Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נועד למדידת מהירות. ברגע שבו אתה רואה סימון מרחק ראשון אתה מפעיל את שעון העצר ושומר על מהירות קבועה.

ברגע שבו אתה חולף על פני סימון המרחק הבא, כעבור קילומטר אחד, אתה מפסיק את שעון העצר. המחוג יראה לך את המהירות הממוצעת שבה עברת את הקטע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 360
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בשלט של הוט יש כפתור שכתוב עליו MAGIC, אני מפחד לנסות ללחוץ. מישהו יודע?

יוצא מהטלוויזיה טכנאי הוט מיוזע, הורס לך חצי בית, ומשאיר לך חשבון שיאלץ אותך למכור כליה, ריאה, יד, רגל, אשך, עין ואת הבן הבכור.

באותו זמן במחלקת הבילינג כבר מכינים חיובים מתומנים.

רגע, זה בעצם ייקרה גם בלי שתלחץ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יוצא מהטלוויזיה טכנאי הוט מיוזע, הורס לך חצי בית, ומשאיר לך חשבון שיאלץ אותך למכור כליה, ריאה, יד, רגל, אשך, עין ואת הבן הבכור.

באותו זמן במחלקת הבילינג כבר מכינים חיובים מתומנים.

רגע, זה בעצם ייקרה גם בלי שתלחץ.

הרגת אותי! :lol: אני מקרקר מצחוק כבר כמה דק'!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

היום ,הייתי אצל השכנה ומצאתי אצלה במגירה משהו רך וארוך ,נגעתי בו והוא התחיל לרטוט .מישהו יכול להסביר לי במה דברים אמורים? :wink:.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
זה נועד למדידת מהירות. ברגע שבו אתה רואה סימון מרחק ראשון אתה מפעיל את שעון העצר ושומר על מהירות קבועה.

ברגע שבו אתה חולף על פני סימון המרחק הבא, כעבור קילומטר אחד, אתה מפסיק את שעון העצר. המחוג יראה לך את המהירות הממוצעת שבה עברת את הקטע.

יעני, ואסקאר...

http://www.speedtraps.co.il/php/traps/vascar.php?groupi=traps&id=54

פורסם

אני אף פעם לא הבנתי מה עושה שילוב מקשים ctrl+w

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אני אף פעם לא הבנתי מה עושה שילוב מקשים ctrl+w

לי יותר נוח עם ctrl + shift + n בגוגל כרום,

רק להזהר מפני סוכנים חשאיים.

לפיתות אצלי יש אינטרס להפתח דווקא מלמטה.

Gn'f'R

פורסם
תכלס', בשלטים של הוט יש כפתורים שמכניסים אותך לאזור הדמדומים, לאחר מכן צריך ללחוץ ללא

הרף על ה back וה exit וכעבור 5 דקות אתה חוזר לצפות בתכנית.

ישן אבל כ"כ נכון :lol:

hotremote.jpg

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
אני חובב שעונים, ויש לי אוסף של 7 כרגע. על החמישיה היקרה יותר, יש TACHYMETER. אחרי קריאה באינטרנט הבנתי שזה אמור לעזור לי לחשב מרחק על פני הזמן שחלף. אבל לא הבנתי איך אני באמת משתמש בזה באופן מעשי ! מה לעזעזל עושים עם זה תכלס? למישהו יש הסבר מפורט איך אני הופך את הכלי הזה ליעיל?

תגיד תודה שאין לך שימוש לדבר כזה כמו בתמונה...(טייסינו שבחבורה יבינו :onfire: )

cr.jpg

פורסם

סיפור קטן ברוח השרשור,

כשמחברים יחד את הזמן שאדם מבלה בישיבה בשירותים במשך חייו אפשר לצפות

ממנו שיהיה מומחה בכל הקשור למספר האריחים בחדר

או הכרת כל הכתוביות שעל גבי השמפואים בעל פה, מספר הסיבים על מברשת השיניים,

מספר הקוביות שיש בגליל נייר טואלט ושאר תובנות חשובות מחדר הישיבות.

כל זאת ועוד אני כבר יודע.

אך רק לפני 3 שנים גילתי מה תפקידו של הצינור האנכי הארוך שעובר ליד האסלה - נשם אויר ...:oops:

עריכה

מיני קיפוד, קבל צל" ש על התשובה 42

http://he.m.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%AA%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%94_%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D,_%D7%94%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%9D_%D7%95%D7%9B%D7%9C_%D7%94%D7%A9%D7%90%D7%A8

Gn'f'R

פורסם
לאחר שימוש במצב "טיפה" לא מצאתי הבדל, לסיכום : סתם כפתור.

הבדל קטן בין מצב ייבוש (טיפה) לקירור (פתית קרח) - בשני המפוח מופעל ברציפות והמדחס מופעל לסרוגין, בראשון המפוח מופעל ומופסק ביחד עם המדחס.

הפעלה רציפה של המפוח מאפשרת פיזור קור אחיד יותר בחדר, ובשינה עם מזגן לא מתעוררים מצליל הפעלת המפוח (עם הרעש המונוטוני ישנים טוב). מצב ייבוש חוסך קצת חשמל.

:turn-l:
פורסם

למה יש סושי אינסייד אאוט? מה זה משנה אם האורז או האצה בחוץ? ולמה זה עולה יותר?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• אחראי פורום
פורסם

לפיתות אצלי יש אינטרס להפתח דווקא מלמטה.

אני מתכוון בזמן האפייה, מה גורם להן להתנפח ולייצר חלל באמצע?

הן הרי מוכנסות בתור חתיכת בצק שטוחה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...