Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן שירוקו 2.0TSI 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט כדאי לראות היסטוריית טיפולים, יכול להיות שזה יעזור לפתור את התעלומה :-)

עוד אופציה שקיימת (במידה ומוסכמת על שני הצדדים) היא לקחת את הרכב לדיינו פרטי ובאותו זמן להריץ לוג לגדישה, לחץ דלק ועוד פרמטרים, זאת על מנת לשלול שבאמת הבדיקה היא תקינה והבעיה היא אך ורק ברכב.

בתקציב הזה נכנסת לך לאון fr 2011-2013 או אאודי a3 2008-2010.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במקרה הייתי באותו בוקר במוסך וראיתי את הרכב המדובר. הוא נראה לא רע וגם הבעלים נראה ונשמע כמו בן אדם נורמטיבי לגמרי ולא איזה סוחר שמוכר חותול בשק.

כן כדי להוציא הסטוריית טיפולים. לבדוק בריחות גדישה שיכולות לגרום להספק נמוך. לעשות לוגים ולראות יותר נתונים כמו תיקוני הצתה, גדישה, לחץ דלק.

פורסם

התחלתי עם לאון FR... אבל לצערי אני מעדיף את השירוקו בהבדל ניכר.

לגבי אאודי A3 - אף פעם לא אהבתי את המראה שלה...

הבחור ציין שהיה לו בעבר משהו עם חיישן למדא, האם זה יכול להיות קשור ?

לגבי דיינו פרטי - אשמח אם תוכל לקשר אותי לפרטים ומחיר של אחד כזה.

punz - אני מסכים איתך לחלוטין, הרכב נראה לא רע והבעלים נראה בחור הגון. (כמובן שהוא רוצה למכור...)

פורסם

כמה קילומטר הרכב עשה?

הרכב מקורי?

רעיון לדינו הוא מצויין, דבר עם פיט סטופ בחולון, בכל מקרה אם אתה מתכוון לרכוש הייתי ממליץ על ישור קו החלפת כל הנוזלים ברכב+ כל הפילטרים וכמובן את כוסית הדלק הארורה.

בהצלחה

פורסם

הייתי ממליץ לך לבדוק כיוון של159 או לנצ'יה דלתא.האחרונה מצויידת במנוע מצויין עם 200כס ומאובזרת יפה מאד.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
שיטוט קצר ביד 2 יראה לך שבאופן קבוע יש מ'ס רב של אקזמפלרים כמו שאתה מחפש.

כאשר אני רואה באופן יחסי מס רב של רכב מסוג מסויים למכירה(בוא נסכים שהוא לא נמכר בכמויות של מזדה 3)אני חושד שאולי יש בעיה בדגם.

הוסף לכך את מה שכתבו מעלי, על. אמינות ושירות של צ'מפיון ואני לא אמליץ להתקרב לרכב למרות שעל פניו החבילה שהרכב מציע די מרשימה.

שתף אותנו במגבלות התקציב ואני בטוח שהחברים יזרקו לך רעיונות לאוויר.

כמה ג'ולייטות יד 0 אפשר למצוא בכפר ירכא? ובאיזה אחוז מההיצע מדובר? ציפור קטנה לחשה שהג'ולייטה גם לא נמכרה בכמויות של מזדה 3 :lol:

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

^דיברתי על הדגם 2.0tsi.

אם נכניס גם את ה1.4 אז המצב יותר קשה....

לא דיברתי על מודעות של סוחרים וכו' רק ידיים פרטיות,ועדיין מס הגולייטות ביד 2 מצומצם באופן יחסי ובטח בהשוואה לשירוקו.

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם
lieden - למה אתה חושב שפונטיאק יותר אמינה מהשירוקו ? למה שהמנוע/גיר ילכו בשירוקו (2 ליטר) ולא בפונטיאק ?

נכון שהיא הנעה אחורית, וזה יתרון מבחינתי.. אבל היא חלשה משמעותית.

אני לא חושב , אני בטוח , הגיר והמנוע של פונטיאק סולסטיס מעולם לא הראו תקלות ידועות או מנוע שהוחלף, או גיר שהוחלף אחרי 30 40 אלף קילומטרים ( תבדוק עובדה ) .

היא לא "חלשה" משמעותית כי הפונטיאק מביאה נתון של 7.4 ל100,מה שגם שלא הכול זה קו ישר ו 100 - 0.

הנעה אחורית יותר מעניינת מבחינתי מקו ישר , וגם אתמול עשיתי טיפול גדול והופתעתי לגלות שהטיפול לא יקר בכלל בגלל - שהגיר והמנוע של פונטיאק חולקים המון חלקים עם שברולט ואופל , ואחרי המון סקירות ובדיקות חד משמעית האוטו לא מראה תקלות ידועות כמו השירוקו , שהוחלפו המון מנועי 1400 והמון גירים.

