Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גבינה שוויצרית - חלק ב'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין צורך לרדת לפסים יותר אישיים. הסיטואציה הובנה, וכעת אתם צריכים להתמודד עם היצירה החדשה.

אני לא אוהב להתעסק בלמה ואיך. קרה? עכשיו מתמודדים.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צריך להתמודד, זה נכון.

יצאתי מכיוון לגמרי, אני מנסה לתפוס קצה חוט כדי להאחז בו .

רק בשבוע האחרון עסקתי עמוקות בנושא עור יבש ברגליים

ובדיון אינטפנטילי על פלאפי, ועכשיו משום מקום ..זה.

בחיי, כמה שאני אידיוט.

Gn'f'R

פורסם

אתה בסדר, ויש הפתעות בחיים .

אצלנו יש הגדרות ברורות לחיים , החיים הם בעיה - המשתנה , בעיה טובה או רעה .

אשה - בעיה טובה ,,:lol: אפילו טובה מאוד .

רכב - בעיה טובה ,,

עור קשה ויבלות - בעיה לא טובה .

קארספורום - בעיה ..

קבלו את ההחלטה המתאימה לכם - ובמיוחד שמרו ותמכו אחד בשני .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

דברים משתנים. העולם דינאמי (ובגלל זה הוא מעניין).

בעייה שהיתה אתמול - איננה רלוונטית או חשובה היום, כי צצה אחרת, אקוטית יותר.

אכן אם נעשה הכל (בגבולות מה שהיה אפשר) - אין זאת אשמת בני הזוג. לא צריך להיות ב-down.

קחו את הנ"ל כמתנה, שתביא לכם עוד הרבה ברכה בעתיד (לדעתי - לא להפיל).

אשתי היתה אומרת על זה (דיי בקנאה הייתי אומר): "אלוהים נותן אגוזים, למי שאין לו שיניים".

איני אומר כך ולא כ"כ שותף לדעתה (למרות שיש בזה משהו).

alfa 156 2.5.

פורסם
צריך להתמודד, זה נכון.

יצאתי מכיוון לגמרי, אני מנסה לתפוס קצה חוט כדי להאחז בו .

רק בשבוע האחרון עסקתי עמוקות בנושא עור יבש ברגליים

ובדיון אינטפנטילי על פלאפי, ועכשיו משום מקום ..זה.

בחיי, כמה שאני אידיוט.

ראשית ידידי- חייך, הכל בסדר, מה שתחליטו יהיה בסדר לכאן או לכאן.

יכול מאוד להיות שילד באמת לא היה לכם כרגע בתכניות, אבל כרגע זו המציאות ועליכם להחליט איך ממשיכים.

אני חושב שבאותה סיטואציה אני הייתי משאיר את הילד כי להבנתי בכל מקרה אתם תרצו להביא ילדים בעתיד הלא מאוד רחוק.

כל ילד מביא את המזל שלו ידידי, כמובן שצריכים להיות מחושבים בדברים האלה אבל קרתה הסיטואציה בואו תקבלו החלטה שגם אם היא כרגע לא הכי קלה\נוחה עבורכם- היא לא תגרום לכם להתחרט עליה במשך שנים ידידי.

ושוב, עם כל ההלם הנוכחי, בסופו של דבר זו בשורה משמחת ועכשיו רק נותר להחליט לאן מועדות פנייך ידידי.

בהצלחה!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ילד, גם אם לא מתוכנן, זו ברכה. ראה את כל הזוגות שמייחלים לילד ולא יכולים.

פרנסה? יום אסל יום בסל. עם השנים והוותק הכל יהיה בסדר, האושר יגבר על הכל.

מזל טוב!

פורסם

ילד זו השקעה לטווח ארוך. בטווח הקצר זה קשה (מאוד), גם כספית וגם נפשית/פיזית, אך את הפירות קוצרים בגדול מאוחר יותר.

פורסם

לא ממש מקבל את זה.

מסכים שכל ילד הוא ברכה, לא מסכים עם עניין ה"יום עסל, יום בסל".

להבדיל מימים עברו, כל ילד הוא פרוייקט כלכלי לא קטן (כתבתי הערכה משוערת לחודש, כלכלנים טובים ממני עשו כבר את החשבון).

נכון לאפשר לצמצם פה ולחסוך שם, אבל מן הסתם, מדובר על פשרה ופשרות תמיד פוגעות בכולם (במי יותר ובמי פחות).

כמובן שכ"א יכול וצריך לעשות את השיקול שלו, אבל לטעמי, לא הגורם של "הוא כבר כאן, אז נסתדר עם מה שיש" צריך להוות את השיקול בהבאת ילד לעולם. בסה"כ - לרוב, גם אחרי הפלות אפשר להביא ילדים נוספים לעולם, נתונים מספריים יוכיחו זאת.

בקצרה - אם ההריון הזה רצוי (ולא משנה אם עבדו בשבילו כמה שנים או סתם בגלל שלא יצאו בזמן) אז במזל טוב ובהצלחה, אבל אם זה משהו שעלול לפגוע בחיים של כל המשפחה (לא משנה הסיבה), אז לא הייתי פוסל הפלה.

קטונתי מלייעץ, בוודאי בלי להכיר את הנפשות הפועלות, אני רק חושב שזו החלטה שצריכה להילקח על ידי ההורים בצורה מושכלת ולא בעזרת השם, או כל יישות אחרת שלא אחראית באופן ישיר לרווחת הילד ומשפחתו.

