Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלית הערק ב100 ש"ח???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ה 1800 לדעתי הרבה יותר טובה, אני שותה את הפטרון האנייחו ואהבתי יותר את ה 1800, אני יותר בקטע של מיושנים אבל משום מה הטעם שלה מיוחד, ובמחיר הנ"ל בכלל.

בזמנו שעבדתי בדיוטי פרי לפני כשנתיים, בקבוק עלה שם 75$, היום בערך אותו המחיר. מה שאומר שיוצא יותר זול בארץ (אין ליטר בבקבוק הזה).

Opel Adam S 2017

פורסם
מצאתי לנכון להקפיץ את השרשור כדי לחלוק עמכם את רשמיי מהערק הבא, העונה לשם ערקס:

arax.png?id=10175897

לרוב אני מעדיף לשתות את עלית הערק, אלא שהפעם מצאתי בקבוק של הזוועה הזאת במחיר מבצע של 24 ש"ח בלבד ביינות ביתן, והחלטתי לקחת את הסיכון.

מה אומר ומה אדבר... כזה גועל נפש באמת שאינני זוכר מתי שתיתי לאחרונה. אולי כשהייתי בצבא, כשאני והחברים שלי היינו תפרנים/קמצנים מכדי לקנות טקילה אמיתית, כך שבסוף מצאנו את עצמנו עם ראש מתפוצץ לאחר ששתינו משקה בטעם טקילה - נשבע לכם שזה מה שהיה כתוב על התווית.

בחזרה לערקס:

טעם עז של אלכוהול, טעם שבקושי מזכיר אניס, שורף את האמ-אמא של הגרון וקופא בפריזר. איך אמר הרב שמר - "זול וזוגלובוק..." וגו'.

הערה: הודעה זאת נכתבה לאחר שהכותב לגם חמשה-שה שלוקים מהבקבוק.

משום מה החומר הזה עושה רושם טוב כחומר לניקוי מנועים. אני אנסה באמת לנקות איתו ראשי מנוע ומכלולי מנועים משמן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אלעד, בדקתי היום ביינות ביתן, הערק הנ"ל עולה 46.99 שקלים לבקבוק. במחיר הזה יש כבר חומרים יעודיים לניקוי מנועים וחלקים אחרים.:rolleyes:

כמה עולה היום בקבוק של ערק העלית? אני יכול להשיג ב 55 שקלים. מחיר טוב?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

בבוקובזה משקאות בבאר שבע פירסמו היום 1+1 על עלית הארק.

מחיר של אחד הוא כביכול 80 שקלים. כך שכל בקבוק יוצא ב-40 שזה בערך המחיר שהיה לפני שבועיים.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=415140255267483&set=a.132678286847016.26036.100003145355674&type=1&theater

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
אלעד, בדקתי היום ביינות ביתן, הערק הנ"ל עולה 46.99 שקלים לבקבוק. במחיר הזה יש כבר חומרים יעודיים לניקוי מנועים וחלקים אחרים.:rolleyes:

כמה עולה היום בקבוק של ערק העלית? אני יכול להשיג ב 55 שקלים. מחיר טוב?

כמו שכתבתי, קניתי את הגועל הזה במחיר מבצע. המחיר שמתן ציין בב"ש הוא באמת טוב. מתן, אתה במקרה יודע מה תוקף המבצע?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הייתי היום אצל בוקובזה. המבצע על עילית הערק הסתיים ובקבוק עולה כרגע 80 ש"ח, אלא שערק אשקלון נמכר שם כרגע ב-40 ש"ח בלבד.

אין לי היכרות איתו למרות ששמעתי שהוא בסה"כ סביר. מצד שני, בצמוד אליו עמד בקבוק אוזו מאגיה באותו מחיר.

images?q=tbn:ANd9GcT7FweOnW8S2OmUIGtD3dwj3klELZQZA4u3zM3Z3975ToxWVft2ww

החלטתי לתת לרקדן הסירטאקי צ'אנס. אעדכן בהמשך.

אגב, היו שם טעימות של כל מיני משקאות, בינהם גם ערק גת בטעם תפוח. אומנם טעם התפוח היה לדעתי דומיננטי מידי ביחס לטעם האניס, אבל לזכותו ייאמר שהוא ממש חלק ולא שורף את הגרון. אני צריך בהזדמנות לטעום את הגירסה הנקייה שלו. אם לשפוט לפי ההתנסות שהיתה לי היום, זה צפוי להיות מוצר לא רע בכלל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אצל פיצוחי ציון בבאר שבע יש עלית הארק ב 50. פעם הבאה שיש לך תהיות בנוגע לאלכוהול בבאר שבע תרים צלצול.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...