שמע אני לא בא לבאס אבל אם תרצה אני אפרסם לך פה שתי בדיקות של שירוקו שאני אישית בדקתי,התענייתי ברכב גם .

אבל הוא לא אמין בלשון המעטה , ועם זה אין ויכוח .

תעשה מה שאתה חושב לנכון .

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

liran22 - הרכב מקורי, עבר 70 אלף קילומטר.

punz - תודה, אחרי שהבחור יעדכן אותי ביום ראשון אולי באמת נגיע לזה.

אני רציתי לשים צ'יפ ברכב אחרי הרכישה, רון המליץ שלא... אז אם ככה בכל מקרה אני אגיע אל PIT-STOP בשלב כזה או אחר :)

יניב alfa - האמת שלא נהגתי על הג'ולייטה, אבל אני פחות אוהב את אלפא.. עניין של טעם אישי שלי.

מה גם שידנית לא באה בחשבון, והבנתי שהגרסאות החזקות האוטומטיות רק משנתון מסויים... שבו הן כבר מחוץ לתקציב.

לגבי גירסאת ה-2.0 , איפה ראית המון תקלות? מכל הקריאה והמחקר שעשיתי ראיתי שיש המון בעיות עם מנועי 1.4, החלפת קלאץ' שקרתה כמה וכמה פעמים ברכבים הנ"ל... אבל לא בעיות עם הגיר. להפך הבנתי ש6DSG נחשבת מאוד אמינה וחזקה.

lieden - נהגתי על bmw 325i שנתון 2007, עם נתון של 218 כ"ס על הנייר... (על שתיים כאלו למעשה) והן פשוט הרגישו חלשות משמעותית משירוקו סטוק 200 כ"ס שנהגתי עליה.

החבר'ה כאן בפורום הסבירו שזה קשור לזמינות הכוח במנוע טורבו לעומת מנוע אטמוספרי.

טכנית - אני לא יודע להסביר את זה, אבל זה הבדל של שמיים וארץ...

לא נהגתי על הפונטיאק ולכן לא יודע לחוות דעה. מה צריכת הדלק שלה?

לגבי בדיקות השירוקו - אשמח אם תוכל לשלוח לי לאימייל או בהודעה פרטית. תודה!

פורסם

lieden - נהגתי על bmw 325i שנתון 2007, עם נתון של 218 כ"ס על הנייר... (על שתיים כאלו למעשה) והן פשוט הרגישו חלשות משמעותית משירוקו סטוק 200 כ"ס שנהגתי עליה.

החבר'ה כאן בפורום הסבירו שזה קשור לזמינות הכוח במנוע טורבו לעומת מנוע אטמוספרי.

טכנית - אני לא יודע להסביר את זה, אבל זה הבדל של שמיים וארץ...

לא נהגתי על הפונטיאק ולכן לא יודע לחוות דעה. מה צריכת הדלק שלה?

לגבי בדיקות השירוקו - אשמח אם תוכל לשלוח לי לאימייל או בהודעה פרטית. תודה!

הדבר שהכי הפתיע אותי ברכב זה הצריכת דלק , אחרי מאזדה 6 מנוע 2500 שהרגה אותי בדלק , נכנסתי בחששות לקניית הרכב הזה.

אבל בעירוני הצריכה מניבה לי 1.8.5 בנסיעה לא הכי רגועה ובבין עירוני אני מקבל 1.13 1.14 ככה שמשולב אני מאמין בנסיעה רגועה אפשר להוציא נתון חמוד 1.11 1.12 שזה מפתיע מאוד יחסית לעיצוב הרכב ומה שהוא מציע .

שלח לי את האמייל בהודעה פרטית אביא לך גם מספר של שירוקו אחת שמופרסמת עד היום ביד 2 ויש לה פגיעה בעמודים אני אישית בדקתי אותה , אז תזהר .

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
^דיברתי על הדגם 2.0tsi.

אם נכניס גם את ה1.4 אז המצב יותר קשה....

לא דיברתי על מודעות של סוחרים וכו' רק ידיים פרטיות,ועדיין מס הגולייטות ביד 2 מצומצם באופן יחסי ובטח בהשוואה לשירוקו.

תמיד קל לדבר על מה שנוח לך...

