Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה CR-V שנת 2007 יד ראשונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בקרוב מאוד אחזיר את רכב הליסינג שלי לחברה והתחלתי לבחון רכישת רכב משומש מיד פרטית.

ממש במקרה, בעודי הולך ברחוב, נתקלתי במודעה על גבי הונדה CR-V שנת 2007 (יד ראשונה, 2.0 ליטר, 89,000 ק"מ) שלפחות קוסמטית היא שמורה מאוד.

לא מכיר את דגם הרכב מעבר לשלום-שלום. יודע שג'יפ זה לא. כאשר ראיתי שהמחירון הוא 90 א' ש"ח הופתעתי. זה נראה כמו המון אוטו, במיוחד בצד האבזור (זו הרמה העליונה עם מושבי העור והגג הפנורמי), בשביל (יחסית) מעט כסף.

אשמח אם תוכלו להאיר עיני באשר לכדאיות הרכישה בדגש על עלות אחזקה, אמינות ובעיות ידועות.

קצת מצחיק לרשום זאת, אך האלטרנטיבה שלי היא משפחתית 1.6 סטנדרטית בשנתון 2011.

תודה רבה,

שגיא

פורסם

מה אופי השימוש שלך ברכב (כמה אנשים נוסעים בד"כ ברכב, מה המרחק ותוואי הדרך)?

מה הדרישות שלך מהרכב (ביצועים, חסכון בדלק, אבזור, מרווח, נוחות וכו')?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מומלצת מאוד.

מושבים נוחים בצורה בלתי רגילה, מרווחת ביותר ובעלת רצפה שטוחה מאחורה וגב מושב אחורי מתכוון כך שגם שלושה מבוגרים ירגישו בנוח שם.

נסיעה נוחה ורכה (נוטה קצת לכיוון האמריקאי) אבל באותו זמן בעלת שלדה מעולה, ותמיד נחשבה כאחת הטובות יותר לנהיגה בקטגוריה.

רק אל תצפה לביצועים מסמרי שיער, כי מטוס היא לא.

אני מניח שאם מדובר בגרסה הבחירה היא גם מגיעה עם המסך מולטימדיה הקדמי כולל מצלמה אחורית, או שלא?

פורסם

תודה לכם על התשובות.

הרכב הוא אלטרנטיבה למשפחתית על כל המשתמע מכך (עבורי):

17 אלף קמ בשנה

משרת זוג עם תינוקת רכה

מחפש נוחות ונסיעה שקטה עם ביצועים סבירים. כלומר, חשיבות גבוהה להגה מתקשר על פני מנוע חזק.

הנעלם המרכזי מבחינתי הוא נושא הפערים בעלות האחזקה השוטפת מול משפחתית - טיפולים שוטפים ותקלות שהן מעבר לשוטף.

לשאלת רוברט: כן, הרכב מאובזר במסך ומצלמה אך האם האיבזור העשיר אינו פתח לתקלות ועלויות בגינן?

בקיצור, כמו שאתם רואים אני שוקל כניסה לטריטוריה לא מוכרת ומכאן השאלות.

תודה!

פורסם

החזקנו אחת במשך 4 שנים ללא שום תקלות חוץ מבעיה אחת במצבר והמוסך היחיד שהיא ראתה זה בשעת הטיפולים.

לגבי המסך (שאצלנו כלל גם ניווט) שום תקלות או בעיות.

• תוכן חדש...