פורסם

אני מבטיח שאם תקבלו את ההחלטה לשמור אף פעם ( או כמעט אף פעם :) לא תצטערו על זה לעומת זאת אם תחליטו לא לשמור יכול להיות שתצטערו על כך רק המחשבות על איך הוא היה יכול להיות היו הורגות אותי. זה נכון במיוחד אחרי שכבר יש ילדים במשפחה ואתם מבינים כמה אושר זה מביא.

מה שכן גם אני בעד לנקות באמצעים דרסטיים על מנת למנוע הריון נוסף .,אבל לא הייתי מרחיק עד לאמצעים לא הפיכים כמו עיקור.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
כמובן שכ"א יכול וצריך לעשות את השיקול שלו, אבל לטעמי, לא הגורם של "הוא כבר כאן, אז נסתדר עם מה שיש" צריך להוות את השיקול בהבאת ילד לעולם. בסה"כ - לרוב, גם אחרי הפלות אפשר להביא ילדים נוספים לעולם, נתונים מספריים יוכיחו זאת.

השיקול בהבאת ילד לעולם שונה כאשר ניתן לעשות תכנון מוקדם, או כמו במקרה זה, כשהעובדות מתדפקות על הדלת.

זה נכון שניתן ללדת אחרי הפלה, אבל גם כאן, זה לא ברור מאליו, כל מקרה לגופו, ואף אחד לא יכול להתנבא בנושא.

פורסם

הוריי עלו ארצה בשנת 80

מצויידים בבגדים שעל גופם , מלווים בילדה בת 4 ורוח ציונית.

נסתרות הן דרכי היקום ומזלם שפר עליהם כאשר זוג מבוגר ואמיד

"אימץ" אותם והיה להם להורים ל20 השנים שיבואו.

עוד כשהוריי שכנו במרכז הקליטה אימי נכנסה להריון לא רצוי איתי,

היה לה ברור שזו הולכת להיות הפלה.

נגשה אל "אביה" וסיפרה לו את הסיפור וביקשה את עזרתו בבה"ח

מכיוון שהיא לא דוברת מילה בעברית.

אביה לא חשב לשנייה וענה לה שהתינוק הזה יגיע לעולם והכל יהיה בסדר,

כיצד בסדר?... שאלה בדמעות .

בסדר כי אני כאן ואני אעזור לכם, אני אממן אותו ויקראו לו ערן.

וכך היה.

היום הוא כבר בן 80 ומשותק. אני אוהב אותו כמו שלא אהבתי איש מעולם.

לצערי הסוף אצלי יהיה אחר.

אני מודה גם למי שבחר לא להגיב והיה לו מה לומר.

ותמיד יהיה לי מקום מיוחד בלב לזה שלא יהיה איתי כאן.

אני כותב את זה והדמעות זורמות כמו נהר.

סלח לי אלוהים.

Gn'f'R

פורסם

אין דברי חכמה. רק חיזוקים לשלוח.

בטוח ששקלתם כל אופציה קיימת ולא נמצא מוצא.

תהיה חזק איש יקר. בשבילך ובשבילה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אני אסיט לרגע את הדיון מהפן הכלכלי, ואתייחס לנקודה אחרת שהועלתה: הגבר רוצה לגדל את הילד, אישה - פחות. זה אומר דרשני. אני לא יודע עד כמה אתה בקיא ביחסים בין הגבר לאישתו, אך אם האישה לא מתלהבת מהרעיון של ילד מגבר מסויים, הסיבה הכלכלית היא האחרונה להכריע כאן.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

ערן,

אנחנו לא מכירים אישית, ובכל זאת ידידי, תאסוף את עצמך ותיהיה חזק בשבילך ובשביל זוגתך.

נכון, אתם חווים כרגע סיטואציה לא פשוטה, אבל אתם תעברו אותה ותגיעו לימים הרבה יותר שמחים חבר.

עד כמה שזה קשה לכם לראות את זה בנקודת הזמן הזאת כרגע- הכל לטובה וכנראה שאם זו ההחלטה שקיבלתם אז באמת זה לא היה צריך לקרות עכשיו ויקרה בעתיד בתזמון מתאים יותר עבורכם.

אני מכיר את התחושה הזאת שאתה מרגיש שהכל קורס, כל התכניות והשאיפות שלך נופלות כמגדל קלפים, חוויתי את זה לצערי (או לשמחתי, בדיעבד- רק לשמחתי) פעמיים על בשרי, פעם אחת לפני 10 שנים ב-ד-י-ו-ק ופעם שניה לפני כ-7 שנים, גם אני התקשיתי באותן נקודות זמן לראות את ה"טוב" שבקריסה הזאת והתעצבנתי כשכולם ניחמו אותי ואמרו לי "הכל לטובה" (אוי כמה שנאתי את זה!).

אבל היום, כאמור שנים לאחר אותן "קריסות", אני יכול לומר בלב שלם שזה היה רק לטובה, יתרה מכך, אלמלא אותן קריסות- לא הייתי נמצא היכן שאני היום.

אז למרות הקושי, תשתדל לחייך חבר, גם עבורך ובעיקר עבור זוגתך, תנו כח אחד לשני ומאחל לכם מכל הלב להגיע לזמנים טובים ומאושרים יותר ושתוכלו להסתכל אחורה ולהיות כמה שיותר שלמים עם ההחלטה שקיבלתם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...