Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

iOS 7 כל הדברים החסרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רק בתמונות או שהעיצוב של המערכת הפעלה צעקני כמו מצעד הגאווה? כמה צבעים זוהרים בחיי

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עזבו IOS, ראיתם את ה MAC PRO החדש?

זה עגול :shock::lol:

newmacpro_wwdc13_02-100041154-large.jpg

http://www.macworld.com/article/2041203/the-wait-is-nearly-over-apple-unveils-new-mac-pro.html

המפרט אומנם חמוד ביותר, אבל אני בטוח שאפשר להרכיב את זה לבד, ולחסוך לפחות רבע, אם לא חצי, מחיר

אל תגידו לי מערכת הפעלה, רוב רוכשי מק שראיתי גם ככה התקינו WINDOWS.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה שמעצבן אותי זה שהמערכות האלה זה שחור או לבן.

באנדרואיד חסרים דברים שיש באייפון ובאייפון חסרים דברים שאין באנדרואיד.

לא ברור לי למה אחת החברות לא מתעוררת על עצמה, בודקת מה יש אצל המתחרים שחסר מאוד למשתמשים שלה ופשוט מכניסה את זה למערכת שלה בשם\צורה אחרת כדי להמנע מתביעה.

למשל ההרגשה בעבודה על האייפון היא של מערכת חלקה מאוד בכל מה שנוגע למגע עצמו, למה באנדרואיד זה לא יכול להיות ככה?

מצד שני באייפון אין פתיחות שיש באנדרואיד, צריך לפרוץ את המכשיר בשביל לקבל דברים שיש באנדרואיד וזה קצת מטופש מאוד. הרי אפל יודעים שזה חלק ממה שגורם לאנשים לפרוץ, למה לא תורידו את המחסומים האלה מהמכשיר ותמנעו מאנשים לפרוץ?

אם היה AIRDROP באנדרואיד זה היה יכול להיות מגניב ביותר, והאמת חשבתי על זה בתצורת CHAT, לראות מי נמצא בסביבה ולהתחיל לנהל שיחות סתם ככה (ברכבת באוטובוס...).

אני רק מקווה שאנדרואיד יפתיעו בגרסה 5 שלהם (שאף אחד לא יודע מתי זה יושק שלא לדבר על המכשיר הבא)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
נראה שכל הדברים שהיו חסרים לנו באייפון יופיעו בגרסא 7

http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EFZplAEEVFgqGjQbLo&tmpl=pkt7&style=pkt7

אני הכי מחכה, לאפשרות מרכז שליטה

MULTI TASKING מלא

עדכון אפליקציות אוטומטי

וחסימת שיחות סוף סוף !!!

סלח לי, אבל אני לא ראיתי שם Multi Tasking מלא, אלא תמיכה "משופרת" ב-MT

ובתור איש תוכנה שכתב מערכות הפעלה פשוטות כאלה ואחרות, לא ברור לי איך אפשר לעשות "תמיכה משופרת ב-MT" במערכת שאין בה תמיכה ב-MT.

או שיש MT או שאין MT, ואם יש MT אפשר לשפר אותו, אבל אי אפשר לשפר MT כשהוא לא קיים

תומר

אם באנדרואיד לא הייתה תמיכה ב-Multi Taksing אז היה הרבה יותר פשוט לעשות מערכת חלקה, הליבה של מערכת ההפעלה תמיד נמצאת בזמינות גבוהה ועדיפות למעבד אם היא לא נמצאת בזמן עיבוד כרגע

ברגע שיש MT מתחילות להתווסף עוד ועוד משימות עם עדיפויות שונות וזמני עיבוד שונים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

החומרה שיש היום במכשירי אנדרואיד היא מטורפת, הייתי מצפה שיהיה שיפור גם במערכת הפעלה בתחומים שכאלה ולא רק בהוספת פיצ'רים לא שימושיים (אומנם לא גוגל אבל תסתכל על הגלקסי האחרון ומה הוא מציע בשורה תחתונה).

דוגמה להשקעה בקיים:

סירי, יש תפריטים בטלפון בעברית, אבל סירי לא יודעת עברית, הייתי מצפה שכל מה שמבוסס שפה יעבוד בשפה של התפריט של הטלפון. זאת אומרת שאם הטלפון שלי בעברית אז אני מצפה שתהיה גם סירי בעברית או בכל שפת תפריטים שהטלפון מציע.

מרגיש שתמיד החברות האלה עושות חצי עבודה רק כדי להגיד "הנה יש לנו פיצ'ר חדש (ולא משנה שהוא לא עובד 100 אחוז)".

יוצרים גימיקים בלבד למרות שאף אחד מאיתנו לא צריך חצי מהגימיקים האלה.

אגב מרכז שליטה ב-IOS7, זה לא העתקה מאנדרואיד?

in the face

with a chair

פורסם

או שיש MT או שאין MT, ואם יש MT אפשר לשפר אותו, אבל אי אפשר לשפר MT כשהוא לא קיים

זה פשוט לא נכון.

