Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חולגי, מדוע לא לטלפן לפני שניגשים? פחות מייגע, שווה להם להציע מחיר טוב כדי שתגיע וניתן לשאול על צמיגים שאין במלאי.

דאנלופ חברה טובה, כשחיפשתי נתקלתי בדירזה שזכה כאן בפורום לביקורות טובות.490? לא יודע אלא אם זה המשך השם.

ברידגיסטון חברה טובה ולאחרונה יקרה. על הדגם הספציפי קראתי דברים לא מחמיאים. אין לי מושג אם בצדק.

יוקוהמה סי בסדר ואס עוד יותר טוב ואוחז. ניתן להזמין במיגי הכח או צמיגי רחובות, לא זוכר שם, בכל אופן. בכיכר הכניסה לאזור- שמאלה במקום ימינה לאיציק. למה לא טוב? כי לא משתלם להם כנראה.

קונטי 2 אם אין טרי יש קונטי אחרים, גם טובים.

נעים את יחזקאל[בכיכר הראשונה ישר ועוד 30 מטר מחזיק מישלין במחיר סביר[ מישלין בד"כ יקרים מאוד ומחזיק גם קלבר שאינם מאוד ספורטיביים אך תואמים את דרישותיך. קיבלתי שני קלבר בני שלושה חודשים לכל היותר.

אנטון יזמין לך כמעט כל פירמה שתעלה בדעתך.

אם אינך מזדמן שוב לרחובות, הרם טלפון לאנטון יפו, עמוס שם ולכן לא יקדישו לך זמן רב אך בכל זאת, ציין את המידה שלך וברר.

למה לא לחסוך קצת ריצות? יש גם טייר דיל וטייר קלאב ועוד, כמובן.

בגבעתיים[קרוב לך?] צמיגי זיתוני את נעים ברחוב כורזין.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פנדוב, אינני רואה פסול בזה שאני מגיע למקום ושואל. בטלפון מן הסתם יהיו הרבה יותר נודניקים ששואלים סתם.

אבדוק את אנטון ביפו (למרות שהייתי במקבילו ברחובות, שנושא את כרטיס הביקור של שני העסקים גם יחד. זה הרחובותי אינו יכול להביא, או אפילו להציע את מה שאתה טוען שהיפואי כן יכול ?! לא ברור לי).

בוא נאמר, שהדברים אינם "מתנהגים" במציאות כפי שאתה מציג אותם (והלוואי שהיו כך, זה בטח לא באשמתך), אבל אמשיך לנסות.

תודה רבה בכל אופן :-D

alfa 156 2.5.

פורסם

אין שום פסול בלגשת למקום, אני מנסה לחסוך לך ריצות, זה הכל.

לא יודע מה היה לאנטון הרחובותי. לי הוא הציע במיידי דאנלופ ובהזמנה: טויו , מישלין ועוד חברות. אולי הגודל אצלך מקטין מבחר.

אנטון היפואי הוא מוסד- עובד בוקר וערב שבת וחול ועובד עם כמויות עצומות. יתכן ויש לו מלאי מיידי מגוון יותר.

לגבי קלבר ומישלין, כתבתי לך היכן.

דברים אינם מתנהגים במציאות כפי ש...? ובכן נכון שאני רואה את המציאות בדרכי אך אני מבטיחך שהשמות, המקומות, המותגים והמחירים לא שונו כדי לתמוך בעלילה.

הוספתי לך קודם עוד כתובת, קרובה יותר אלייך. בהצלחה.

אם תקפוץ לאנטון יפו, קנה חומוס ממול. כשיסתיים כל הסשן, אנא עדכן כאן או בשרשור האלפא על מימצאיך, כולל החומוס.

פורסם

ייתכן באמת ומידות הצמיגים אצלי, מקטינות את המבחר.

אכן יש לידי 3 צמיגיות (אבישי, המכבים וזיתוני), להם יוקצה יום מיוחד (אחה"צ אחד יספיק).

לגבי החומוס - נראה לי שמי שמחפש ביפו צמיגים, מגיע קודם כל בשביל החומוס ורק אח"כ בשביל הצמיגים (?). אני לא, אז סקירה על חומוס לא אוכל לתת :wink:.

alfa 156 2.5.

פורסם
ד. קונטיננטל קונטי 2

אין כזה צמיג, נקודה. יש או קונטיננטל אקו קונטקט או קונטיננטל פרימיום קונטקט או קונטיננטל ספורט קונטקט. לכל אחד מהם יש גם ספרה. ברר שוב איזה מהם בדיוק הוצע לך.

אנטון יזמין לך כמעט כל פירמה שתעלה בדעתך.

לפחות מניסיוני, זה ממש לא כך. גם אני זקוק עבור הרכב שמופיע בסמלון צמיג במידה שבימינו הפכה להיות נדירה בארץ ולתומי חשבתי שמאנטון תצמח לי הישועה אך לצערי התבדיתי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

א. יש דאנלופ 490 (אצל כמה מהפנצ'ריות) - הבנתי שלא כ"כ מומלץ ?

לא לגעת, גם לא בחינם, באמת.

זה פשוט ביזיון שהשם DUNLOP מתנוסס עליו. חבר רכש בעצתי רביעיית צמיגים טריים כאלו ואחרי פחות משנה כל הצמיגים סדוקים והאחיזה פשוט אפסית :shock:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קונטיספורט קונטקט העדכניים ממוספרים 5. צמיג מעולה (די יקר).

אצלי החלפתי לאחרונה צמד קדמי ל- Goodyear Eagle F1 asymmetric 2. בהולנד הוא קצת זול יותר מהקונטיננטל (10-15 יורו פער) ואני מאוד מרוצה מהם.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
ייתכן באמת ומידות הצמיגים אצלי, מקטינות את המבחר.

אכן יש לידי 3 צמיגיות (אבישי, המכבים וזיתוני), להם יוקצה יום מיוחד (אחה"צ אחד יספיק).

לגבי החומוס - נראה לי שמי שמחפש ביפו צמיגים, מגיע קודם כל בשביל החומוס ורק אח"כ בשביל הצמיגים (?). אני לא, אז סקירה על חומוס לא אוכל לתת :wink:.

היי חולגי, אני לא אלוף העולם בצמיגים, יש רבים שמבינים טוב ממני.

ומה בכ"ז?

רכשתי צמיגים דומים[לא זהים]לא מזמן. ניסיתי בארבע הודעות שונות לכוון אותך כמיטב יכולתי, לחסוך לך זמן וכסף. אם תקרא שוב הודעותיי, תבין זאת. אם אחרי כן אתה כותב בהודעה שהמציאות שונה מדבריי, ניחא. אם בהמשך אני מציין את אנטון ובקריצה מתבל לך בחומוס אני מכוון , וברצינות גמורה , קודם כל לצמיגים, לא לחומוס.

כנראה שכל אחד מתעקש ללמוד מנסיונו הוא.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

חולגי, אנסה לבדוק לך מחר לגבי יוקוהמה וכדומה - במידה ולא תהיה לך בעיה להגיע לנס ציונה, אם ימצאו הצמיגים הראויים ובמחיר אטרקטיבי כמובן.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה רבה חברים יקרים !

(פנדוב - העניין עם החומוס הוא סתם בצחוק, חוץ מזה שבאמת לא תראה אותי אוכל חומוס ועוד ביפו. בבית - כן. מוזר אני, הא ? )8)

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...