Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה התחלתי להתעניין בסונטה מנוע 2400 סמ"ק.

מדובר בשנתונים 2006-7.

שאלתי מתייחסת לנושא הדלק: באתר של KML כתוב צריכת דלק משולבת של 11.23 (!), אם נתון זה אכן נכון, לטעמי מדובר ברכב "חסכוני" ביחס לנפח ולמתחרות שלו.

האם יש למישהו ניסיון עם הרכב הנ"ל? האם צריכת הדלק הגיונית?

אודה מראש לעוזרים.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

היתה לי סונטה משנתון קודם

מקווה שהנתונים תקפים גם לגביך

צריכת הדלק המשולבת היא אחד ל8-9

מה שגמר אותי היה הכסף שנזל לתיקונים.....

בכל מקרה הכרתי מכונאי אמין וזול ב"דיר קאדיס"

הכפר בכלל לא עוין למרות שהוא ממוקם ליד ניעלין

משאיר את כולם בעשן:fist:

פורסם

מעניין למה גם הלך לך כל כך הרבה כסף לטיפולים - מכונאי זול (אמין?) - מעניין מאוד.

ה2.5 ליטר הוא מנוע עדיף לסונטה, הרכב הוא רכב גדול מאוד בשביל מנוע 2 ליטר ובגלל זה גם ה2.5 יתאמץ פחות ויהיה קצת יותר חסכוני.

1:11 אני מאמין שתשיג רק בנסיעה נוסח ברחתי מבית אבות, יותר לכוון ה1:10 במשולב אבל בהתחשב במחיר של הרכב, אתה מפצה על צריכת הדלק לפחות לשנה שנתיים הראשונות של האחזקה שלו, אם אתה לא נוסע ממש הרבה - זה כבר הופך את הסיפור לזניח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מעניין למה גם הלך לך כל כך הרבה כסף לטיפולים - מכונאי זול (אמין?) - מעניין מאוד.

הכסף הלך עד שהכרתי אותו.

הוא כנראה הכי יקר בכפר, אבל יחסית לישראל הוא בחינם.....

וכן, הוא אמין

משאיר את כולם בעשן:fist:

פורסם

לאחי יש 2.4 מודל 2006 .

אין תקלות ! מאוד מאוד אמין , עלות טיפולים ממוצעת - למרות הדלק (1:9 בממוצע )

הרכב מאוד מאוד מפנק - מושבי עור , sunroof , כל הצעצועים המקובלים בחשמל כולל כסאות חשמליים .

הוא טוען שבמחיר שלו (וגם יותר ) אין רכב שנותן תמורה כמו הסונטה .

שים לב שבדרך כלל שרכבים מסוג זה בדרך כלל יקרים לאחזקה (עלות חלקים , טיפולים) , אבל במקרה של הסונטה היא חריגה !

ולכן היא די אטרקטיבית .

פורסם

תודה על התגובות.

אני מכיר 2 בעלי סונטה שמרוצים עד הגג. גם לדעתי התמורה למחיר היא מצויינת ודי מפתיע אותי שמישהו כתב כאן שעלויות החלפים יקרות... יותר עניין אותי צריכת הדלק היות ואתר KML די מדוייק בנתוני צריכת דלק של רכבים והנתון הזה היה נשמע לי מעט חריג

כולם ממליצים להתרחק ממנו 2000 ולהתרכז ב2400

בנוסף ראיתי גם אחת מנוע 3300 - האם ההבדל באחזקה השוטפת משמעותי?

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

צריכת של ה3 ליטר היא קצת יותר זללנית מה2 ליטר אבל אתה מקבל כאן כבר הרבה יותר "ביצועים" מהרכב וזה כבר עניין של העדפה.

המנוע העדיף מבין השלושה הוא האמצעי - ה2.5 ליטר.

זה גם ככה רכב שנועד לשיוט ולא בדיוק "מתנהג" - למעט תאוצה בקו ישר עם קצת יותר חיוך על הפנים, אני לא רואה מה הטעם ל3 ליטר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...