Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מליסינג עד 45K-50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב סטנדרתי לנסיעות יומיות 80-100 ק"מ ביום.

חסכוני ככל שאפשר אבל ליטר פה ליטר שם לא ישנו הרבה.

שיהיה רכב נוח

אמין כמה שיותר

מבחינת גודל פיזי/קטגוריה של הרכב - גמיש, אין העדפה. גם רכב בגודל של פולו או גטס יכול להתאים וגם בגודל של מזדה 3 או אקסנט יכול להתאים.

לא מחפש רכב ידני.

העבודה אותה אתה עושה בזמן שאתה דוחה את העבודה שאתה אמור לעשות- היא העבודה בה אתה צריך לעבוד על סוף חייך.

פורסם

בתקציב הזה יכולות להיכנס: אקסנט /ריו /סיריון.בדוק מי מהאופציות מתאימה לך יותר.

הסיריון תהיה הזריזה והחסכונית בחבורה,האקסנט והריו מעט עצלות ופחות חסכוניות,אך מרווחות מעט יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לאיזה שנתון לכוון ?

2009 ריאלי בתקציב הזה ?

מזדה 3 לא אופציה ?

העבודה אותה אתה עושה בזמן שאתה דוחה את העבודה שאתה אמור לעשות- היא העבודה בה אתה צריך לעבוד על סוף חייך.

פורסם

ב-45-50 תוכל למצוא מאזדה 3 אבל לא ישירות מליסינג,אלא אחת שהיתה בליסינג ואח"כ אצל אדם פרטי.

אני התכוונתי בהצעות שלי ליד ראשונה מליסינג /השכרה.לגבי ההצעות הקודמות שלי- יתכן שאפילו שנתון 2010 בחלק מהמכוניות יכנס בתקציב.

תברר באלדן/אלבר/הרץ/אופרייט ליס מה יש להן להציע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אילו רכבים שווה לבדוק שקונים מליסינג ואיזה רכבים לפסול במקום ?

פורסם

הדברים הרגילים,

ק"מ נמוך כמה שיותר - בשנתון הזה שלא יעבור את ה 50-70 אלף.

בדוק היסטוריית טיפולים- שלא החליפו מנוע\גיר\משאבת מים ומשהו שמעיד על התחממות

יש בדיקה בדר"כ של מכון בדיקה, העזר בו.

שי.

פורסם

לדעתי גם כדאי לבדוק את הניסאן טידה ,נחשבת לרכב די חסכוני בקטגוריית המשפחתיות ומאוד אמינה ,באשר לנוחות שווה לקחת לנסיעת מבחן ולהתרשם (לא כול מה שנוח למישהו אחר יהיה נוח לך).

בהצלחה

• תוכן חדש...