמת גרועה ביחס למקורית, בעע.

איפה אני מוצא את המקור? אהבתי, ואהבתי את הטקסט של חברת התעופה :)

haters will hate

פורסם
עתיק כמעט כמוני.

אכן. היה נפוץ אי שם בשנות ה-90' במעבר מדוס לחלונות.

מה תגידו על כאלה שאכלו אותה עם מערכת wife1 ובכ"ז מתקינים wife2?

אבא שלי אומר: "מי שהתחתן בשנית, לא הגיע לו להתגרש מלכתחילה" (הוא נשוי מעל 50 שנה...).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כמו הטיפשים שמעדכנים מ-windows 8 ל-1.windows 8.

לרוב מחליפים WIFE1 בWIFE2 לצורך רענון ושדרוג,בנוסף בהתחלה היא רצה מהר יותר ונתקעת פחות בגלל תוכנות זדוניות.

זה סוג של IOS7 כזה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
מה תגידו על מי שהתגרש פעם ראשונה התחתן איתה שוב והתגרש ממנה שוב בפעם השניה?

הוא קיווה שהבאגים ייפתרו מעצמם.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני מכיר מישהו שהתחתן, יש לו מאותה אחת 3 ילדים, התגרש ממנה, התחתן איתה, ושוב התגרש ממנה.

והחתונה השלישית הייתה עם אחת שלא רחוקה ממנה באופי (כנראה תת גרסה)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מה הקשר לתוכנות?

חנונים אנחנו.

פורסם
אני מכיר מישהו שהתחתן, יש לו מאותה אחת 3 ילדים, התגרש ממנה, התחתן איתה, ושוב התגרש ממנה.

והחתונה השלישית הייתה עם אחת שלא רחוקה ממנה באופי (כנראה תת גרסה)

השם שלו מתחיל באות ג' במקרה?

Gn'f'R

• תוכן חדש...