Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום חבר,

יש לי אותה מידת צמיגים כמו שלך ולאחר סקר, חיפוש וכו' החלטתי ללכת על

2 - Continental - Conti Premium Contact קוד מהירות V. רביעייה עלתה לי בזמנו 2,000 ש"ח.

אחלה צמיג, אחיזה מדהימה בכביש רטוב, שקט, איכותי ובינתיים נראה עמיד (יותר עמיד מהמישלין שהיו לפני) כבר שנתיים איתם

לך לאנטון ביפו, תתקשר אליו והוא יביא לך את הצמיג הזה במחיר הכי טוב. בדר"כ הצמיגים אצלו גם ממש טריים :idea:

קישור לחיפוש שעשיתי בזמנו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=380607

לקבלת תובנות נוספות

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם

לא מבין למה מציעים לך בתחילת השרשור צמיגים שאינם מתאים לפי הדרישות שלך עם סימול מהירות H .

לפי מה שזכור לי H היא מהירות עד 210, אבל העניין שבH עוד לא נתקלתי בצמיגים ספורטיביים.

אגב לדעתי במידה 205/50/15 תמצא הישועה, שם יש יותר מבחר.

בכל מקרה בהצלחה.

אגב בדוק זאת:

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre-Size/15-Inch-Tyres/205-60-15-Tyres.htm

פורסם

למה להציע מידה שהוא לא יכול לאשר?

אין ל-156 מידה 205/50R15.

יש 185/65R15 (סיווג מהירות H או V, לא היה בארץ, אולי למעט הדיזל היחידה, אם כי צריך לאמת את זה - לא ראיתי אותה בעצמי מעולם), אח"כ 205/60R15 (בסיווג V או W, W כבר אין בייצור), אח"כ 205/55R16 (גם כן V או W) ובדגמים המאוחרים יותר 215/45R17 (המידה של חבילת ה-TI, למיטב ידיעתי לא שווק בארץ) ו-225/45R17 (הגיע בדגם ה-GTA). זה מה יש.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יש בעיה עם המידה הזאת - 205/60/15, "מידה ישנה" אמרו לי וניסו להציע לי לעבור למידה אחרת.

קשה למצוא צמיגים טריים במידה הזאת אבל אם יתעקש ויפנה לכל יבואן גדול (מישלין, קונטיננטל) יביאו לו כל מה שהוא רוצה

רק יצטרך להתאזר בסבלנות למשלוח (חודש - חודשיים).

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם

זה שיש בעיה זה ברור והפתרון המיטבי הוא לעבור ל-205/55R16 או 225/45R17, אבל יש עם זה שתי בעיות - האחת היא שזה עוד הוצאה והשניה היא שפותח השרשור לא רוצה את זה, אז זכותו והוא מבקש המלצה ל-205/60R15.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שלום,

לפני כשבוע הייתי בדיוק עם אותה בעיה(האמת קצת יותר דחופה-אחד הצמיגים התפוצץ:oops:...)

גם לי יש אלפא 156 עם המידות הנ"ל ולאחר שהפכתי את העולם הצלחתי להשיג רביעיה של יוקוהומה C.DRIVE2 (אין S.DRIVE במידה הנ"ל).

מסתבר בשבמידה הנ"ל קשה עד בלתי אפשרי להשיג צמיג בקוד מהירות V (לאחר שכל פנצ'ריה הציעה לי קוד H).

בכל אופן ה C.DRIVE2 מומלץ- צמיג שמאוד אוחז ובמחיר סביר,הבעיה שאצל היבואן נגמר המלאי ככה שצריך לחפש פנצ'ריה שנשאר לה צמיגים במלאי.

ד"א הצמיגים הקודמים שלי היו הדאנלופ 490 - צמיג זוועתי,לא מומלץ בעליל.

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם
זה שיש בעיה זה ברור והפתרון המיטבי הוא לעבור ל-205/55R16 או 225/45R17, אבל יש עם זה שתי בעיות - האחת היא שזה עוד הוצאה והשניה היא שפותח השרשור לא רוצה את זה, אז זכותו והוא מבקש המלצה ל-205/60R15.

נכון, וישנה בעייה שלישית, שכמו נאג'י, איני חושב שאמתין חודש-חודשיים.

נכון גם, שקוד מהירות V "מוריד" אוטומטית את המבחר (ויש מקומות שהרימו גבה - "מה, H לא מספיק" ?) למצומצם יותר, אך זה לא אומר שאין להשגה כלל צמיג במידה זו.

אגב, למישהו יש נסיון עם goodyear performance ? האם הוא עדיף על המישלין energy/energy save ?

alfa 156 2.5.

פורסם
חברים ...האם יש הבדל בנוחות הנסיעה והתנהגות כביש בין קוד מהירות V ל-H

לא - קוד מהירות לא קשור לנוחות אלא למהירות מירבית של הצמיג - מה גם ששניהם מאותה סידרה חח

קובי

:-)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כן, ומצטער שלא עדכנתי ולכן טוב שהעלית את הנושא.

המידה הזו היא לדעתי (לאחר כל הברורים והסקרים שערכתי) קצת בעייתית, מפני שלא נהוגה כמעט היום, קל וחומר אם לא מתפשרים ורוצים אך ורק צמיג בקוד מהירות V (להלן הודעתו של נאג'י-האחד והיחיד, קצת לפני כן).

בסופו של דבר - נרכשה רביעיית מישלין, אצל צמיגי חנניה בדרום ת"א (רח' וסרמן פינת סלמה). שרות טוב מאוד - ותודה רבה בהזדמנות זו לוויליאם.

alfa 156 2.5.

פורסם

לגבי הבעיות בחיפוש - זה כבר נדון. איני חושב שצריך עוד להוסיף.

אכן אנרג'י סייבר. נכון - קצת יותר יקרים, אולי.

אני מודה לכל מי שעזר והאיר את עיניי.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...