Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספק אינטרנט. מי מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו הודעתי לבזק בינלאומי על פרידת דרכנו אחרי שגיליתי שלמרות שבחשבוניות שלהם רשום באנדל הבאנדל כולל רק אינטרנט במחיר מופקע ובזק מחייבת בנפרד כבר יותר מחצי שנה "כי המבצע נגמר ואסור לנו לשנות שם תכנית בחשבונית" (ולהוציא חשבונית על פריט אחר ממה שספק זה ממש חוקי).

מחפש ספק למהירות 5MB (מספיק לי עד מעל לראש) בלי כבלים תת ימיים, בלי תוכים ובלי עיזים. לא אכפת לי לשלם כמה גרושים יותר אבל אני רוצה ספק אמין והוגן שלא משנה את החבילה בלי להודיע בתירוץ ש"נגמר המבצע ולא שמת לב אז בחרנו לדפוק אותך".

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

האמת שאני הייתי מחובר עם בזק בינ"ל והאינטרנט שלהם עבד טוב.

כיום אני מחובר עם הוט-נט (על תשתית הוט, 12MB), ואני לא כל כך מרוצה.

הרבה פעמים אתרים פשוט לא עולים או נתקעים באמצע תהליך הטעינה שלהם, וזה יכול להרגיז כשזה קורה כמה פעמים ביום.

אני מחובר להוט-נט רק בגלל אני מקבל את זה כחלק מחבילת הUNLIMITED של הוט-מובייל.

בתכלס, בשביל הבדל של עוד 10 שקלים הייתי מחליף לספק אינטרנט יציב יותר.

ממה שאני חוויתי, האינטרנט של אקספון היה אחלה עם מחירים סבירים.

אני שונא את 012, 013 שמנסים לדחוף לך שירותים, לעיתים אפילו בלי רשותך

נסה את הספקיות הקטנות (Triple C) - ההצעות שלהן דומות לספקיות הראשיות ומנסיוני עם אקספון, האינטרנט היה בסדר גמור.

פורסם

אני כבר שנתיים עם אקספון. קולעים בדיוק למה שביקשת. המחיר - 20 ש"ח לחודש לכל המהירויות עד 20 מגה, קצת פחות אם אתה מתחייב מראש לשנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הייתי ב 012 ועברתי להוט לאחר שלא הייתי מרוצה מאיכות השרות שלהם. דווקא האינטרנט היה סביר. כרגע בהוט גם אני ניתקל ביותר מידי אתרים שבקושי עולים ואני ב 100M. אם הבעיה לא תיפטר בימים הקרובים באמת אשקול לפנות לאקסופון.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
נהג לילה , האם דיברת עם שרות לקוחות?

אם כלו כל הקיצין, רק לא נטויז'ן- מסיבות דומות להוט.

דווקא אני עם נטוויזן כבר לדעתי עשור שלם , הרוב המכריע מרוצה, שהיו בעיות - פתרו ישר.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

נטויזן כמו בזק בינלאומי, מסוג החברות שכל הזמן צריך לשמור על עירנות שלא ידחפו את הייד לכיס. בסוף המחשב גובר על המוח האנושי ואתה מתעורר עם היד שלהם עמוק בתוך הכיס שלך.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

משהו ששכחתי לציין - פות"ש ציין שחשוב לו מחיר קבוע בלי שטיקים, והחברות הקטנות כמו אקספון ו-CCC הן בדיוק מה שהוא חיפש.

לגבי איכות האינטרנט כבר אמרתי - אין תלונות, הוא היה בסדר גמור (מניסיוני עם אקספון).

