Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

iOS 7 כל הדברים החסרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המסך 3.5 של אייפון יותר גדול מהמסך 3.5" של אנדרואידים? :roll:

המקלדת לא נוחה? תחליף מקלדת.. יש מקלדות שאפשר לקבוע בהן את רוחב וגובה המקשים ואת המרווח בניהם.

וחוץ מזה, כמה אנדרואידים אתה מכיר עם 3.5" בימינו?

מקלדת על מסך 4.3 של אנדרואיד פחות נוחה ממקלדת על מסך 3.5 של אייפון 2G.פעם ראשונה שאני שומע שמישהו אומר משהו נגד מקלדת של אייפון. היא מושלמת.

הגלילה של מסך ההתראות הייתה באנדרואיד, מפתחים אפליסטים קינאו והעתיקו, ובאחת הגרסאות זה הפך לרישמי.

מבחינת אפל, העתקה של פתיחת מסך הנעילה זו עילה לתביעה, אבל העתקה של חלון ההתראות זה לגיטימי :roll:

SBSettings = מרכז שליטה. הומצא לפני האנדרואיד.

.

אפל חייבים להוציא טלפון חדש יחד עם IOS7, יש להם יותר מדי מתחרים

אייל

פורסם

וכנראה שהמכשיר יצא עם IOS7 ביחד בסתיו.

לגבי המקלדת באייפון, מניסיון של חודש, לא אהבתי. חסר שם מספרים על גבי האותיות (אולי יש אפשרות להוסיף לא חיפסתי לעומק), לא מעט פעמים לחצתי על אות אחת וזה כתב לי את האות שליד וכן הקשתי רק על האות שרציתי בלי לסטות עם האצבע. כל זה היה עם 3GS ועם IOS האחרונה (כבר לא זוכר מה התת גרסה)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
בגלל שאנדרואיד זה קוד פתוח, אני מצפה מסמסונג לייעל ולהתאים את האנדרואיד למכשיר שלהם לפני שהם מוסיפים את כל הזבל.

בכל אופן גם בנקסוס האחרון זה לא מרגיש חלק כמו באייפון, משהו שם מרגיש די ממוחשב וקר.

לגבי השפה, לא רק עברית אלא שאר השפות. יש סירי בערבית? כי ערבית זה נתח לא קטן בעולם...

אתה מצפה וגם אני אבל נחש מה - היום הרבה יותר חשוב לדחוף פיצ'רים מאשר לתכנת אותם כמו שצריך.

לי המקלדת של אפל לא נוחה באף אייפון מ2G ועד 5. הכל קטן מדי כאילו נוצר לידיים של סיני קטנטן ולא לאצבעות נקניקיה שלי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

טוב, אני לא יודע מה ספציפית הבעיה שלך עם המקלדת, אבל בגלקסי3 של אחי, גודל המקשים זהה.

בכ"א, רשימת הפיצ'רים מגניבה לגמרי - הוסיפו למשל airdrop שזה אחלה, ואני ממש אוהב את העיצוב.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני השתמשתי שנים ב AIType עם מקשים ארוכים יותר.

עכשיו מנסה להשתמש בסטוק של SGS3 וזה לא פשוט אבל הרבה יותר נוח משל האייפון.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני השתמשתי שנים ב AIType עם מקשים ארוכים יותר.

עכשיו מנסה להשתמש בסטוק של SGS3 וזה לא פשוט אבל הרבה יותר נוח משל האייפון.

הי, מבחינתי שיחזרו למקלדות פיזיות (כמו בtouch pro 2 שמאוד אהבתי).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
עזבו IOS, ראיתם את ה MAC PRO החדש?

זה עגול :shock::lol:

newmacpro_wwdc13_02-100041154-large.jpg

http://www.macworld.com/article/2041203/the-wait-is-nearly-over-apple-unveils-new-mac-pro.html

המפרט אומנם חמוד ביותר, אבל אני בטוח שאפשר להרכיב את זה לבד, ולחסוך לפחות רבע, אם לא חצי, מחיר

אל תגידו לי מערכת הפעלה, רוב רוכשי מק שראיתי גם ככה התקינו WINDOWS.

סוף סוף מכשיר שנותן לפאנבויז של אפל מקום לבטא את אהבתם למותג באופן פיזי (עם חומרי סיכה כמובן).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

שיחקתי עם מכשירים עם מקלדות פיזיות כאלה ואחרות.

ההתקדמות שנעשתה לא מאפשרת לחזור למקלדת נומרית בסמארטפון, המקלדות סטייל בלאקברי יותר גרועות משל האייפון - זה לאחות הקטנה של הסיני, היחידים ששווים משהו מבחינת מקלדת פיזית זה כאלה שנפתחים אבל הם עבים כמו שני מכשירים אחד על השני

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אחי התקין באייפון שלו 7 בטא,

ביינתים נראה מאוד נוח לעבודה, אבל כרגע הוא מאוד איטי.. מקווה שבמלא הכל ישתפר.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

ברוכים הבאים לאנדרואיד 2.3

שמועות עקשניות אומרות שיתכן שכבר בגרסה 7.1.4.7 יהיה אפשר לעשות משהו עם הבלוטוט' חוץ מלהדליק אותו.

ילווה במכשיר חדש עם מסך 4.1 !!!!!!!111

• תוכן חדש...