Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

אודה ואשמח להמלצתכם, לצמיגים במידה 205/60/15.

1. מיצרן ידוע בלבד.

2. אחיזה טובה (לא זקוק לצמיגי-מרוץ ולא מתגרזן עם הרכב, אבל שהאחיזה תהייה טובה "מעל לממוצע" אם ניתן להגדיר זאת כך).

3. אורך חיים ארוך (אשמח להערות לגבי נסיונכם).

4. מחיר סביר / נוח (עד כמה שניתן).

5. מקומות מומלצים ? (ניתן גם להתרחק מעט מהמרכז באם יש סיבה טובה...)

חן חן ויום טוב.

alfa 156 2.5.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הסט שמורכב היום?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
בוקר טוב.

1. מיצרן ידוע בלבד.

2. אחיזה טובה (לא זקוק לצמיגי-מרוץ ולא מתגרזן עם הרכב, אבל שהאחיזה תהייה טובה "מעל לממוצע" אם ניתן להגדיר זאת כך).

חן חן ויום טוב.

שלום וברכה,

טויו - Proxes TPT 91V TL

גודייר - GOODYEAR OPTIGRIP 91H 205/60 R15

בריג'סטון - BRIDGESTONE B25A 91H 205/60 R15

מישלין - 205/60R15 91V ENERGY SAVER GRNX

בהצלחה

פורסם
מה הסט שמורכב היום?

זוג סיני כלשהו מאחור (אאל"ט גוד-רייד, עם מספיק בשר, ויחסית לא יבשים), כלומר עדיין תקינים, חוץ מזה שהם סינים שזה לא תקין...:?

וזוג האנקוק מקדימה שהגיע כעת זמנם להחלפה.

ככה הרכב נרכש. אני מתעתד להחליף את כולם (הסיני הזוכה - יעבור לספייר).

טייר דיל - תודה לך - ייבדק.

ושאלה נוספת ברשותכם - איזה קוד מהירות אני צריך ? (אני חושב שקוד V אם לא W. לא דבר שרשום ברשיון הרכב. זה כ"כ משנה ?)

alfa 156 2.5.

פורסם

זאת מידה שאין בא צמיגים יותר מידי מעניינים\ספורטיבים, לפחות לפי מה שאני ראיתי

אני במידה הזאת התקנתי זוג Toyo TPT ליפני שבועיים, הצמיג אוחז לא רע גם ביבש וגם ברטוב (מהניסיון הקצר שלי)

המחיר שאני שילמתי הוא סביבות 400 ש"ח לצמיג באזור חיפה

פורסם

היי חולגי, טייר דיל נתנו המלצות טובות לצמיגי תיור[ מעל זה יש ספורטיביים ומעל- עוד יותר..יש גם תת קטגוריות]סביר שמתצא סניף קרוב לביתך.

מציע להציץ בלא מעט שרשורים מן הזמן האחרון, כולל אחד שלי במידה דומה אך עם גאנט 16. יתכן שעבורך המבחר מעט קטן יותר.

משהו קצת יותר ספורטיבי עשוי להיות קונטי ספורט2, גודייר פ1, יוקוהמה סי דרייב או אס דרייב שיהיה כנראה יקר יותר, דאנלופ דירזה ועוד.עם ג'אנטים במידה 16 המחירים לרביעה כ1800 פלוס מינוס במקומות הלא יקרים. אס דרייב עולה יותר.מישלין גם.

ייש גם טויו, לא חובה, יש גם פאלקן 912.אם צריך לחסוך.

קטגוריה וי טובה לך.

חוץ מטייר קלאב ישנו כמובן אנטון ביפו, ואז חובה לקנות חומוס ממול.

אם אתה מזדמן לאיציק ברחובות: ביציאה מהמוסך ימינה כ200 מטרבצד השני לכביש,ישנו אנטון.

לחילופפין אם תרצה קלבר- צמיג תיור או מישלין ישנו גם נעים את יחזקאל: כשאתה נכנס לאיזור התעשיה ברחובות, במקום לפנות ימינה לאיציק בכיכר, המשך בה ישר ולאחר כשלושים מטרים ישנן שתי פנצ'ריות.

הערה: יש באזור זה עוד פנצ'ריות- בדקתי וחסכתי לך זמן.

פורסם

משנת 2006 אתה מחוייב להרכיב קוד מהירות לפי המפרט של הרכב. אתה לא יכול להרכיב מה שאתה רוצה למרות שיש הבדל במחיר בדרך כלל. תבדוק את קוד המהירות שאתה מחוייב בו. צריך להיות כתוב: או בתא הכפפות (צריך להיות מדבקה) או בדלת של הנהג בצד ליד מידות הצמיג או בדלת של הדלק...

ברכבים החדשים זה מופיע לפעמים גם ברישיון של הרכב.

בהצלחה

פורסם
בוקר טוב.

1. מיצרן ידוע בלבד.

חן חן ויום טוב.