אלפא מסרו 5% (בעצם פחות מ- 5%) מהרכבים שמסרו VW. את זה חישבת בסטטיסטיקה שלך? תוכל למצוא ג'ולייטות שלא נמסרו בשלל מקומות שיציעו לך אותן כיד 1 עם אפס ק"מ (אבל אתה הרי לא לקוח בחשבון דברים לא מחמיאים). ואתה יודע מה? זה בכלל לא הרכב, זה התמחור שלו. לא ברורה לי ההשמצה הגורפת שלך, ויעידו שלל בעלי המנוע הזה 2.0T עם DSG, פה בפורום, ועוד פחות ברורה ההמלצה על הפיל המזדקן הזה שנקרא לנצ'יה. כן, כי זה ממש מתאים למי שמחפש שירוקו... ב- 2012 מכרו לפחות פי 2 שירוקו 2.0T לעומת גו'לייטה תלתן. אז מה זה אומר? שאם לפני חודש כשבדקתי בלוח יד2 היו 2 ג'ולייטות כאלה מהשנתון הזה למכירה - WOW 10% מהרכבים שנמכרו! - אז משהו לא בסדר ברכב?

עריכה: ברגעים אלה, 3 שירוקו 2.0T 2012 למכירה, לעומת 2 ג'ולייטה תלתן. MY GOD, לפי יחס הרכבים שנמכרו, כנראה יש מגיפה עם התלתן... אגב, החיפוש הניב תוצאה כל-כך משעשעת עם מספר הג'ולייטות שמוצעות למכירה על ידי סוחרים כי היבואן לא הצליח למכור אותן, שזו פשוט בדיחה. ואגב, אני שוב אומר - אחלה רכב, יבואן בעייתי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לדעתי פיט סטופ יוכלו לפתור את התעלומה, גם על גבי הדיינו וגם עם לוגים שיוכלו להעיד אם המנוע עובד בצורה תקינה.

בלי שום קשר, אם יש משהו לא תקין במנוע הזה אפשר לעלות על זה די בקלות..

פורסם

לא הבנתי את הבדיקה,

127 כ״ס

אין סל״ד

אין מומנט

אין שום נתון

הם פשוט העלו אותך לדיינו נתנו גז וזהו?

ככה יש להם נתון?

היה לי אותו מקרה עם לקוח שהוציא בבדיקת רכב 149 כ״ס

ואצלנו בדיינו 280 כ״ס

תרצה בדיקת דיינו אמיתית ממקום שיודע להפעיל את המכשיר שיש לו צור איתנו קשר,

03-6884836

נתי.

פורסם
תמיד קל לדבר על מה שנוח לך...

אלפא מסרו 5% (בעצם פחות מ- 5%) מהרכבים שמסרו VW. את זה חישבת בסטטיסטיקה שלך? תוכל למצוא ג'ולייטות שלא נמסרו בשלל מקומות שיציעו לך אותן כיד 1 עם אפס ק"מ (אבל אתה הרי לא לקוח בחשבון דברים לא מחמיאים). ואתה יודע מה? זה בכלל לא הרכב, זה התמחור שלו. לא ברורה לי ההשמצה הגורפת שלך, ויעידו שלל בעלי המנוע הזה 2.0T עם DSG, פה בפורום, ועוד פחות ברורה ההמלצה על הפיל המזדקן הזה שנקרא לנצ'יה. כן, כי זה ממש מתאים למי שמחפש שירוקו... ב- 2012 מכרו לפחות פי 2 שירוקו 2.0T לעומת גו'לייטה תלתן. אז מה זה אומר? שאם לפני חודש כשבדקתי בלוח יד2 היו 2 ג'ולייטות כאלה מהשנתון הזה למכירה - WOW 10% מהרכבים שנמכרו! - אז משהו לא בסדר ברכב?

עריכה: ברגעים אלה, 3 שירוקו 2.0T 2012 למכירה, לעומת 2 ג'ולייטה תלתן. MY GOD, לפי יחס הרכבים שנמכרו, כנראה יש מגיפה עם התלתן... אגב, החיפוש הניב תוצאה כל-כך משעשעת עם מספר הג'ולייטות שמוצעות למכירה על ידי סוחרים כי היבואן לא הצליח למכור אותן, שזו פשוט בדיחה. ואגב, אני שוב אומר - אחלה רכב, יבואן בעייתי.

אני דיברתי על רכבים שהגיעו ללקוח,היו אצל לקוח ועברו יד.

כמו שאתה וודאי יודע גולייטה תלתן היא ידנית בלבד מה שגורע מהמכירות בארצנו הנאורה.

לגבי הלנציה,אני בכלל לא בטוח שהוא כל כך נופל מהשירוקו, שהוא בסהכ רכב מעוצב,אבל ממש לא רכב עם סכין בין השיניים.

לגבי היבואן,אני חושב שאין היום מה להשוות בין השרות של צ'מפיון לשרות של סמלת.נסה לקבוע נסיעת מבחן בצמפיון ותתחיל להבין על מה אני מדבר.שלא לדבר על התנערות מלקוחות

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...