Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

אני מאילת , נוסע מחר (באוטובוס :| ) בשביל לראות פונטו ספייס 2005

אני מתכנן לעבור את כל התהליך באותו יום (במידה והרכב שווה לקנייה)

לא יהיה לי זמן לסרוק לפה טוס בדיקה וכאלה

כרגע אני די לחוץ , והייתי שמח אם תענו על כמה שאלות..

1. יש המלצה על מוסך בדיקה בבאר שבע? מצאתי פה בפורום על מונדיאל טסט. מקווה שהוא פעיל.

2. אם הצבע דל המכסה מנוע דהוי , זה אומר משהו מרתיע?

אם זה סתם מהשמש , כמה תעלה צביעה (איכותית)?

3. אחרי שהסתיימה הבדיקה ויש בידי את התוצאות. המכונאים יגידו לי כמה עולה כל התיקונים?

איזה עוד דברים חשוב לדעת ? קראתי את כל המדריכים כמה פעמים אבל זה יהיה קשה ומלחיץ באותו רגע כי לא יהיה זמן לשלוח הודעות לפורום המומחים פה...

אולי אתם מכירים מישהו בבאר שבע שמוכן לבוא ולעזור לי? :roll:

אני כולי לחוץ שאני אעיף את כל הכסף שחסכתי ואני לא אצליח לסיים את כביש הערבה עם החום ועם המזגן והמנוע החלש :(

פורסם

אני באר שבעי ובכיף הייתי בא לסייע, אבל כשיש צבא זה לא ממש אפשרי.

מעבר לכך תקרא על כל הבעיות הסטנדרטיות של הפונטו ספייסים. אחריי הבדיקה לך למוסך מורשה של פיאט ותבקש מהמוכר שיוציא לך את היסטוריית הטיפולים + שיבדקו את התקלות ברכב וייתנו הצעת מחיר לתיקון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני כולי לחוץ שאני אעיף את כל הכסף שחסכתי ואני לא אצליח לסיים את כביש הערבה עם החום ועם המזגן והמנוע החלש :(

נסעתי עם הספייס שלי לאילת ולא קרה לה כלום :roll:

פורסם

ספייס 2005 מטופלת ושמורה תיסע בלי כל בעיה לאילת ,למטולה ,ולאן שתרצה.

שים לב שההגה עובד כמו שצריך,כולל במצב סיטי,בדוק שאין מי ברז ברדיאטור.

בהצלחה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אני הבאתי רנו שנת 95 שעמדה כמעט חצי שנה בנסיעה ללא בעיות מנתניה לבאר שבע, אז אני לא חושב שאתה אמור לפחד מנסיעה לאילת ברכב שתבדוק במכון בדיקה וייצא תקין.

אני מצטרף להמלצה על מונדיאל.

ואחרי הבדיקה אני ממליץ לגשת ל"נועם שירותי רכב", לדעתי זה מוסך שנעים להיות בו.

אין לי שום קשר למוסך חוץ משביעות רצון.

פורסם

צבע שרוף זאת מחלה מוכרת ואין מה לעשות,לא רק הספייס סובלת מזה.

צבעית המכסה תעלה בערך 500. שקל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה שחשוב, אל תהיה לחוץ לקנות את הרכב רק כי הגעת מאילת, נסעת באוטובוס, בזבזת כבר יום. תבדוק הכל בשבע עיניים, תסתכל ברשיון הרכב לראות כמה ידיים הוא עבר, תראה מי הבעלים של הרכב שרשום ברישיון. אחרי בדיקת הרכב תשבו עם הבוחן ותבקש שיסביר לך כל סעיף בבדיקה, שיסביר עד שאתה מבין. והכי חשוב, כמו שאמרתי, אל תהיה לחוץ לקנות למרות המאמצים שעשית, עדיף לבזבז 50 ש"ח על אוטובוס מאשר אלפי שקלים על רכב שאח"כ לא תהיה מרוצה ממנו.

• תוכן חדש...