Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גבינה שוויצרית - חלק ב'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטואציה קשה מאוד.

סטטוס משפחתך הוא העתק של משפחתי ואין שבוע שהמחשבה הזו לא עוברת לי בראש...

בכל מקרה-תהיה חזק!

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למרות שזה "רק" פורום, אני מעריך את הפתיחות.

קשה לי לחשוב על עוד משהו נכון לכתוב כרגע, פרט לאולי שאני בטוח שתמיכתנו, ווירטואלית ככל שתהיי, איתכם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הגענו למרפאה פרטית

האישה עמדה בפניי ועדה

שאלו אם היא יודעת מה היא צריכה לומר,

ענתה שזה היה מחוץ לנישואים.

אני ממתין בחוץ וברקע מתנגן i did it my way

אני מעריך מאוד את החיזוקים שלכם

וההודעות הפרטיות.

ערן.

Gn'f'R

פורסם

בושה של המדינה שצריך לשקר בשביל זה.

תהיו חזקים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

פשרה של המדינה - אבל יותר טוב מאשר בלא מעט מדינות מפותחות לכאורה שבהן הפלה מביאה למאסר הן של הרופא והן של האשה. או מדינות עוד יותר מפותחות שבהן רוצחים רופאים שמבצעים הפלות.

ערן - אני מקווה מאוד שאשתך מבינה את המשמעות של ההפלה. מדובר בפרוצדורה נפוצה, אבל בהחלט לא שפירה ועם פוטנציאל משמעותי לסיבוכים. מעבר לכך נראה לי שאו שלאשתך יש ביצים מטיטניום ויודעת לשקר בלי להניד עפעף, או שכל החבורה בחדר הסגור משחקת את אותו משחק כדי לרצות את החוק. אני מהמר על אפשרות 2.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עוד מקרה שמחזיר אותי למשפט "כסף זה לא הכל בחיים" והתהייה האין סופית בו.

המתחכמים יגידו שיש דברים יותר חשובים מכסף, אבל אי אפשר להגיע אליהם בלי לעבור דרכו.

אז כן, אולי זה לא המקום הנכון לכתוב זאת, אבל אני מאמין בכל ליבי שכסף זה הרוב בחיים.

עצוב לראות שלא נוספים חיים לעולם וזה רק בגלל סיבה אחת (ומוצדקת, אגב).

עם כל הכבוד לפורום, זהו כנראה עוד אחד מהמצבים שאתה צריך לעבור עם אישתך ושניכם ביחד צריכים להתגבר על זה. מבחן האהבה חזק מתמיד.

פורסם
פשרה של המדינה - אבל יותר טוב מאשר בלא מעט מדינות מפותחות לכאורה שבהן הפלה מביאה למאסר הן של הרופא והן של האשה. או מדינות עוד יותר מפותחות שבהן רוצחים רופאים שמבצעים הפלות.

ערן - אני מקווה מאוד שאשתך מבינה את המשמעות של ההפלה. מדובר בפרוצדורה נפוצה, אבל בהחלט לא שפירה ועם פוטנציאל משמעותי לסיבוכים. מעבר לכך נראה לי שאו שלאשתך יש ביצים מטיטניום ויודעת לשקר בלי להניד עפעף, או שכל החבורה בחדר הסגור משחקת את אותו משחק כדי לרצות את החוק. אני מהמר על אפשרות 2.

זה שפחות גרוע פה ממקומות אחרים לא הופך את זה למוצדק או קביל בשום צורה. במיוחד כשכולם יודעים שזה שקר ומשתפים פעולה עם הקומבינה בחסות המדינה.

אגב, בעבר ניתן היה להצדיק הפלה בקשיים כלכליים, האפשרות הזו הוסרה באחת הכניעות לכוח הפוליטי החרדי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אז מה אתה מעדיף? את המדינות הקתוליות שבהן אסורה פלה אפילו מסיבה רפואית? את ארה"ב שבה בחלק מהמדינות ההפלה אסורה לחלוטין, באחרות יש מדי פעם מעשי רצח של גיניקולוגים על קרע זה?

