Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, ליפני כחודש רכשתי פיג'ו 307 XSI ידנית (03)

ברצוני לשפר את האוטו בכדי לקבל תגובת מצערת יותר טובה ולהחליף לה דוד אחורי כדי להנשים אותה טיפה.

אני לא מבין כלום ברכבים והייתי שמח שתעזרו לי בזה (איפה ללכת, מה לקנות וכו' )

תודה רבה.

פורסם

קיימות בארץ מספר סדנאות שיפורים, אני לא יכול להמליץ על אחת יותר מהאחרות לכן אציע לך לחפש בגוגל "סדנאות שיפורים לרכב" ותתקבל רשימה של כמה מהן.

קיים מעין קונצנזוס ששיפור של רכב אטמוספרי לא משתלם מבחינת עלות/תועלת, אבל זה הכסף שלך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

נתן מה אתה ממליץ לו?, ה307 אין לה יומרות ספורטיביות, היא לא יותר מהצ'בק חמודה, היא סובלת מכל החסרונות שיכולים להיות, מהגה מת ועד מנוע חלש, לא רכב לפוטנציאל שיפורים.

עדיף לקנות 207 GTI, זה כבר עולם שונה טיפה ויכול להיות פוטנציאל טוב יותר לשיפורים.

האפטר מרקט של ה307 הוא קטן, וכל ניסיון לעשות משהו בנידון ישאיר חור עמוק בכיס של פות"ש.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...