Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2009.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אנחנו משפחה עם 2 ילדים קטנים

כבר שבועיים שאני מתעניין ברכישת רכב מליסינג, וקראתי המון על הנושא במיוחד בפורום.

ביום שישי ביצעתי סבב במספר סוכנויות אביס, שלמה סיקס אופרייט ליס וכו'

קיבלתי באביס את ההצעה המשתלמת ביותר לעניות דעתי:

פורד פוקוס 2009 1600 4 דלתות 70 ק"מ הרכב עדיין בהכנה אבל בוצעה לו כבר בדיקה והנתונים שהם הציגו לי די מרשימים (בלי קשר אני אקח לבדיקה) בנוסף יש שנתיים אחריות על מנוע וגיר. סך העיסקה 58000 ש"ח

נתתי 500 ש"ח מקדמה אבל קיבלתי מסמך שמכיוון שעדיין לא ראיתי את הרכב יש לי את האפשרות לקבל את הכסף חזרה.

אני ממש מתלבט ממה שקראתי לגביי הרכב הנ"ל הרכב שותה דלק 1:8 וחלק אמרו לי שהוא אינו אמין כמו המאזדה 3 ושאולי רצוי ללכת על רכבים אחרים

חשוב לציין כי אנו נוסעים בממוצע בשנה כ-10000 ק"מ משולב.

אשמח לקבל עזרה והכוונה בנושא, אני מעט חושש לגביי העיסקה הנ"ל

תודה

פורסם

שלום,

פוקוס צורך בממוצע 1:10 ק"מ ליטר.

זה כן רכב אמין. הוא גם נוח, מרווח, בטיחותי ובמחיר זול יחסית.

יש שני חסרונות בולטים.

1. - הרגשה של מחסור בכוח או כבדות. אם אתם לא מאלה שחייבים לצאת ראשונים מהרמזור או לעלות לירושלים בטיל, הדבר לא אמור להפריע יותר מדי.

2. סחירות וירידת ערך . אם אין בכוונתך למכור בתווך של שנתיים, לא חשוב.

רכב טוב למשפחה במחיר לא יקר, אבל "כבד".

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם אני התעניינתי בפוקוס 2009 , ירדתי מהרכב עקב בעיות ספציפיות. נהגתי בגרסת הארבע והחמש דלתוצ. בשני המקרים הרכב הרגיש די כבד בהאצה. גם הבלימה הצריכה לחיצה חזקה יחסית על הדוושה, אבל זה יכול להות מיוחס לצמיגים שהיו די שחוקים.

מבפנים הרכב מרווח ותא מטען גדול.

קח בחשבון שאין חיבורי איזופיקס מאחור ואין אופציה לביטול כרית אוויר קדמית

מבחינת דלק : ממה שידוע לי נע בין 1:8 ל- 1:10

פורסם

הרכב אמין

צריכת הדלק היא בערך 1:9 בעיר ו 1:12-13 בינעירוני

הרכב נוח, מרווח ובטיחותי, אם כי חסר כח

פורסם

כבעל פוקוס כזאת בדיוק, וגם כמה קודמות לה.

כל מה שנאמר לך פה נכון ב100%.

רכב טוב מאד. אמין מאד (שוב, תמיד כפוף למצב הרכב), טיפולים סבירים מאד, נוח, מרווח תא מטען גדול מאד.

מזגן מצויין. צריכת דלק נעה בין 1/9 - 1/11 בנסיעה רגועה. הרכב לא יותר מידי חסכוני, אבל גם אחרות אוט' 1.6 ל' לא שותות אויר.

מה שכן, וזה נאמר לך, הרכב כבד בתאוצה, לא משפיע יותר מידי ביומיום אם אתה לא נהג ממהר.

בהחלט תרגיש כבדות ברכב עמוס, נאמר בטיול.

הרכב משייט היטב, יחסית שקט, ויושב היטב על הכביש. לא מכיר שום בעיה בברקסים של פוקוס. שים צמיגים טובים ואתה מסודר.

אכן אין חיבורי איזופיקס, ולגבי ביטול כרית אויר קדמית אם זה קריטי, ניתן לבצע בעלות של 450 ש"ח (לפחות לפני שנתיים זה היה המחיר) במוסך המרכזי בניר צבי.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

שלום לכולם

תודה רבה לכם על האינפורמציה, ועל העלאת הביטחון ברכישת הרכב

כפי שהסברתי, הרכב בהכנה עכשיו, כאשר הוא יגיע אני אקח אותו לבדיקה ואז אם הכל יהיה בסדר אבצע את הקנייה

בכל אופן אני יעדכן

המשך שבוע טוב

• תוכן חדש...