על דאחרונה חשבנו שסקנדינביה היא האידיאל, אבל מתברר שלא זה המצב.

בקיצור ניטש - עקרונית דעתי כדעתך. אבל ברור לי שיש אילוצים, ומי שחקק את החוק עשה זאת בחוכמה, גם אם זה מצריך התפתלויות.

ד"א - אני הייתי חושש מהפלה שלא מסיבה רפואית, בגלל הסיכון לבריאות האם. ואני די משוכנע שפות"ש היה מוצא את המקורות הכלכליים כדי לגדל את הילד לתפארת.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא אומר שעדיף, רק שהגישה על פיה לא גרוע אצלינו כמו אצל האחרים היא מנוונת ומונעת התקדמות. נכון שיש דברים בוערים יותר, אבל ההסכמה שבשתיקה לפרקטיקות חשוכות היא פתח להידרדרות. אני מסכים שהמחוקק עשה את העבודה הכי טובה בהנתן התנאים, אבל אם לרוב השקט היה קצת יותר עמוד שדרה, היו למחוקק תנאים טובים יותר.

לגבי הימנעות מהפלה מסיבות רפואיות, כמו כל הליך אלקטיבי, אפשר לבחור להמנע, אבל לוקחים את הסיכונים והסיכויים בחשבון.

היות ואתה רופא, אולי יש לך גישה טובה ממני לנתונים. מה שיעור הסיבוכים הקשים בהפלות ביחס לשיעור הסיבוכים הקשים בהריונות?

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אין לי שום קשר לתחום ולכן איני יכול לענות לשאלתך.

בכל מקרה השאלה השאלה היא האם פות"ש מודע לסיכונים של כל מסלול שבו יבחרו, הן בטווח הקצר והן בארוך. וכן יש שאלה האם המוסד בו בחרו הוא המוסד האופטימלי (בחרו בבית חולים פרטי, והשאלה היא האם הוא מצוות ומצוייד כראוי).

פורסם

ספריאל, חזרנו לא מזמן לבית. אני סחוט אבל אני אחזור לכתוב

לך תגובה ,הכי אמיתי שיש.

כהקדמה תתחיל בחלק א' של הגבינה.

Gn'f'R

פורסם

תהיו חזקים.

לא זוכר מתי קראתי פה שרשור עם דמעות בעיניים.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

השנה היא השנה העשירית לזוגיות שלנו,

מתוכם שלוש שנים כזוג נשוי.

המחשבה והרעיון הכללי של הריון שלישי בטווח של שלוש

שנים אינו היטיב למצבה הנפשי של רעייתי,

וכשזה מלווה בעובדה שרק לאחרונה חווינו משבר בזוגיות

שהוביל אותנו חצי פסיעה מגירושין - הריון נוסף היה מביא

לפירוק המשפחה לגורמים. אין לי ספק בכך.

עסקנו לאחרונה באיחוי הפצעים ובהשלמה עד הידיעה בדבר ההריון.

אחד הדברים שהיו מאז ומתמיד הגורם למריבות הוא העובדה שאני

טיפוס שאינו יודע לדחות סיפוקים,

תמיד אבל תמיד חייתי על הקצה ונטלתי החלטות אימפולסיביות

מבלי להביט לאופק. לפעמים נדפקתי, לפעמים נדפקתי חזק, ולפעמים

שיחק לי הקלף.

החיכוכים ביננו גברו כאשר נכנסו הילדים לתמונה, רעייתי החלה

להשתמש בבלמים ולנסות לגרום לי איכשהו בכל דרך לפעול ע"פ

הרציונל, אז כן, התמתנתי ולמדתי ויש לי עוד מה ללמוד.

