Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלית הערק ב100 ש"ח???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר מדברים על מחירי האלכוהול שצפויים לעלות, ברצוני להמליץ על מקום שבו מחירי האלכוהול קצת יותר שפויים.

למקום קוראים "האחים" ממוקם באבן גבירול, תל אביב. ביום יום האחים מתפקדת כמסעדה לכל דבר אבל בימי שני וחמישי בערב המקום הופך לפאב ומציע ללקוחותיו "ערב סיטונאי" שבו מחירי האלכוהול זולים במיוחד.

להלן הוכחות:

https://www.facebook.com/haachim

נ.ב: צ'ייסר ערק במסגרת הערב הסיטונאי במסעדת האחים עולה 5.95 ש"ח בלבד...

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הזבל מתייקר ואיכות תוזל? מה רע?

למה לשתות ערק תוצרת הארץ? הרוב המוחלט של ערק ישראלי זה זבל עופות במקרה הטוב, ועכשיו שמשקאות ראויים יותר כמו אוזו 12, פסטיס, סמבוקה לבנה/שחורה יוזלו אז אני בכלל לא רואה טעם לגעת בערק, לא ב70 ש"ח ובטח שלא ביותר מזה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

כשותה עראק ומפנטז על וויסקי סביר, עוד לא הבנתי אם אני בעד או נגד, אם אני נגזל או גוזל.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מצאתי לנכון להקפיץ את השרשור כדי לחלוק עמכם את רשמיי מהערק הבא, העונה לשם ערקס:

arax.png?id=10175897

לרוב אני מעדיף לשתות את עלית הערק, אלא שהפעם מצאתי בקבוק של הזוועה הזאת במחיר מבצע של 24 ש"ח בלבד ביינות ביתן, והחלטתי לקחת את הסיכון.

מה אומר ומה אדבר... כזה גועל נפש באמת שאינני זוכר מתי שתיתי לאחרונה. אולי כשהייתי בצבא, כשאני והחברים שלי היינו תפרנים/קמצנים מכדי לקנות טקילה אמיתית, כך שבסוף מצאנו את עצמנו עם ראש מתפוצץ לאחר ששתינו משקה בטעם טקילה - נשבע לכם שזה מה שהיה כתוב על התווית.

בחזרה לערקס:

טעם עז של אלכוהול, טעם שבקושי מזכיר אניס, שורף את האמ-אמא של הגרון וקופא בפריזר. איך אמר הרב שמר - "זול וזוגלובוק..." וגו'.

הערה: הודעה זאת נכתבה לאחר שהכותב לגם חמשה-שה שלוקים מהבקבוק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מצאתי לנכון להקפיץ את השרשור כדי לחלוק עמכם את רשמיי מהערק הבא, העונה לשם ערקס:

arax.png?id=10175897

לרוב אני מעדיף לשתות את עלית הערק, אלא שהפעם מצאתי בקבוק של הזוועה הזאת במחיר מבצע של 24 ש"ח בלבד ביינות ביתן, והחלטתי לקחת את הסיכון.

מה אומר ומה אדבר... כזה גועל נפש באמת שאינני זוכר מתי שתיתי לאחרונה. אולי כשהייתי בצבא, כשאני והחברים שלי היינו תפרנים/קמצנים מכדי לקנות טקילה אמיתית, כך שבסוף מצאנו את עצמנו עם ראש מתפוצץ לאחר ששתינו משקה בטעם טקילה - נשבע לכם שזה מה שהיה כתוב על התווית.

בחזרה לערקס:

טעם עז של אלכוהול, טעם שבקושי מזכיר אניס, שורף את האמ-אמא של הגרון וקופא בפריזר. איך אמר הרב שמר - "זול וזוגלובוק..." וגו'.

הערה: הודעה זאת נכתבה לאחר שהכותב לגם חמשה-שה שלוקים מהבקבוק.

אם כבר, התחליף לעלית הארק זה ארק אשקלון.

מישהו יודע לכמה המחיר שלו קפץ עכשיו? לא יצא לי לבדוק מאז עליית המחירים.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

יש לי בבית שני בקבוקים של ארקס. קניתי אותם פעם במבצע - 20 שקל לאחד.

דווקא לא זכור לי שהארק הזה כ"כ גרוע, מצד שני אפילו הראשון עוד לא נגמר (כבר שנה נמצא כאן - ככה זה כשיש דברים יותר טובים ללגום.)

במחיר הזה מדובר בפיתרון טוב למרוקאים.

שהרי במחירי הארק החדשים, שווה להם לשקול לעבור לתרופות אמיתיות. במקום למרוח ולגרגר ארק.

(אני לא גזען - אני מרוקאי)

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אומנם מחירי האלכוהול יקרים, אבל אלכוהול זה אלכוהול ואחרי כמה לגימות אתה שוכח מהכל ומחבק את יאיר לפיד בדמיון שלך.

גילוי נאות : בזמן הכתיבה בגופו של הכותב היו אחוזים רבים של אלכוהול אחרי לילה מעולה.

פורסם

יש הבדל עצום (גם בצורת השיכרות, גם בהרגשה הכללית וגם בהנג-אובר) בין אלכוהול איכותי לבין אלכוהול רע.

והערק הזול הזה זה כלל לא ערק, זה זבל סינטטי שדוגרי, אני לא מבין מי מכניס את זה לגוף שלו.

ערק איכותי מופק מענבים, מתמציות אניס (שומר) ומופק ביד אמן, לא מערבוב של תמצית אניס סינטטית ואצטילן אלכוהולי בחצר האחורית של איזה חאפר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני כמעט בטוח שראיתי את הערק הזה במארז של שני בקבוקים + גוף של נרגילה שמתלבש על הבקבוק

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא מצב שסביר שיקרה 8)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אכן היה פעם מארז כזה.

היה נמכר ברשת יילו.

הארק המדובר מייוצר ע"י וורדה משקאות. מי שהביאו לנו את וודקה פרפקט ועוד שלל כהילים ישראליים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אלכוהול זול התייקר

אלכוהול יקר הוזל

רכשתי גולד לייבל רזרב ב - 239 ש"ח.

וגם גרין לייבל. 209 ש"ח.

ממה שאני יודע המבצע שם נגמר, אבל כעת יש 1800 אנטיגואה ב 215 ש"ח אז זה בהחלט הולך להיות הבקבוק הבא שלי.

נ.ב

למי שבאמת אוהב אלכוהול איכותי

http://www.bigdeal.co.il/default.aspx?CampaignId=6721&CategoryId=113

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...