Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלית הערק ב100 ש"ח???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ותרשי לי להציע כמה צ'ייסרים מעולים "לבנות" (ואני נוהג להזמין אותם, למרות שאיני מהקהילה:lol:)

קאונטרו או גרנד מרנייה.

אבסינט או יגר קפוא..

אתה ואני כנראה מסתובבים עם בנות מסוג שונה :wink:

אם אני אתן למישהיא צ'ייסר של ייגר, אני חוטף סתירה! :lol:

מנסיוני, הן אוהבות וודקה אספרסו, במיוחד החדשה שמגיעה בבקבוק כחול צר ששכחתי את שמו (לא SKYY), משהוא תוצרת הארץ (שגם הוודקה הנקיה שלהם מיולה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רפורמה מבורכת - מחירי הוויסקי יהיו פחות מחרידים מהרגיל.

לא צריך "תעשייה מקומית" של ערק או וודקה - בסך הכול מדובר בכמויות עצומות של אתנול מיובא,

עם תוספת של תמציות טעם. זאת לא תעשייה, זה קשקוש.

אילו היו פה מזקקות וודקה או מזקקות ערק, יענו, תעשייה א-מ-י-ת-י-ת עם קמצוץ של אומנות,

אז בכל מקרה התוצר שלהם היה עולה כמו וויסקי,

במצב הנוכחי, אין שום דבר רע בחיסול הכהילים הזולים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לא להגזים, צפי ל 65 ש"ח ולא 100 ש"ח, אך כן עדיין נשמע כמחיר מופקע.

לא צויין כמה יעלה ערק יותר איכותי, אך לפי הטבלה כנראה בסביבות ה 120-150 ש"ח. הזדמנות טובה כדי לשתות בשביל להינות ולא רק בשביל לדפוק את הראש.

אך, היכן הזמנים ? בהם היינו (חיילים בחובה) רוכשים בקבוק וודקה בשקם משפחות (שלחנו איש קבע) ומשלמים תמורתו 1 שקל חדש בלבד.

אני לפני בערך חודש קניתי בקבוק של עלית ערק רגיל ( 40 % ) בפיצוציה בצפון תל אביב במחיר של 69 שקל, אם המחיר כבר גבוה הוא יגיע לאיזה ה90-100 לדעתי

פורסם
שוב, זה תלוי מה את שותה.

ערק איילים=יתייקר.

אוזו 12 (מעולה ולא יקר, שכחתי אותו בהמלצות,תודה למי שהזכיר) יוזל. יוצא שהוא יגיע פחות או יותר למחיר של איילים.

מותגי פרימיום יוזלו בצורה מאד משמעותית, למחיר שיאפשר לשתות אותם מפעם לפעם.

ותרשי לי להציע כמה צ'ייסרים מעולים "לבנות" (ואני נוהג להזמין אותם, למרות שאיני מהקהילה:lol:)

קאונטרו או גרנד מרנייה.

אבסינט או יגר קפוא.

לשתות כצ'ייסר לבירה כבדה ומרה (ובכלל- רק באה"ק מקובל להזמין צ'ייסר בלי שיהיה לו משקה ארוך "לרדוף אחריו").

פיינט גינס קפוא וצ'ייסר קואנטרו. יש כמה ברמנים בת"א שבטוחים שבזה מסתכם אוצר המילים שלי.:-)

תודה על ההצעות, אאמץ אותן בסופ"ש הקרוב :wink:

פורסם

גם הירוק זה לא מה שהיה. ח*א של רמה , קשה להשיג, והמחירים בשמיים.

אלא אם יש לך נגישות לזן ה"רפואי". עולם אחר.

המחירים לא בשמיים , הכמות השתנתה. בסמים זה עובד ההפך.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
זה יגרום למעבר מסיבי לירוק :lol:

אהה, כי זה ממש זול...לא שאני יודע כן, ניזון מתלונות של השכן.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מי ששותה באחריות ולעיתים רחוקות לא ירגיש את זה עד כדי כך. הבשורה הטובה-מותגי הויסקי היקרים יותר (מי אמר גלנפידיך 18? :-P ) ירדו במחיר באחוזים דו ספרתיים :-D

פורסם

מי הפראייר שהולך לשלם 65 שקל על בקושי ליטר של משקה כאשר בכזה מחיר אפשר לקנות כמעט 10 ליטר של בנזין?

אני מעדיף לשרוף בנזין בצילנדרים באוטו מאשר לשרוף את הגרון עם מסיר הצבע הזה.

איזה מזל שאני לא שותה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

יש כאלה שיכולים להרשות לעצמם גם לתדלק וגם לשתות מידי פעם...

אם תסביר את עניין הפראייר זה יהיה סבבה כזה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לאחר הצלחת קמפיין השמות של קוקה קולה, גם לעארק מגיע :lol:

943295_10151653077696061_1417017887_n.jpg

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

פחות אלכוהול = פחות ילודה = פחות אחוז שלטון = איבוד ארצנו.

אלכוהול = טוב.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

למען אהבת האל, אתה יכול להסביר לאדם פשוט כמוני איך הגברת הילודה = ליותר אחיזה בשלטון= להבטחת קיום מדינת ישראל?

אני יותר חושש מהשתלטות הדת והפיכת ישראל לגירסה דתית פאנטית יהודית בסגנון אירן מאשר אני חושש שהסורים יגיעו לגדר או ינסו לכבוש את רמת הגולן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
ערק זה בין הצ'ייסרים היחידים שאני כן מסוגלת לשתות ועכשיו גם הוא מייתקר?! :-(

אצלי צ'ייסר ערק איך שהוא נכנס ככה הוא גם יוצא..

אולי הסינגל מאלטים היקרים עכשיו ירדו במחיר שפוי שאוכל לקנות לארץ ולא לתכנן על כל מי שטס לחו"ל :p

Opel Adam S 2017

פורסם
פחות אלכוהול = פחות ילודה = פחות אחוז שלטון = איבוד ארצנו.

אלכוהול = טוב.

ברוסיה לא חסר אלכוהול ושיכורים, אבל עדיין יש מאזן דמוגרפי שלילי (חלקית בגלל אותם השיכורים שמתים כמו זבובים).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...