Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור השעונים הזערורי

פוסטים מומלצים

פורסם

ואתה נהנה להפיל עוד אחד שיזרקו אותו מהבית בגלל כל קניות השעונים מטיימלורד?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
התחדשתי :-)

[ATTACH=CONFIG]463851[/ATTACH]

יחסית מדובר בדגם מיושן של האירוספייס, זה דגם של שנת 95. זה לא שעון יקר, אפשר למצוא משומשים במצב מעולה בפחות מאלף דולר. בסה"כ מדובר בקלאסיקה, שעון שהוא סוס עבודה. תתחדש

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה. זול או יקר זה עניין יחסי.

כפי שציינתי לפני כמה הודעות, עם תקציב של 4,000 ש"ח ניתן למצוא כזה בלוחות,

לפעמים אפשר למצוא אפילו במחיר קצת נמוך יותר.

איפה ראית משומשים במצב מעולה בפחות מ 1,000$?

היחיד באיביי סביב המחיר הזה (עם רצועה מקורית) הוא מגרוזיה עולה 1,000$ + 50$ משלוח,

תוסיף על זה מיסים אם וכאשר ייתפס.

הבא "הכי זול" הוא מארה"ב, הלוח שלו ניראה במצב על הפנים והוא עולה 1,365$ כולל הכל.

שניהם מוכרים עם מספר מועט של מכירות באיביי.

אני בכל אופן אעדיף לרכוש שעון יד שנייה בארץ, בטח של חברות כאלו. אני לא מוותר על בדיקה

במעבדה, שם יוודאו שהכל תקין ומקורי.

אגב, אם זכרוני אינו מטעה אותי, מכרת אירוספייס בעבר - מכרת לאדם פרטי? אם כן, בכמה הוא נמכר?

פורסם

בכל טיים למשל נמכרים דגמים חדשים יותר עם שנת אחריות ב 5000 ש"ח. לא הייתי קונה ברשת יש בארץ מבחר גדול יד שתיים בחנויות של פדני. אני עם ארוספייס כבר יותר מעשרים שנה, זה השלישי שלי. uploadfromtaptalk1467022319332.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מישהו יודע לומר לי אם השעון הזה שווה משהו? להעריך שווי בקירוב?

12196e7a78e9e267d5e255d85a06c5ac.jpg

3a1cfd887347b618874fda38e0ec54d1.jpg

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בכל טיים למשל נמכרים דגמים חדשים יותר עם שנת אחריות ב 5000 ש"ח. לא הייתי קונה ברשת יש בארץ מבחר גדול יד שתיים בחנויות של פדני. אני עם ארוספייס כבר יותר מעשרים שנה, זה השלישי שלי. [ATTACH]464555[/ATTACH]

הלוח שלך מאוד יפה, הרצועה פחות לטעמי.

לא מכיר הרבה הבדל במחיר בין הדגמים (בין השנתונים, עד סביבות שנתון 2005) עד

לדגם ה Aventage (כמו שלך).

לגבי כל מיני חנויות - ממה שהסתכלתי בעבר, המחירים יקרים משמעותית מאשר

בשוק היד שנייה. אני מעדיף לבזבז כמה שעות על בדיקה במעבדה (ועל הדרך גם להחליף

סוללה ולעשות איטום) ולחסוך 1,000 ש"ח ויותר. לגבי אחריות - בשעון הזה יש דבר אחד מאוד

רגיש ופגיע וזה המנגנון (שכולל את הצגים), הוא בה בחתיכה אחת כולו, לא משפצים אותו אלא

מחליפים באופן מלא לחדש - מבלי לזלזל באף נותן אחריות, לצערי אינני רואה מצב בו חנות תיקח אחריות

על מנגנון כזה שהפסיק לעבוד, תמיד תוכל לבוא הטענה שהשעון נפל/קיבל מכה, ולכן זה לא באחריות.

אגב, מניסיון של חבר טוב וגם של אביו (לשניהם אירוספייס משנתונים דומים), כשהשעון נפל (אפילו

לא מגובה רב) זה הצריך החלפה של המנגנון. בפדני המחיר של ההחלפה הוא כ 2,000 ש"ח,

במעבדות פרטיות כ 1,600 ש"ח.

פורסם

ניקו פ. - זה שעון קוורץ, עם ציפוי משופשף, קרוב לוודאי ששוויו לא מצדיק את הטרחה שבמכירתו.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
אז קניתי שעון מזוייף בדרום אמריקה של חברת Q&Q (לא מבין כלום בשעונים)

לא מכיר את החברה ואיך היא, אבל מאוד אהבתי אותו ואני מחפש את הגרסה המקורית שלו אם יש בכלל.

אז אשמח לעזרתכם בזיהוי שלו ובמציאת לינק לדגם מקורי אם קיים.

[ATTACH=CONFIG]464278[/ATTACH]

https://drive.google.com/file/d/0B3xkwvDLAhLXRHBHTFpkRE1Xbkk/view?usp=sharing

https://1drv.ms/i/s!AkcCZfcCxNssv0oTXcoMeTis5Gxq

עריכה:

בקישור לגוגל דרייב הוא נפתח כמו שצריך בצורה ישרה, לא יודע למה האתר מחליט לסובב אותו :shock:

לא זיוף. מותג זול, אאל"ט של Citizen. נמכרים בזול גם בארץ, יש אי אילה שעוני Q&Q שזרוקים אצלי באיזו מגירה, לא טרחתי להחליף להם סוללה. יש כמה דגמים שמוצעים בזאפ ב-120 ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כן, זה שוב השרשור הזה שמאיים לכם על הארנק, אבל הפעם - להפך, הזדמנות שלכם לשדוד את היצרן כי עדיין נשארו מהגרסא הזו MORAY VINTAGE 44 MM, במחיר מצחיק (יחסית).

20160608_082222_HDR.jpg

20160608_081912_HDR (1).jpg

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
שלושה שעונים של פוסיל באאוטלט בלונג איילנד 158 דולר

בסביבות 200 ₪ לשעון

שניים כרונו אחד רגיל

[ATTACH=CONFIG]465917[/ATTACH]

התמונה קצת מטושטשת, האמצעי מצא חן בעיניי מאד

תתחדש

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

• תוכן חדש...