זו ההחלטה הקשה ביותר שקיבלנו עד כה בחיינו,

לגבי אישית מדובר בהחלטה שנוגדת את כל העקרונות שלי,

אך מנגד היו שיקולים כבדי משקל שרעייתי נסתה בכל כוחה

לגרום לי להבין.

לגבי עניין ההפלה,

מדובר בגיל הריון מאוד צעיר - עדיין ללא דופק,

כך שהפסקת ההריון נעשתה באמצעות כדורים בעלות

של 3300 ₪ כולל עלות הועדה.

צר לי אם פגעתי ברגשותיו של מישהו דרך הפוסט הזה .

Gn'f'R

פורסם

מבין לחלוטין את אשתך, חושב שהויתור שאתה עושה היום ובאופן כללי יחזק את הקשר ביניכם בעתיד.

לא קל לנהל חיי משפחה כאשר יש עליך לחצים מכל הכיוונים, גם ילד (עם כל הדברים החיוביים שהוא מביא איתו) הוא סוג של לחץ.

מההתרשמות של מה שכתבת עד כה - לטעמי עשיתם את הדבר הנכון, בעיקר אם רוב עול גידול התינוקות נופל על האישה.

פורסם
השנה היא השנה העשירית לזוגיות שלנו,

מתוכם שלוש שנים כזוג נשוי.

המחשבה והרעיון הכללי של הריון שלישי בטווח של שלוש

שנים אינו היטיב למצבה הנפשי של רעייתי,

וכשזה מלווה בעובדה שרק לאחרונה חווינו משבר בזוגיות

שהוביל אותנו חצי פסיעה מגירושין - הריון נוסף היה מביא

לפירוק המשפחה לגורמים. אין לי ספק בכך.

עסקנו לאחרונה באיחוי הפצעים ובהשלמה עד הידיעה בדבר ההריון.

אחד הדברים שהיו מאז ומתמיד הגורם למריבות הוא העובדה שאני

טיפוס שאינו יודע לדחות סיפוקים,

תמיד אבל תמיד חייתי על הקצה ונטלתי החלטות אימפולסיביות

מבלי להביט לאופק. לפעמים נדפקתי, לפעמים נדפקתי חזק, ולפעמים

שיחק לי הקלף.

החיכוכים ביננו גברו כאשר נכנסו הילדים לתמונה, רעייתי החלה

להשתמש בבלמים ולנסות לגרום לי איכשהו בכל דרך לפעול ע"פ

הרציונל, אז כן, התמתנתי ולמדתי ויש לי עוד מה ללמוד.

זו ההחלטה הקשה ביותר שקיבלנו עד כה בחיינו,

לגבי אישית מדובר בהחלטה שנוגדת את כל העקרונות שלי,

אך מנגד היו שיקולים כבדי משקל שרעייתי נסתה בכל כוחה

לגרום לי להבין.

לגבי עניין ההפלה,

מדובר בגיל הריון מאוד צעיר - עדיין ללא דופק,

כך שהפסקת ההריון נעשתה באמצעות כדורים בעלות

של 3300 ₪ כולל עלות הועדה.

צר לי אם פגעתי ברגשותיו של מישהו דרך הפוסט הזה .

שוב שלום. קודם כל, איני סבור שפגעת במישהו בשרשור זה. בסך הכל הבאת לשולחן את מחשבותיך ולבטיך.

ברצוני לחזור על נקודה שהעליתי בהודעה הקודמת בשרשור זה ולחדד אותה:הסיבה לכך שאישה אינה רוצה להמשיך הריון מגבר,כמעט תמיד אינה פן כלכלי. וכעת ,העלית את עניין המשבר שחוויתם לאחרונה. זה רק מחזק את טענתי בעניין. חשוב לדעת שפן כלכלי בהחלט יכול להוות שיקול בהחלטה זו, אך הוא אינו העיקר. האם ניסיתם ללכת לפסיכולוג? מסיפור המקרה והרקע שהעלית, נשמע שיש עדיין דברים ללבן.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...