Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

D7100. מצלמה מעולה.

אם אני מבין נכון שידכת לה את ה18-200VR? למען האמת עדשה קצת מבאסת על מצלמה כזאת איכותית. אם תתלהב מאוד מהתחום קח בחשבון החלפה של העדשה למשהו רציני יותר מבחינת האופטיקה.

מאידך זו עדשה סופר שימושית ונוחה לשימוש ומכסה כמעט כל שימוש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למען האמת עדשה קצת מבאסת על מצלמה כזאת איכותית

אני חושב שאני זוכר איך השפרצת ניטים בפורום ציוד צילום בתפוז מD60 עם עדשת קיט. היום 18-200 מבאסת. יפה. רואים שגדל הילד.

פורסם

ועכשו אני מרחם על האישה...

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

ה 18-200 באמת לא מוצלחת, התמונות פחות מוצלחות מה 18-105 קיט. חוץ מזה מצלמה משובחת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ה-18-200 מעולה לייעוד שלה, כלומר All around. כמובן שהיא מהווה אוסף פשרות, אבל לא כואבות מדי.

מי שמספיק "פיינשמעקר" כדי לחפש את הדקויות במקומות בהם העדשה הזו נופלת, ממילא לא יילך לכיוון של עדשה כזו.

בשביל להיסחב עם עדשה אחת בלבד (גם ככה גוף + עדשה כאלה לא ממש נוחים לסחיבה) היא יותר מבסדר גמור...

פורסם

למרות שיש לי את כל העדשות חובה, אני בקושי משתמש בהן. 18-200 מרותכת לגוף. חוץ מקצת חביות באיזור ה20 מ"מ אין לה שום פגם אופטי. להשוות אותה ל18-105 קיט זה כמו להשוות מאזדה מיאטה למאזדה 2.

פורסם

מההתנסות האישית שלי היא פשוט פחות חדה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אני חושב שאני זוכר איך השפרצת ניטים בפורום ציוד צילום בתפוז מD60 עם עדשת קיט. היום 18-200 מבאסת. יפה. רואים שגדל הילד.

מעולם לא הייתה לי D60 אז כנראה שאתה מתבלבל.

בכל מקרה, כשעוברים לעדשות 2.8 ולאופטיקה איכותית של עדשות פריים אז ה18-200 מבאסת (למרות שהייתי שמח לאחת בתיק בשביל טיולים). בעיקר כי במחיר שלה אפשר לקחת למשל 18-105VR+70-300VR שמכסות טווח גדול יותר באופטיקה איכותית יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה שזה גאוני :wink:

:mm_yeah:

גאוני.

אבל כנראה ששבוע מישהו יזנה לו עם האודי שווה לו כ5K.

בכל מקרה,

הרבה מזל טוב ותיהנו.

ולא לשכוח:

382837d1308805440-91-vw-diesel-90a-alternator-mod-thisthreadisworthless.jpg

פורסם

הגוף עלה 5177 בנוסף נקנו 2 כרטיסי זכרון מהירים של 32 גיגה כל אחד, נרתיק והעדשה.

הגוף חדש, העדשה משומשת ועלתה 1500. כן זו היא ה 18-200VR.

בתור מישהו שמגיע מה Canon SX40, שיודעת לעשות פוקוס לכל דבר שנמצא צמוד פיסית לזכוכית העדשה ועד זום משוגע של 35x, לא רציתי לוותר כל כך מהר על הנוחות הזו. אני בירח דבש ולא בטיול צילום נטו ואין לי כח להסחב עם תיק מלא גאדג'טים. כן חסרה לי חצובה קטנה וסבירה אבל לא הספקתי לקנות...

בנתיים אני מרוצה מהעדשה מאוד, והמצלמה... ואוו. ניקון חשבו על הכל. חשבתי שהקנון נוחה לתפעול, לא ידעתי מה אני מפסיד. אני כבר משחק כמעט עם כל האפציות וסיימתי לקרוא כמעט את כל ה Manual שמי שחושב שזה מיותר לא מבין כמה ניקון משקיעים.

לצערי שכחתי את כבל ה USB ON THE GO ולכן לא יכול לחבר את ה sdcard לפאלפון ולהעלות תמונות כבר עכשיו :(

שוב תודה לכל החברה הנחמדים כאן, תענוג לשוחח עמכם.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

בתקציבים הללו, לצלם החובב, מירורלס טובה ולא שוברים את הגב.

בטח ובטח אם קונים עם עדשת "סופר-זום" שגם ככה לא מנצלת איזושהי איכות טובה יותר (בד"כ תיאורטית) של חיישן ה-DSLR.

אבל שאפו שאתה קורא את המדריך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עם ניקון עם לך בררה אלא לקרוא, לא הצלחתי להתחבר לשום מצלמה שלהם

מבחינת היגיון תפעולי.

לנסיעות אני מעדיף בכלל עדשה קבועה של 28 או 35 מ"מ אמיתיים,

בחדות שורפת קרניות.

זום שמום, עדיף לעשות קרופ בבית, האיכות עלולה להיות טובה יותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...