Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא.

אני התחלתי לגלוש בפורום באמצע שנות העשרה שלי. and i think i turned out pretty good.

וחוץ מזה, יש פה מלא חבר'ה בגיל העשרה, והם נורמאליים. לפחות על גבי הפורום, ב-RL שיהיו בני עשרה כמה שבא להם.

צודק.

גם אני התחלתי לגלוש פה בסביבות גיל 16-17.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
סבתא מתלבטת בין STREET FIGHTER ליונדאי אקסנט,מה כדאי? :-P

שמע תפוח, לך אין זכות דיבור, בזמנו רצית לקנות לספתא s3 ;).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
שמע תפוח, לך אין זכות דיבור, בזמנו רצית לקנות לספתא s3 ;).

לכולם יש רגעי טמטום...

אנא סלח לי :)

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

כל שנה יש לכם את השרשורים על החופש הגדול.

ממש קייטנה פה :lol:

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

ההבדל בין גבר לילד זה המחיר של הצעצועים.

לקייטנות תמיד הלכנו ונלך

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

קייטנות זה למסכנים. מי צריך קייטנה כשאפשר לקנות וודקה וXL בתחנת דלק עם הת"ז של אבא, לשבת עם חברים על נרגילה ושירים באייפון 5 של משהו-פרץ בספסל בכניסה לבניין ואחרי שהמשטרה מגרשת אתכם לחזור הביתה ולהרשם לפורום עם שאלות מפגרות כמו:

"דוד שלי מביא איביזה צהובה החודש, כמה צריך לשים בה אינג'לאייס?"

"רעש יפה אגזוסט לחץ חוקי ליונדאי גטס"

"דחוף עזרה!?!! רוצה לשים טורבו בסוזוקי ליאנה כמה עולה?"

"כמה פותחת הונדא 97 אוטומט מול ידני?"

"כמה כסף עולה לקנות מוסטנג אלינור כמו בסרט?"

והאהוב עלי: "למבינים כנסו"

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

SlowRide

סיכמת את זה יפה!

"קייטנות זה למסכנים. מי צריך קייטנה כשאפשר לקנות וודקה וXL בתחנת דלק עם הת"ז של אבא, לשבת עם חברים על נרגילה ושירים באייפון 5 של משהו-פרץ בספסל בכניסה לבניין ואחרי שהמשטרה מגרשת אתכם לחזור הביתה"

LOL

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...