פורסם

אמליץ לך לא להתקרב להוט, אינטרנט שנתקע בלי סוף. המודם החליט לשבוק חיים במוצאי שבת, והוט היו מוכנים לשלוח טכנאי רק ביום חמישי, השאירו אותי בלי אינטרנט ובלי קו טלפון ופקס קרוב לשבוע יימח שמם. הצעתי אפילו שאני אגיע עם המודם הדפוק ואקח תקין במקומו, גם זה לא מקובל עליהם אלא אם כן אני משדרג ל100 מגה ואז אני כן יכול לבוא לאסוף מודם. מיותר לציין שהעפתי קיבינימט את כל הציוד שלהם כולל הממירים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
נהג לילה , האם דיברת עם שרות לקוחות?

אם כלו כל הקיצין, רק לא נטויז'ן- מסיבות דומות להוט.

דיברתי וכשהם התחילו להסביר לי למה אני אשם אמרתי שחבל על הזמן של שנינו כי עם כזו תרבות ארגונית אני לא מעוניין לעבוד.

הסברת שהנקודה היא לא הכסף אלא שהם יוצאים מנקודת הנחה שאם הלקוח לא שם לב אז אפשר לדפוק אותו חופשי ואני לא מוכן לעבוד בצורה כזו. זכותם להעדיף לקוחות חדשים על חשבון הותיקים וזו החלטה עסקית שלהם בלבד אבל אני לא מוכן להישאר בחברה שמחייבת אותי כפול מכל הפרסומים שלהם ועוד רושמת לי בחשבונית שירות שלא נתנה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני עם בזק בינלאומי...הם אף פעם לא עשו לי קטעים בנושא הכספי.

אקספון גם לא רעים כל כך אבל יש הבדל למשל ביוטיוב שסרטונים לא עולים מהר כמו בזב"ל.

012- לא להתקרב..זוועתי.

פורסם
אמליץ לך לא להתקרב להוט, אינטרנט שנתקע בלי סוף. המודם החליט לשבוק חיים במוצאי שבת, והוט היו מוכנים לשלוח טכנאי רק ביום חמישי, השאירו אותי בלי אינטרנט ובלי קו טלפון ופקס קרוב לשבוע יימח שמם. הצעתי אפילו שאני אגיע עם המודם הדפוק ואקח תקין במקומו, גם זה לא מקובל עליהם אלא אם כן אני משדרג ל100 מגה ואז אני כן יכול לבוא לאסוף מודם. מיותר לציין שהעפתי קיבינימט את כל הציוד שלהם כולל הממירים.

מסכים לחלוטין, עדיף הכל רק לא הוט, אלא אם אתה ממש נהנה שנופל האינטרנט כל רגע ולהמתין שעות לקבלת מענה (רק מענה, פתרון לוקח יותר זמן)

מרוב שהם התעללו בי (הוט) שקלתי בזמנו להדפיס מדבקות "נבלHOT" ולחלק להמונים בחינם :-D

כבר חתמתי...

פורסם
אני כבר שנתיים עם אקספון. קולעים בדיוק למה שביקשת. המחיר - 20 ש"ח לחודש לכל המהירויות עד 20 מגה, קצת פחות אם אתה מתחייב מראש לשנה.

חשבתי שביטלו את ההתחייבות...:-o

פורסם

1+ לאקספון 018.

איתם כבר קרוב ל-4 שנים ומאוד מרוצה.

הם אפילו מתקשרים ביוזמתם כשיש מבצעים ומציעים להוריד את המחיר (בעבר היה 25 ש"ח למהירות של 12 מ"ב, אחרי שיצא המבצע הם התקשרו ביוזמתם להודיע לי שהמחיר ירד ל-20) :-)

באשר לאיכות השירות - בהשוואה לנטוויז'ן, (שהיא לא דוגמה טובה כי היא הסמן הקיצוני עבורי לאיכות שירות גרועה), אקספון פשוט נהדרת. גם אם משווים למוקדי שירות אחרים כמו הוט, פלאפון וכו', זמני ההמתנה של 018 נמוכים יחסית.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אני עם 012 משלם 29.90 לחודש - מהירות 12 מגה. אין תקיעות, והכל אחלה, למרות שבעבר סבלתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...