Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן שירוקו 2.0TSI 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה בכלל כדאי שתשבור חסכונות - תיכף מגיעה ה- GTI החדשה ואני ארוץ עם הזנב בין הרגליים אחרי שאוכל איזה כובע...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
על מה אתה מדבר?

שירוקו 2.0 בקושי יש למצוא,בטוח לא בשנתונים 2009/2010. רוב האנשים הלכו על ה1.4. חשבו שישפרו את זה בזול עם צ'יפ והבינו בדרך הקשה שעל נפח אמיתי אי אפשר לפצות עם כמה לולאות בתוכנה :)

מבדיקה ביד2 מסתבר שיש בשנתונים הנמוכים אולי אחת או שתיים ששוות בדיקה וגם זה בספק. יש ירוקה 2009 שמפורסמת כבר מעל חצי שנה ותהיה מפורסמת כנראה לעד עם הצבע הזה.

אני לא הייתי קונה רכב בגיל הזה שהוא יותר מיד ראשונה.

דיברתי על משומשות ולא נכנסתי לשנתונים,היתה אפילו אחת ידנית יבוא אישי 2.0tsi במשך המון זמן.

כניראה שהיד2 שלי שונה משלך....

דרך אגב מסתובבת באזור כביש 4בין נתניה לחדרה 2.0tdi ידנית מדהימה,מישהו יודע כמה כאלה יש בארץ??

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

בכל מקרה יש בודדות .

אתה בכלל כדאי שתשבור חסכונות - תיכף מגיעה ה- GTI החדשה ואני ארוץ עם הזנב בין הרגליים אחרי שאוכל איזה כובע...

כשזה יהיה אקטואלי , תעלה מולי . :wink:

המחיר שאתה דורש יותר ממכפיל את הרכב שלי. נראה לא משתלם בעליל 8)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אף אחד לא התבונן בגרף חוץ מפיט סטופ והוא צודק.

הבעיה היא שיש בוחנים שפשוט לא יודעים לתפעל את ה"כאילו" דיינו בקומפיוטסט. אפשר לראות בקלות שהצירים לא מכוילים בגרף (סל"ד אמור להיות על ציר X, הספק על ציר Y). הייתי מבקש בדיקה חוזרת...שילמת מספיק כסף על השטות הזו. או אכן לקחת את הרכב לפיט סטופ, חבל לפספס רכב טוב בגלל בוחן רע.

• תוכן חדש...