ההבדל הוא שיש לך זמן ריצה מוגבל ברקע.

בצורה דיפולטיבית אתה לא מקבל.

ואז אתה יכול לבקש באחת מהצורות הבאות:

1. 10 דקות לביצוע עבודות רקע

2. כל שינוי מיקום לאפליקציות gps

3. כל כמה שניות לאפליקציות messenging

עכשיו הוסיפו בעצם 3 מנגנונים עיקריים:

4. זיהוי דפוסי שימוש

5. דחיפת push שלא מיצרת נוטיפיקציה אלא מיצרת זמן ריצה

6. בקשת הורדות מהרקע

זה ההבדל - שפה באמת חשבו על החוויה ואיך לא לטחון את המכשיר.

multi tasking קיים במערכת הפעלה מ1.0 , ופתוח למפתחים מ3.2 מגירסאת האייפד

המערכת ד"א דיי מגניבה , מעתיקה הרבה מאנדרואיד וwin8 בקטעים מסוימים של עיצוב , לא יציבה במיוחד (כלומר מעתיקה מאנדרואיד :) ) , אבל בנימה יותר רצינית - פשוט חשבו על הפיצ'רים יותר טוב שזה משהו שחסר אצל הרובוט הירוק.

המק פרו אגב מדהים , ממזר שמנמן - אין ספק שאפשר ליצר מחשב עם נתונים דומים יותר זול (לא בהרבה אגב - זאון 12 core מ2 מעבדים , raid של ssd , שני כרטיסי מסך מהסדרות שרתים והזכרונות המיוחדים הם לא חלקים זולים כ"כ - זה לא איזה אינטל corei7 רגיל) - אבל אני מתערב שלא תמצא אחד בגודל הזה שאפשר להחזיק על השולחן ולא בrack בחדר שרתים שמתקרב לזה כ"כ ב3/4 מחיר.

בכ"א - זה הקיו שלי לישון :) יש עוד הרבה הרצאות ללכת אליהן מחר.

ליביו (שחיכה לkeynote בתור מ6 בבוקר :))

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
החומרה שיש היום במכשירי אנדרואיד היא מטורפת, הייתי מצפה שיהיה שיפור גם במערכת הפעלה בתחומים שכאלה ולא רק בהוספת פיצ'רים לא שימושיים (אומנם לא גוגל אבל תסתכל על הגלקסי האחרון ומה הוא מציע בשורה תחתונה).

דוגמה להשקעה בקיים:

סירי, יש תפריטים בטלפון בעברית, אבל סירי לא יודעת עברית, הייתי מצפה שכל מה שמבוסס שפה יעבוד בשפה של התפריט של הטלפון. זאת אומרת שאם הטלפון שלי בעברית אז אני מצפה שתהיה גם סירי בעברית או בכל שפת תפריטים שהטלפון מציע.

מרגיש שתמיד החברות האלה עושות חצי עבודה רק כדי להגיד "הנה יש לנו פיצ'ר חדש (ולא משנה שהוא לא עובד 100 אחוז)".

יוצרים גימיקים בלבד למרות שאף אחד מאיתנו לא צריך חצי מהגימיקים האלה.

זה בדיוק ההבדל אבל בין אנדרואיד ל-iOS.

כל הפיצ'רים והחרטא שאתה מדבר עליהם זה דברים שסמסונג תיכנתה והוסיפה למערכת ההפעלה, אין לזה קשר או רבע קשר לאנדרואיד נקי (כמו למשל בנקסוסים למיניהם).

הבעיה המשמעותית כאן היא שהחברות מייצרות טלפונים חזקים יותר, אבל עמוסים יותר בזבל עופות עד שאתה לא מרגיש לאן נעלמו לך 4 ליבות עם ג'יגה זיכרון פנימי או יותר.

בכל מה שקשור לעברית, אף אחד לא מתאמץ יותר מדי, בטח לא בזיהוי דיבור. כנראה שאנחנו לא שוק מספיק מרכזי עבורם

זה פשוט לא נכון.

ההבדל הוא שיש לך זמן ריצה מוגבל ברקע.

בצורה דיפולטיבית אתה לא מקבל.

ואז אתה יכול לבקש באחת מהצורות הבאות:

1. 10 דקות לביצוע עבודות רקע

2. כל שינוי מיקום לאפליקציות gps

3. כל כמה שניות לאפליקציות messenging

עכשיו הוסיפו בעצם 3 מנגנונים עיקריים:

4. זיהוי דפוסי שימוש

5. דחיפת push שלא מיצרת נוטיפיקציה אלא מיצרת זמן ריצה

6. בקשת הורדות מהרקע

זה ההבדל - שפה באמת חשבו על החוויה ואיך לא לטחון את המכשיר.

multi tasking קיים במערכת הפעלה מ1.0 , ופתוח למפתחים מ3.2 מגירסאת האייפד

המערכת ד"א דיי מגניבה , מעתיקה הרבה מאנדרואיד וwin8 בקטעים מסוימים של עיצוב , לא יציבה במיוחד (כלומר מעתיקה מאנדרואיד :) ) , אבל בנימה יותר רצינית - פשוט חשבו על הפיצ'רים יותר טוב שזה משהו שחסר אצל הרובוט הירוק.

