Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 360
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם לי יש שאלה:

יש רשת למוצרי חשמל שנקראת "מחסני חשמל שלם וקח". אף פעם לא הבנתי את הקונספט שלהם. מה זה "שלם וקח"? מישהו מכיר אפשרות אחרת?

האם ישנה חנות שבה אני יכול לשלם ולהשאיר את הסחורה או לחילופין לקחת סחורה בלי לשלם?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

האם זהו אינו המצב גם בשאר הרשתות למכירת מוצרי חשמל? בזמנו כשעשיתי רכישה גדולה לבית, את מה שהיה ניתן להוביל ברכב שלי לקחתי בעצמי ואת הדברים הגדולים קיבלתי במשלוח. הרכישה לא בוצעה ברשת הזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא יודע להגיד שמות של רשתות/חנויות ספציפיות.

אבל אני שומע את המושג "ימי אספקה" גם בהקשר של מכשירי חשמל.

ואולי באמת מדובר בטרנד שהיה קיים פעם, שהיה מקובל להקים תצוגה בדומה לחנויות רהיטים. ואז מגיע לקוח שמשלם עבור מוצר ומקבל אותו רק כעבור מספר ימים. ועם השנים הפכנו מפונקים.

גם ברהיטים לאט לאט זה הופך להיות "שלם וקח"

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

שלם וקח זה תרגום של המונח Cash and carry שמייצג שיטת מכירה סיטונאית של מוצרים ממחסן המוכר כאשר הקונים מסיעים את הסחורה בעצמם ומשלמים במזומן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
חכה שאני אספר לך איך קוראים לזה ברוסית... :shock:

לא במקרה יש שם כל כך הרבה מילות סלנג לאיבר הזה. (בדיוק כמו בעברית בעצם)

אפרופו, מישהו שם לב כמה מילים שונות יש בעברית לתחת? (עכוז אחוריים שת ישבן עגבות ובטח פספסתי מלא)

אם לא מכלילים סלנג- נראה לי שאנחנו עוקפים את הרוסית בסיבוב.

אם לאקימוסי יש אלף ווריאציות למילה שלג, ובעברית יש אלף ווראיציות למילה תחת, מה זה בעצם אומר עלינו?

פורסם

ובספרדית?

Culo

Orto

Poto

Trasero

Traste

rasero

pandero

pompis

posaderas

nalgas

cachas

suelo

fondo

ano

ojete

El Chico

chiquito

cabuz

motor

cucurucucu

naylon

retaguardia

acentadera

manzana

chiquihuite

Cola

El asterisco

El pedorro

El cagon

El chonchon

La dona

Las tortas

El oyo

El yoyo

El aniceto

El chimuelo

El anastacio

El eraclito

El cieso

El cutis

El cicirisco

el chicaspiolas

El 8

El aguayon

פורסם

http://www.google.co.il/url?sa=i&source=images&cd=&docid=YoxPSB3gWqBrhM&tbnid=Q5Q77hOnqr3AYM:&ved=0CAgQjRwwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.yashir4u.co.il%2F%25D7%259E%25D7%2595%25D7%25A6%25D7%25A8-1958-%25D7%259E%25D7%2599-%25D7%25A4%25D7%2594-%25D7%25AA%25D7%2599%25D7%2590%25D7%2593%25D7%25A0%25D7%2598-%25D7%2599%25D7%25A8%25D7%2595%25D7%25A7.aspx&ei=FQiQUfjmKoKHswaioIGoDA&psig=AFQjCNHdM6cB_LfpV2611uVdIOroaSllrg&ust=1368480149727192

אתה יודע שאתה זקן כשזו שטיפת הפה שלך ,

ורק היום גילתי מדוע חלל הפה שלי סובל מגירויים ויובש,

לא קראתי את הוראות השימוש (שתי טיפות מהולות במים...),

שפכתי כמויות אל תוך הפה :-(

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם

LOL!

אבל כמה מהמילים שציינת הם סלנג?

