Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור השעונים הזערורי

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי שעון קאסיו W-211, התאורה הפסיקה לעבוד, בהתחלה נחלשה ואז הפסיקה לעבוד. השען אומר שזה בעיה בשעון עצמו כי כשלוחצים על הכפתור של התאורה אז השעון לא מתעמעם.

הוא צודק או שהוא סתם מנסה לעקוץ אותי?

בכל מקרה קניתי 5 סוללות של מקסול שיהיה לי להחלפה.

רק מעדכן, 5 סוללות עלי לי באזור 10 שקל.

ההחלפה הייתה קלה יחסית, אבל צריך לקצר 2 מגעים כדי להפעיל מחדש את השעון אחרי ההחלפה, אני מקווה שהאטימה למים לא נעלמה ושהגומיה יושבת כמו שצריך.

האור עובד, השען טעה.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
מקפיץ כדי לשתף,

לפני שבועיים חגגתי יומהולדת 34 ואחת המתנות שקיבלתי מאישתי היתה שעון שהתאהבתי בו כבר ביום שבו הושק לפני כמה שנים.

פעם נוספת. דחוף רצועה תואמת.

c0a2735074db5ca1c2306684234b9ba7.jpg

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

בקיץ היד התחילה להזיע בגלל ששעון צמוד לי מדי. החלטתי להרחיב רצועת מתכת. לIWC יש חוליה של חצי מידה בדיוק בשביל דברים כאלה. גם כילים מיוחדים שבאים עם השעון. 944acd86cd31c97aab33f7b880b8f689.jpg

פורסם

טעות למחק

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

Swatch השבוע מבטלים כמעט כל סיבה הגיונית לרכוש שעון ביותר מ-200 יורו:

http://www.ablogtowatch.com/swatch-sistem51-irony-watch-steel/

נזכיר: מנגנון אוטומטי פשוט, אמין וקל לתחזוקה. 90 שעות PR. דיוק של עד 7 שניות ליום. ולקח להם שלוש שנים, אבל עכשיו אפשר לומר שהוא גם נראה מעולה.

פורסם
באתי לשאול על MVMT ונראה שממליצים כאן להתרחק. ידעתי שמשו הרגיש לי "טוב מדי".

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

גם אני מצטרך לקהילה, כמעט עשיתי הזמנה על ה CHRONO עם הפנים השחור והמחוגים הכחולים, נראה פשוט מעולה אבל הזכוכית רגילה והבנתי שלא מחזיקה מי יודע מה, המחיר בין 500-600 ש"ח..מבאס בהחלט.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...