Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נ.ב

לעבור מאייפון לאנדרואיד זה כמו לחזור בתשובה - בהתחלה זה נראה איום ונורא, כי "למה צריך את כל הפיצ'רים האלה", אבל כשאתה מתחיל להיכנס לזה אתה רואה איזה עולם של אפשרויות נפתח בפניך ושהיית קורבן של מערכת סגורה ומסוגרת.

אם כבר אז זה כמו לחזור בשאלה...לא?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בפעם החמישים, סאני לא קשורים לסמסונג בשום צורה רשמית. אתה יכול לפנות לסמסונג העולמית כמו שעשיתי ולקבל תשובה שאין להם נציגות רשמית בישראל. כמה שסאני ובנדוב הגנב ינסו למכור סיפורי סבתא, אין יבואן רשמי.

סאני יבואנים.

מה שאומר שאתה יכול לדבר עם הלמפה אם סאני מחליטים לא לכבד לך את האחריות משום מה.

דווקא בקטע הזה, עדיף לקנות מיבואנים אחרים שמביאים מכשירים מאירופה. במקרה הכי גרוע אפשר לשלוח את המכשיר לנציגות האיזורית ממנה הם קנו את המכשיר ולקבל שם אחריות.

הבנת לא נכון

הדבר האחרון שאני אומר זה לקנות מסאני

אני אמרתי דבר אחד

אם אייבורי מביאים לך את המכשיר כשהוא כבר Rooted, אז אין לך אפילו אופציה לפנות לסמסונג העולמית, כי הם יזרקו אותך מכל המדרגות

על טלפון שעבר רוט אין אחריות

כלומר מה שאני אומר זה לא לקנות מסאני ולא מאייבורי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

טוב, חדל קשקשת.

S4 שנקנה מרמי לוי, בלי עברית. איך מעברתים אותו? האם רוט + LANGUAGE ENABLER מהמרקט יסדרו אותו, או שצריך רום אחר? אם כן, איזה מומלץ?

האם האנדרואיד הנקי שייצא בקרוב יתאים גם למכשירים קיימים?

כמו כן, אשמח ללינק שמסביר איך לעשות רוט למכשיר.

תודה,

בבקשה,

סליחה.

פורסם

למה רמי לוי מוכר מכשירים בלי עברית :roll:

נראה לי מוזר.

בכל מקרה, תתחיל לקרוא.

וה S4 שיצא בקרוב עם אנדרואיד גוגל נקי, יעבור במהרה פורט ע"י מפתחים שיפרסמו את הרום למשתמשי I9500 הרגיל.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אם אייבורי מביאים לך את המכשיר כשהוא כבר Rooted, אז אין לך אפילו אופציה לפנות לסמסונג העולמית, כי הם יזרקו אותך מכל המדרגות

על טלפון שעבר רוט אין אחריות

תמיד אפשר לחזור לגרסת סטוק ללא רוט וללא מונה צריבות ע"י הורדת גירסה רשמית והתקנה עם ODIN.

פורסם

את זה יעשה מי שיודע שהמכשיר Rooted

לצורך העניין אני עובד בחברה שמפתחת כלים לחברות הסלולר (Carriers הכוונה)

אחד מהכלים הללו רלוונטי גם לעניין של אחריות, ואנחנו עושים בדיקות האם המכשיר עבר Root או שהוא כרגע Rooted

מובן שהתקנה רשמית עם ODIN לגרסת סטוק לא תתגלה כ-Rooted (לרוב)

אבל אם המשתמש בכלל לא ידע שזו גרסה Rooted והגיע כדי לממש אחריות?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

טוב אז המכשיר הגיע לידי (ד"א הגלקסי הקודם למכירה)

בנוגע לתלונות של המשתמשים על חום, הוא לא מתחמם יותר מהגלקסי 1 שהיה לי. לא משהו ברמה חריגה שכבר אי אפשר להחזיק אותו ביד.

בנוגע לתלונות על איטיות ולאגים, אני עדיין לא מבין על מה מדברים. פועל מהר מאוד, במיוחד בחיבור לWIFI, לא המתנתי בכלל לטעינה של עמודים.

סביר להניח שאחרי העמסה של אפליקציות זה קצת ישתנה.

בנוגע לזמני סוללה עדיין אין לי התרשמות של ממש, כי עוד לא הייתי איתו ביום שימוש רגיל.

הוא מפוצץ בגימיקים, רובם לא באמת שימושיים, וחלקם לא באמת פועלים כמו שצריך.

וכמה שעד עכשיו ראיתי מכשירי אנדרואיד, פתאום הרגשתי אבוד בניסיון להגדיר את הכל ולהשתלט על מה שהולך שם. יש המון הגדרות שקשורות למחוות ולשאר הגימיקים התוכנתיים.

אהבתי את הקטע שיש אפשרות להשתמש בו עם כפפות.

אהבתי את שיתוף המוזיקה (ניגון של שיר מכמה מכשירים במקביל), בטח נוכל בקרוב לראות תלמידים מחרישים אוזני מורים במסדרונות בית הספר.

עוד אהבתי שהחזירו עטרה ליושנה ושמו עינית IR, בקרוב נוכל לשכוח היכן השלטים שלנו. אני באמת לא מבין למה הפסיקו לשים אינפרא אדום במכשירים סלולריים.

המסך פשוט מדהים, גם נץ לא ימצא שם פיקסלים.

יש הרבה טריקים שנועדו לחסוך בסוללה, נקווה שהם באמת עוזרים (בגלילה של וילון ההתראות חלק המסך שחשוף הופך לחשוך. מרגע לחיצה על כפתור שחרור הנעילה עובר זמן ממש קצר עד שהוא מחשיך את עצמו שוב. ובטח יש עוד ששכחתי/לא שמתי לב אליהם)

פורסם

האיטיות שמדברים עליה היא בפתיחה של החייגן ומעבר לאנשי קשר.

זה עלול לקחת גם 2-3 שניות.

אף אחד לא מת מזה אבל זאת סתם הזנחה של סמזונג שלא התייחסו לזה עוד מימי ה S3.

הרבה פשוט מחליפים את החיגן ל EXDIALER ופותרים את הבעיה.

פורסם

עכשיו נכנסתי לחייגן ולאנשי קשר כמה פעמים וזיפזפתי בניהם. הכל היה מהיר.

פורסם

עוד לא נתקלתי בו..

שוב, המכשיר חדש ובד"כ התופעות המעצבנות צצות רק לאחר התקנת אפליקציות והעמסה על המערכת..

מבטיח לעדכן כשיהיה על מה.

• תוכן חדש...