אם תסנן, עם כמה תישאר?

עריכה: הגבתי לפרנקוס

פורסם
גם לי יש שאלה:

יש רשת למוצרי חשמל שנקראת "מחסני חשמל שלם וקח". אף פעם לא הבנתי את הקונספט שלהם. מה זה "שלם וקח"? מישהו מכיר אפשרות אחרת? האם ישנה חנות שבה אני יכול לשלם ולהשאיר את הסחורה או לחילופין לקחת סחורה בלי לשלם?

הסלוגן ״שלם וקח״ הוא ה-19.99 של החנות הספציפית הזאת, סוג של גימיק שיווקי שכולם כבר ישרו איתו קו מזמן אבל עדיין נשמע כמו משהו יחודי להם. כנ״ל לגבי מבצעי ״רק היום״, ״מכירה מיוחדת״, ״כפל מבצעים וכפל הנחות״... בולשיט בקיצור.

בשנות ה-90 לפני שהם הופיעו באמת היה מקובל ללכת לחנות קטנה עם תצוגה מוגבלת, לבחור דגם זה או אחר של מוצר חשמלי ואז לחכות שישלחו אותו אליך. קצב החיים המודרני הכתיב שינויים בסגנון המסחר - מעבר לשטחי אחסון מסיביים שהם גם שטחי תצוגה, מבחר גדול יותר של מוצרים, וכל זה בשביל לתת לישראלי הגלותי והלחוץ בזמן את תחושת הקניה ״כמו באמריקה״. הצד השני של המטבע הוא שבשביל ליצור את כל השפע והזמינות האלה, המחסנים מלאים בזבל סיני שמאלץ את הלקוח לחזור ולקנות חדש כל שנה-שנתיים ולא כמו פעם שהיית קונה מוצר איכותי אחת למספר שנים.

היום כבר אין כמעט חנויות חשמל פרטיות, השיטה הזאת חיסלה אותן, אולם נראה שלצרכנים אין בעיה עם זה וחוויית הקניה הקלה והנגישה מפצה על כל החסרונות.

פורסם

" שימור לקוחות "

אתמול חגגתי 10 שנים ברשת סלקום,

לרגל המאורע החלטתי להתניד להוט מובייל.

קיבלתי טלפון מנציגת שימור לקוחות סלקום לאחר הניוד

וביקשתי ממנה שתסביר לי את מהות תפקידה בחברה

משום שגם ככה לא בא לי להקשיב לדילים שיש לה להציע.

אולי אני טועה, אבל לא יותר הגיוני שמחלקת שימור לקוחות ירכזו את עבודתם ואת מאמציהם בלקוחות הקיימים מאשר לפנות אליהם כשהם על רגע עזיבה או כאשר הם כבר עזבו?

תחשבו על זה,

אתם מנויים בחברת "דרעק אנד קומפוני" כלשהי

ופעם ב אתם מקבלים טלפון מנציגה חביבה

"שלום אלברט, מה נשמע? ,איך אתה מרגיש?, איך ישנת? האם אתה מרוצה בחברתנו בינתיים?"

לא עדיף ככה?

Gn'f'R

פורסם

היה נחמד לקבל טלפון מדי פעם לשאול אם השירות בסדר בינתיים,

בחברת פלאפון לפני כשנה היתה לי בעיה קטנה באייפון אחרי שנפתרה,

התקשרו אלי 2 נציגים לשאול אם הכל התסדר והכל בסדר ואם אני צריך עוד עזרה, ובכלל לא ניסו לדחוף לי חבילות הורדות למינהם.

אך הכל התקלקל, השירות נהיה על הפנים,

מבסוט מHOT MOBILE :)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

מה זה הskyactive הזה שמגיע במאזדות החדשות? על פניו נשמע כמו מערכת סאן רוף משוכללת במינימום, אבל רוב הרכבים שראיתי היו ללא סאן רוף, אז מה בעצם הקטע? איכות הסביבה או שטות אחרת בסגנון?

• תוכן חדש...