Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באנגליה: דונינגטון, סילברסטון, ברנדס-האטץ'.

גרמניה: נורבורגרינג

אוסטריה: זלצבורגרינג, אוסטרייך-רינג

צ'כיה: ברנו

אני מאמין שבתור התחלה זה מספיק.

פורסם

ממליץ לך על מסלול שבו כנראה תראה את ריכוז האקזוטיות הגדול במדינה.

כל יום יש שם מאזרטי, פרארי ומלא פורשה. מרצדסים ובימרים זה כסף קטן.

הכביש מתעקל ומסביב יש נוף מעולם אחר, ממש אירופה היקרה. צריך יכולות טכניות לא מבוטלות כי יש מדי פעם הפרעות על המסלול מצד רכבים משתלבים וכאלה שלא יודעים כל כך להשתלב. ככר המדינה. יש כאלה שנהנים מזה, הם אפילו רכשו מכוניות תואמות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יש ליד כוכב יאיר מסלול לנהיגת מרוצים, שם מעבירה חברת "מסלולים" קורסי נהיגה מתקדמת/ספורטיבית.

אם אני לא טועה יש גם בערד מנחת נטוש שאפשר להשתעשע שם.

Audi A3 8V Sportback

פורסם
אני מתכוון למסלולים בארץ. לא בחו"ל.

הנה שני מסלולים שהרכבתי מהמלצות של אנשים.

האמת שלא הספקתי לבצע את הטיולים האלה אבל אשמח לתגובות ממי שנסע בכבישים אלו. כך ניתן יהיה לשפר את המסולים.

צפון:

https://maps.google.com/maps/ms?msid=212887700213676256507.0004d86f6317a2b150c97&msa=0

דרום:

https://maps.google.com/maps/ms?msid=212887700213676256507.0004d891ebc24225da306&msa=0&ll=31.524703,35.672607&spn=1.924432,4.22699

תהנה ותדווח אם אתה עושה אחד מהם.

פורסם

כביש הצפון, מנהריה דרך שלומי עד קריית שמונה, עליה לרמת הגולן, ירידה למזרח הכנרת, חזרה דרך הבקעה בית שאן עפולה, חתיכת סיבוב, הכי מומלץ הקטע של כביש הצפון נהרייה עד קריית שמונה.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...