Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להתיעץ כי אני לא כל כך מבין מי אשם בוודאות . היום עמדתי בחניה כפולה פתחתי את הדלת בה טנדר ונסעה מהר ראה את הדלת פתוחה לא בלם פשוט נתן גז ניסה להתחמק מהדלת ונתפס הדלת באוטו שלו ומעך לו את הכנף האחורית ואצלי התעקם כל הדלת . לרכב שלי מצאתי דלת ב200 שקל ככה שזה לא הבעיה הבעיה שאין לי צד ג' ובכל מקרה התיקון אצלו אני לא מאמין שהוא יותר מ1700 שקל שזה בעצם השתתפות עצמית גם כך בביטוח בכל מקרה פשוט אין לי יכולת להתווכח כי אין לי ביטוח והוא יכול להתעצבן ולפנות לביטוח שלו הסדרנו תיקון במוסך שאני רוצה . מתי שיהיה לו זמן לא יודע זה רכב חברה .

פורסם

יש אנשים שמשלמים הרבה יותר מאלף שבע מאות שקל כדי להכניס לעצמם שכל לראש. דבר ראשון שתעשה כשתתעורר הבוקר זה בטוח צד שלישי. כי מי שלא מבין מי אשם בתאונה סביר להניח שיהיה (שלא נדע) מעורב בעוד תאונות. בפעם הבאה זה יכול להיות אחד מהפלצנים שמתקן רק בבית המרקחת שלו וזה יעלה לך הרבה יותר.

ארז רונן

פורסם

הטעות היא שלך, לפני שאתה פותח את הדלת שלך אתה צריך לראות במראה שהדרך פנויה ואתה לא תפריע לאף אחד. היו פה מקרים דומים לשלך תעשה חיפוש ותראה.

פורסם

בתאונה אתה אשם, חד משמעית. גם חניה כפולה (חסימת נתיב תנועה) וגם פתחת את הדלת לתוך נתיב נוסף.עליך מוטלת החובה לבדוק האם יש אפשרות לצאת בבטחה מן הרכב.

האם החלפתם פרטים? דווחתם למשטרה? צילמתם את המכוניות והנזק? מה אמר נהג הטנדר?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

ואתה בטוח שתפרק את הצירים והדלת החלופית תשב בול?לא נראה לי. סביר להניח שתהיה עוד עבודה ביישור הצירים/כיוון הדלת כך שמחיר העבודה מתווסף לשמחה אלא אם כן אתה מרכיב+מכוון+צובע לבד.

200 שקל לא נראה לי שיסגרו את הסיפור מכיוונך.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

וגם תיקון כנף אחורית של טנדר לא יסגר ב-1700 ש'.

גם לא בכפול מזה.

זה עומד להיות שיעור לא זול בכלל...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...