זה לא בעייתי שהכל כזה Hard Coded?

איפה התכנות קרנלים עם נוסחאות לפי ה-Taskים?

מצד שני זה משהו שאפשר לעשות כשהמערכת שלך Airtight, אבל לא כשהיא פתוחה וניתן להחליף חלקים ממנה.

אגב למה בעולם של Dual / Quad / Hecta Core יש זמן ריצה מוגבל ברקע?

אה נכון, גם האייפון 4 קיבל את העידכון והוא לא Dual Core

הקרנל של אנדרואיד הוא אחת ממערכות ההפעלה הכי יציבות שראיתי אי פעם, בטח במכשיר סלולרי.

כמו שאמרתי הבעיה היא כנראה בחברות שמוסיפות זבל לפי משקל (ב-MB) לכל הטלפונים שלהן

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בגלל שאנדרואיד זה קוד פתוח, אני מצפה מסמסונג לייעל ולהתאים את האנדרואיד למכשיר שלהם לפני שהם מוסיפים את כל הזבל.

בכל אופן גם בנקסוס האחרון זה לא מרגיש חלק כמו באייפון, משהו שם מרגיש די ממוחשב וקר.

לגבי השפה, לא רק עברית אלא שאר השפות. יש סירי בערבית? כי ערבית זה נתח לא קטן בעולם...

in the face

with a chair

פורסם

לא רוצה לפתוח במלחמה אבל זה מצחיק שאתם כ''כ מתלהבים מהאייפון עד למצב שהחידושים האלה שכבר קיימים שנים באנדרואיד נראים לכם כחידוש מטורף!

תעזבו את המותג הפלצני הזה כבר ותעברו לאנדרואיד, תמצאו לכם מכשיר שמתאים לכם מבחינת חומרה וגודל וזה הכל!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

http://www.macworld.com/article/2041203/the-wait-is-nearly-over-apple-unveils-new-mac-pro.html

המפרט אומנם חמוד ביותר, אבל אני בטוח שאפשר להרכיב את זה לבד, ולחסוך לפחות רבע, אם לא חצי, מחיר

המק פרו הבא אולי יראה ככה?

https://www.youtube.com/watch?v=k2JTtofoQoo

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

משעשע שקצת העתיקו את העיצוב מאנדרויד, אצל ג'ובס זה לא היה קורה. :wink:

באופן כללי ובהכללה גסה, פיצ'רים חדשים באנדרויד ייצאו בד"כ לפני iOS אבל במצב חצי-אפוי.

פה זה כנראה אפוי טוב יותר, למרות הפרשנות המוזרה-משהו למושג MT.

בנוגע למק-פרו - בחייאת זומזום :roll:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה שהוא יפה זה פחות הרעיון: כל הקטע זה המבנה שלו, שבנוי כך שכל החלקים מקוררים יחד, ואז אין צורך במארז גדול, או בכרטיסים עצומים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מתי כבר ישימו מקלדת נורמאלית??? :cry:

.

אתה צוחק? באייפון עיוור יכול לכתבו בלי בעיות. נראה אותך מצליח לכתוב משהו עם אנדואיד עם מסך 3.5 אינץ, אתה תפספס כול אות.

זה היה באייפונים פרוצים לפני שהמציאו את האנדרואיד.

ו WINDOWS.

מדהים אבל מחשב על בלי מקום להוסיף דברים בפנים זה קצת בעייתי. עוד דיסק קשיח, עוד צורב... הכול יהיה בחוץ.

עדיין החברה הזאת בלי סטיב היא לא יציבה

אייל

פורסם

המסך 3.5 של אייפון יותר גדול מהמסך 3.5" של אנדרואידים? :roll:

המקלדת לא נוחה? תחליף מקלדת.. יש מקלדות שאפשר לקבוע בהן את רוחב וגובה המקשים ואת המרווח בניהם.

וחוץ מזה, כמה אנדרואידים אתה מכיר עם 3.5" בימינו?

הגלילה של מסך ההתראות הייתה באנדרואיד, מפתחים אפליסטים קינאו והעתיקו, ובאחת הגרסאות זה הפך לרישמי.

מבחינת אפל, העתקה של פתיחת מסך הנעילה זו עילה לתביעה, אבל העתקה של חלון ההתראות זה לגיטימי :roll:

אני לא ממש מבין במה שונה ה-AirDrop משיתוף המדיה שיש בסמסונגים דרך WI-FI. ("מרכז השיתוף" או איך שקוראים לזה..)

אני מחכה ליום שמשתמשי אפל יגלו את USB OTG. כמה מחיאות כפיים הולכות להיות שם.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...