Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור השעונים הזערורי

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע התור שלי בשרשור, אני הדיוט ממש בנושא. מחפש שעון לגבר באזור ה3k (כן תקציב דל לעומת מה שהולך פה..) האם יש חברות מומלצות? חנויות שכדאי לבדוק בהם ? העדיפות לקניה בארץ..

פורסם

סגנון? מנגנון (קוורץ/אוטומאטי)?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הגיע התור שלי בשרשור, אני הדיוט ממש בנושא. מחפש שעון לגבר באזור ה3k (כן תקציב דל לעומת מה שהולך פה..) האם יש חברות מומלצות? חנויות שכדאי לבדוק בהם ? העדיפות לקניה בארץ..

תקציב מאד מכובד!

3000 ש"ח זה הרבה מאד כסף עבור שעון, כל עוד לא רשום לו למטה - "swiss made".

השאלה כפי שהבנת כבר היא מה אתה רוצה מבחינת מנגנון ומבחינת הסגנון.

האם צלילה? יומ-יומי? יוקרתי? ספורטיבי?

האם מחוגים? האם דיגיטלי? האם משולב, גם וגם? (שעד היום לא ברור לי למה הם קיימים).

האם יש חשיבות לערך האטימות למים?

האם אתה עובד בעבודה פיזית? משרדית? אם פיזית, תנסה לפרט קצת.

תענה על כל אלה בשורה ונמשיך 8).

נ.ב.

אגב, לא משנה לאיזו קטגוריה אתה תיקלע, ניתן לרכוש שעון מכובד מאד, בעל שם, אמין וטוב גם בשליש מהמחיר שציינת.

פורסם

תוכל גם למצוא טיסו בתקציב.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
סגנון? מנגנון (קוורץ/אוטומאטי)?

מבחינת סגנון אני דיי פתוח, ראיתי שעונים עם רצועת עור שמאוד התחברתי אליהם וגם שעונים ״מתכתים״ שאני מאוד אוהב.

תקציב מאד מכובד!

3000 ש"ח זה הרבה מאד כסף עבור שעון, כל עוד לא רשום לו למטה - "swiss made".

השאלה כפי שהבנת כבר היא מה אתה רוצה מבחינת מנגנון ומבחינת הסגנון.

האם צלילה? יומ-יומי? יוקרתי? ספורטיבי?

האם מחוגים? האם דיגיטלי? האם משולב, גם וגם? (שעד היום לא ברור לי למה הם קיימים).

האם יש חשיבות לערך האטימות למים?

האם אתה עובד בעבודה פיזית? משרדית? אם פיזית, תנסה לפרט קצת.

תענה על כל אלה בשורה ונמשיך 8).

נ.ב.

אגב, לא משנה לאיזו קטגוריה אתה תיקלע, ניתן לרכוש שעון מכובד מאד, בעל שם, אמין וטוב גם בשליש מהמחיר שציינת.

מחפש שעון יפה (לא אוהב את המילה יוקרתי) שישרת אותי נאמנות שנים טובות ואני אלבש אותו בעיקר בערב ואירועים ומידי פעם ביום יום..

שעון מחוגים, מעדיף שכן יהיה אטום למים אבל לא לצלילה וספורט, תקן של 10 מטרים זה מספיק.

פורסם

Tissot Visodate - קלאסי ואלגנטי

Hamilton Khaki

יש מלא דגמים של סייקו ואוריינט שייכנסו לך לתקציב

אם קוורץ בא בחשבון, יכול להיות שייכנסו גם כמה דגמים של פרדריק קונסטנט, מאד אלגנטיים

אני זוכר שכתבת שמעדיף לרכוש בארץ, אבל יכול להיות שהזמנה מחו"ל תוזיל

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

Taimors ,

קבל מספר קישורים, רובם מאמאזון. אני ממליץ לך בחום להעתיק את הדגם שניראה לך ולחפש אותו בגוגל תמונות. מה שרואים באתרי המכירה ממש עושה עוול לשעון. כמו כן שים לב למחירים שהם הרבה מתחת למה שביקשת.

https://www.amazon.com/s/ref=sr_nr_p_n_style_browse-bin_1?fst=as%3Aoff&rh=n%3A7141123011%2Cn%3A10445813011%2Cn%3A7147441011%2Cn%3A6358539011%2Cn%3A6358540011%2Cp_89%3AOrient%2Cp_n_style_browse-bin%3A2205714011&bbn=10445813011&ie=UTF8&qid=1466934225&rnid=2205642011

http://global.rakuten.com/en/search/?sm=2&k=Orient&tl=301985

http://global.rakuten.com/en/search/?sm=2&k=Orient&tl=301984

https://www.amazon.com/s/ref=sr_st_price-asc-rank?keywords=seiko&fst=as%3Aoff%2Cbs%3Aseiko&rh=n%3A7141123011%2Cn%3A7147441011%2Cn%3A6358539011%2Cn%3A6358540011%2Ck%3Aseiko%2Cp_n_style_browse-bin%3A2205714011%2Cp_n_feature_three_browse-bin%3A2205662011&qid=1466934661&bbn=6358540011&sort=price-asc-rank

לגבי הרצועה, אין מה לדאוג: יש כיום תעשיה מאד מפותחת בנושא וניתן לרכוש רצועות וצמידים לשעונים בכל צבע וצורה שרק תחשוב.

בהצלחה ונשמח לראות תמונות של הרכש.

פורסם
ואו!!! יש מצב למצוא כזה סופר קופי?

חחח אין לי 20k לשעון...

יש סופר קופי לכל שעון.. תלוי עד כמה אתה נחוש למצוא אותו וכמה אתה מוכן להשקיע.

בדוק ב perfect watches

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

טוב, אז עזרתם לי לבחור את הכיוון שלי, ראיתי כמה דגמים נחמדים של Certina וTissot שממש מצאו חן בעייני. עוד שבוע בערך אני אלך לראות אותם בחנויות ולראות איך הם יושבים על היד ואעדכן.

פורסם
ואו!!! יש מצב למצוא כזה סופר קופי?

חחח אין לי 20k לשעון...

קודם כל תודה על הפירגון.

אחד היתרונות של הדגם הזה זה שאין לו זיופים (לפחות לא שאני ראיתי), כך שלדעתי

לא תוכל למצוא. בכל אופן, אני ממליץ לך לחסוך ולקנות מקורי מיד שנייה (כפי שאני עשיתי).

אתה לא צריך 20K בשביל אחד כזה מיד שנייה, אם יש לך בסביבות 4 אלף ש"ח פנויים למען המטרה

תוכל לנסות לצוד אחד ביד 2 (אני ממליץ על קבוצת "שעונים לוח קניה ומכירה Timelord" בפייסבוק).

• תוכן חדש...