Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה שאלות...

בטח שמעתם על subzero זה שמתקין מערכות ואלקטרוניקה ברכבים... מישהו שהתקין אצלו יכול לתת לי חוות דעת על העבודה שלו?

והאם התקנה של מערכת במקביל למערכת המקורית פוגמת באחריות על האוטו באיזשהו אופן?

פורסם

בעניין האחריות,

בגדול עד כמה שאני יודע כן! אבל מאוד תלוי מה אתה מתקין, כלומר איזה שינוי אתה עושה במערכת החשמל.

אם למשל תתקין מגבר עם צריכת חשמל גבוהה וידרש העברת כבל חשמל מהמצבר ישירות,

יש סבירות גבוהה שאם תהיה לך תקלת חשמל ברכב- האחריות לא תתפוס.

אם אתה רוצה להיות בטוח- דבר עם היבואן.

בהצלחה!

פורסם

כבר דובר פה על זה בעבר וזה לא פוגע באחריות. אתה לא עושה שינוי במערכת החשמל אתה סך הכל מתחבר אליה בדיוק כמו עם דיבורית, גלאי רדאר, שואב אבק וכו'.

אני באתי לטיפול תחת אחריות עם אוטו חצי מפורק שרצים בו עשרות מטרים של כבלים, כולל כבל 0גייג' במכסה מנוע, שני מכשירים במקום הרדיו המקורי וכו' ולא אמרו לי מילה.

בקשר למצבר עצמו אני לא בטוח מה האחריות, סך הכל אפשר לדפוק מצבר גם בלי מערכת בומבסטית.

פורסם

יש התחברויות שהיבואן אינו מכסה במסגרת האחריות, לדוגמא:

ע"מ להתקין (IN-DASH) מתקן "ללא חורים" לדיבורית במאזדה 3 ,

יש לפרק את מערכת הרדיו המקורית.

ובמקרה והרדיו יינזק, היבואן יתנער מלתת שירות למכשיר.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

בכל מקרה של נזק היבואן יצתרך להוכיח שזו אשמת המתקין(במידה ומגיעים לזה) כתשובה לשאלה המקורית ,האם למתקין המדובר יש חנות?במידה ואתה מחפש שקט נפשי תברר אם יש לו עסק או כתובת קבועה ויציבה.לדוגמא אני שיפרתי רכב מסוים והיה חשוב לי שיהיה איזה מקום או כתובת שניתן לפנות במידה ואני לא מרוצה או שיש בעיה.בדיעבד טוב שעשיתי כך,מכיון שהצתרכתי להחליף 15 גרסאות עד שהגעתי לאופטימום.ובמקומות אחרים לא היה לי את הלוקסוס הזה.אני לא אומר שכך זה גם במקרה הזה אבל חשוב שיהיה בק-אפ.

פורסם

השאלה שלי היא האם פגיעה באחריות מדובר רק על האחריות של הרדיו שלא יגידו לי פתאום שנוצר איזה כשל במערכת החשמל ובגלל זה חצי אוטו כבר לא באחריות...

ואני לא מחבר כבלים למצבר או דברים כאלה אני פשוט מתקים מערכת נוספת במקביל למערכת הקיימת. המערכת הקיימת תישאר תקינה ופועלת.

ושמעתי על המתקין הזה subzero מהרבה חברים ואנשים מה גם שאני רואה הרבה מכוניות עם מדבקה שלו... אבל הקטע שהוא עצמאי ואין לו חנות הוא עובד בבית הלקוח אני לא יודע אם יש לו חשבונית ואני לא ממש יודע את טיב האחריות אצלו בגלל זה אני מפחד מה גם שמדובר באוטו חדש

אם מישהו שהתקין פה או יודע קצת על האיש אשמח לשמוע תגובות.

דרך אגב הוא יושב ברחוב תרצה ליד מרום נווה ברמת גן תרצה 2 אם אני לא טועה.. שם זה הבית שלו.. אין לו חנות או משו.

פורסם

המלצה

אני התקנתי מערכת אצל ששון שהוא יושב בתוך אוטופרט הוא בעל מקצוע מעולה

אז עם אתה מאיזור המרכז אז מומלץ בחום

הכתובת היא

היצירה 5 פתח תקווה

• תוכן חדש...