Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפנייה - כמו שאני מכיר - יש לרופא או לבדיקה.

כשאני מציץ בפרופיל של גולש כאן בפורום - ורשום: "מופנים - 2" - מה זה אומר ?

(הם אוכלים אצלו צהריים בבית ? :lol:)

alfa 156 2.5.

• תגובות 360
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיין לא הבנתי מה תפקידה של הבליטה הזאת בפלסטיק של מסגרת החלון בדלתות הקדמיות. זה קיים בהרבה רכבים.

66992211.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שאלה שמטרידה אותי כבר המון זמן, נשארתי ללא מענה, למה האחרונים תמיד בסוף? :roll:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
שאלה שמטרידה אותי כבר המון זמן, נשארתי ללא מענה, למה האחרונים תמיד בסוף? :roll:

לא תמיד , ראה מחסנית של נשק כדוגמא :)

last in - first out

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
לא תמיד , ראה מחסנית של נשק כדוגמא :)

last in - first out

יש FIFO ויש LIFO.

עוד שאלה - איך נקבעו הכיוונים של סגירת הכפתורים החולצות של גברים ונשים? מהות ההבדל ברורה לי - כדי שלא יתבלבלו בייניהם - אבל למה דווקא הצדדים האלו?

פורסם

עוד שאלה - איך נקבעו הכיוונים של סגירת הכפתורים החולצות של גברים ונשים? מהות ההבדל ברורה לי - כדי שלא יתבלבלו בייניהם - אבל למה דווקא הצדדים האלו?

הסבר ששמעתי איפשהו: גברים התלבשו לבד. לנשים (האצילות) היו משרתות למשימה. הכפתורים מתאימים לאחיזה של יד ימין של המלביש.

עריכה:

http://www.primermagazine.com/2010/field-manual/why-do-men%E2%80%99s-and-women%E2%80%99s-shirts-button-on-different-sides

:turn-l:
פורסם

מכירים את זה שאתם משוטטים ברשת ואז נפתחת חלונית עם תמונה של נציגת שירות עם אוזניה של טייסים "במה הוכל לעזור" ?

מס' תהיות :

א) נכון שזה מעצבן ?

ב) איך עובדת המערכת הזו ? זה קצת מטריד הייתי אומר..

ג) האם היא באמת נראית טוב כמו בתמונה או שמא מדובר בקונפה בפוטנציה או איזה אבו-מישמיש שמתחזה לבחורה ?

ד) נניח ואני רווק\נואש\משועמם , אפשר להוציא דייט מהתכתבות איתה ?

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תתן להם לעבוד עליך, זה לא בן אדם אמיתי שמתכתב אתך באתרים האלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...