היי,

צמיגים מתאימים לדרישות שלך הם:

קלבר DYNAXER HP2 או DYNAXER HP3

יוקוהומה C. Drive

הם עם מחיר טוב,אחיזת כביש טובה גם ביבש וגם ברטוב, שקטים, אורך חיים טוב

קובי

:-)

פורסם

מודה לכולם על ההמלצות, כאן / בפרטי.

פנדוב - לא ידעתי שבאיזור תעשייה רחובות, יש מספר רב של פנצ'ריות סמוכות אחת לשנייה ועוד ע"י איציק.

ייבדק.

alfa 156 2.5.

פורסם

כמדומני אתה מתגורר בגבעתיים ושם איני מכיר. ברחוב היצירה שבו יושב איציק, אכן ישנו מיקבץ גדול באיזור מצומצם. ישנו גם בצד השני של הרחוב, כלומר בכיכר הראשונה במקום ימינה לאיציק, שמאלה. [בצד שמאל של הכביש, נדמה לי ששמו צמיגי הכוח?] אך כאמור- סיננתי לך כבר.

לכולם יש מלאי קיים אך יכולים להזמין לך עוד, כדי לא לבזבז נסיעה, פשוט הרם טלפון.

הבדיקה שלי הייתה גם מול צמיגיות בראשון וצמיגי מוריס בתחנת דלק בבית עובד.

הפנתי אותך למקומות עם מחיר טוב. מן הסתם תמיד ניתן למצוא עוד יותר טוב. אל תחשוש לקחת מעט יותר ספורטיבי ממה שהתכוונת.

חשובה דופן קשיחה, המנוע שלך כבד.

פורסם

קוד מהירות מתאים לרכב כבר לא תוכל לשים, כי קוד המהירות המקורי הוא W ואין כבר צמיגי W במידה הזאת (האחרונים היו P6000, וגם הם יוצרו כנראה בשל איזשהו הסכם OEM, זה הניחוש שלי). המיטבי שתוכל להשיג זה V.

הייתי ממליץ על גודייר אקסלנס, תבדוק אם אפשר להשיג.

עוד יותר הייתי ממליץ על מעבר ל-205/55WR16, אבל זה, מן הסתם, כרוך בג'אנטים והוצאה נוספת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לעניין הג'אנטים - אני פשוט אוהב את המראה שלהם רומן ואיני מתכוון להחליף (ועל כן גם לא לשנות את מידת הצמיגים).

אני מודע שהמידה הזו של הצמיגים היא לא כ"כ פופולרית.

שאלה אחרת לי אליכם - מדוע אף אחד אינו ממליץ על פירלי ? (יקרים ? אינם שווים את התמורה ? סתם דרעק ?)

alfa 156 2.5.

פורסם

הג'אנטים לא רק יפים בפני עצמם. האלמנטים המעוגלים תואמים את הקוים המעוגלים ב156.

באשר לפירלי- כמעט שאינם נוכחים בשוק הישראלי לאחרונה. לא ברור לי מדוע. אם יש, אנטון ישיג לך.

פורסם

הג'אנטים יפהפיים, אני מסכים (היו לי כאלה :-) ). בתור ניסיון אחרון לשידול ל-16'' (:lol: ), תבדוק אם תוכל להניח את היד על הג'אנטים האלה - לדעתי הכי יפים מה-16'' ואולי אפילו הכי יפים ל-156:

imgalfa%201561.jpg

הבעיה עם המידה זה לא שהיא לא פופולרית, אלא זה שהגבול לצמיגים ספורטיביים הפך להיות חתך 55.

אי-ההמלצות על פירלי נובעות, לדעתי, לרוב ממחיר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

טוב, עכשיו חזרתי מ"סיבוב צמיגים" (לא טלפוני), באיזור רחובות.

עלו התובנות והשאלות הבאות:

א. יש דאנלופ 490 (אצל כמה מהפנצ'ריות) - הבנתי שלא כ"כ מומלץ ?

ב. איך הברידג'סטון MY1 ? למישהו יש נסיון איתו ?

ג. יוקוהמה = יוק. לא מציעים אותו, וגם כשאתה מבקש/שואל בפירוש - התשובה היא לפעמים: "צמיג ח*א. למה לך ?!" (לפחות ב-2-3 מקומות). יש סיבה ? (לא משתלם לשווק אותם ?)

ד. קונטיננטל קונטי 2 - יש רק צמיגים שיוצרו ב-2011 :? (משיטוט באתר יצרן - לא מיוצר במידה זו היום. כנראה הצמיגים הנ"ל הם מה שנשאר מתום הייצור).

ה. מישהו מכיר פנצ'ריה, אפילו מחוץ לאיזור המרכז, שידוע בוודאות שכן מחזיקה /יכולה להזמין / יכולה לברר לגבי צמיגי קונטיננטל / יוקוהמה ?

חן חן, וסליחה על החפירות.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...