Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Get Taxi or get the hell out of my street

אנלוגי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכירים את אפליקציית Get Taxi? ברור. השתמשתם? אם לא - אני ממליץ. אחלה שירות.

יחד עם זאת, אני נתקל בתופעה מטרידה ברחוב בו אני גר. מדובר על רחוב חד סטרי בעל נתיב נסיעה אחד ובשני צדדיו מכוניות חונות. ת"א כמו ת"א - בד"כ כל החניות מלאות.

השכנה מהבניין ליד כנראה מזמינה מוניות מקחמונית (תרגום עילג למען נוחות הכתיבה) באופן קבוע. מה שקורה הוא שמגיעה המונית, עוצרת באמצע הכביש ומחכה לגברת שתואיל לרדת למטה. אם יש מזל לא מגיע אף רכב מאחורי המונית.

לא זה היה המצב לפני כמה ימים בשעה 23:30. ארבע מכוניות עומדות מאחורי המונית, בהתחלה בסבלנות. אח"כ נשמעת צפירה בודדת. אחריה אחת ארוכה יותר שמסלימה לבליל צפירות. אח"כ צעקות, של הנהגים מאחור. נהג המונית יוצא מהמונית ומתחיל לצעוק חזרה. נהג אחד הרכבים יוצא גם הוא. אין מגע פיזי. השכנים יוצאים למרפסות, חלקם (כמוני) צופים בסצינה בסקרנות וחלקם תורמים את שלהם לחימום האוירה. קקופונית צעקות וצפירות בשעה מאוחרת מספיק כדי שזה יהיה מטרד למי שבשעות אלה מנסה לישון. אני ציפור לילה.

זה קרה הערב שוב, בקטן, כי הגברת הגיעה מספיק מהר למונית. האמת אני רוצה לתפוס אותה בשקט ולנסות לבקש ממנה שתואיל להזמין את המונית לתחילת הרחוב או לסופו שם ניתן לעצור בלי לחסום את כל הכביש, פחות ממאה מטרים הליכה לכל אחד מהכיוונים. לחלופין תואיל גבירתי ותרד למטה כשהמונית קרובה, כל החוכמה באפליקציית קחמונית הוא היכולת לדעת בדיוק מתי תגיע המונית. כמה אטומה את יכולה להיות, וודאי שמדובר על רוטינה קבועה? כמובן שאני סקפטי לחלוטין לגבי תוצאות שיחה כזאת, אני לא מצפה לכלום מאישה בגיל העמידה שלובשת בגדים בדוגמאות נמר.

גם נהג המונית יכול למצוא פיתרון לבעיה, ז"א הגעת לכתובת והגברת לא על המדרכה? עשה סיבוב וחזור. מדובר על רחובות קצרים וכל הסיפור יקח דקה.

אין לי מוסר השכל ואפילו לא פאנץ' ליין, סתם רציתי לשתף, בכל זאת - ציפור לילה. נודדת. השינה נודדת.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אישה בגיל העמידה שלובשת בגדים בדוגמאות נמר.

תמונה תעזור להבין לחלוטין את הסיטואציה.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

אולי היא מזמינה טלפונית? ואז המוקדן אומר לה 10 דקות, והיא יורדת אחרי 10, כשהומנית שם אחרי 7.

לא שזה מפריע לחכות כמה דקות בחוץ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תשאיר לה פתק מנומס.

בתור התחלה.

אפליקציה מעולה - אפשר גם לשלם דרכה ואפילו טיפ. כך שנוסעים במונית בלי מזומן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אולי היא מזמינה טלפונית? ואז המוקדן אומר לה 10 דקות, והיא יורדת אחרי 10, כשהומנית שם אחרי 7.

לא שזה מפריע לחכות כמה דקות בחוץ.

כל המוניות של קחמונית ממותגות, ראיתי אותה כבר כמה פעמים עולה למוניות שלהם, כולל בשתי הפעמים בהן היו צפרנים אחרי המונית.

אנאלוגי, הפתרון שהצעת הוא פשוט והגיוני.

לכן אין לו סכוי.

זה לצערנו הרב נכון. בכל זאת אם אתקל בה ברחוב אומר את דעתי. מלחמות בטחנות רוח זה תמיד כיף גדול, חוץ מבפעמים בהם אתה מסיים מאובק בקמח.

סיכמת את חיי במשפט אחד.

כן נו, גם את שלי. אם יש מוסר השכל אני לומד אותו על בשרי, אם יש פאנץ' הוא על חשבוני.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...