Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור השעונים הזערורי

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתך על תמונה יותר מקרוב של החלק התחתון של התיבה ? :)

תרומה קטנה שלי לשרשור.

[ATTACH=CONFIG]476116[/ATTACH]

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם (נערך)
מישהו יכול להמליץ על SMARTWATCH במחיר סביר? אין לי בעיה להזמין מחו"ל וחבר שלי כרגע נמצא בארה"ב אז עלות המשלוח לארץ/מכס לא רלוונטיים.

תודה.

אם אתה לא מחפש מותג, יש שעון חכם, לא יקר אשר כולל עברית ( הודעות, וואטסאפ אפשר לקרוא על השעון ) . הוא נקרא k88h.

https://m.aliexpress.com/item/32684455461.html#autostay

לא מגיע לסכומים שצריך לשלם עליו מס. יש לי אותו כבר כמה חודשים, הוא גם נראה נחמד, עלה 230 שקלים כולל משלוח מאי ביי. רק צריך לשים לב שמזמינים את הגרסה עם עברית ( יש להם כמה אופציות עם חבילת שפות שונות ). ממה שראיתי, באי ביי אין במלאי.

חסרון - צריך להטעין כל יום, אין מאיפה להשיג כבל הטענה נוסף ( מיוחד ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם אני לא התכוונתי לקנות, פשוט המחיר והשימושיות של המוצר הנחמד הזה קנו אותי. אגב, הספיקר של השעון הזה חזק יותר מספיקר של סמארטפון ממוצע. אני לפעמים בעבודה לא יכול לשלוף את הנייד , לכן לשעון יש שימוש יומיומי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
זה רפליקות?

תראה לי עוד תיבה שבה הG-shock חי ביחד עם נאוטילוס של פאטק, שנימאודמר פיגה ושני לנגהנזון.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם
תראה לי עוד תיבה שבה הG-shock חי ביחד עם נאוטילוס של פאטק, שנימאודמר פיגה ושני לנגהנזון.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

עכברוני ברמה העקרונית אתה צודק :)

אבל אני אישית מכיר לפחות 2 חובבי שעונים עם "כלים רציניים" באותה הרמה שיש להם גם ג'י שוק.

לפחות אחד מהם מסתובב לו מידי פעם בטיים לורד.

לפי התמונה שהועלתה קשה להגיד בוודאות, אבל גם אני מעריך שהם לא שיא המקוריות.. (ואם אני טועה, מתנצל מראש ושאפו על האוסף)

פורסם
בס"ד

למכירה רולקס סאבמרינר כחול זהב !

שנת 2008

מצב מדהים

26,500 שח

[ATTACH=CONFIG]476350[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]476354[/ATTACH]

ואוו, לגמרי

העליון מהשעונים היותר יפים שראיתי

Opel Adam S 2017

פורסם

חברים אני צריך יעוץ. מאמין שיש פה עוד כמה חברים עם אותה דילמה.

אני אוסף שעונים הרבה שנים גם ממותגים וגם כאלה שפשוט אהבתי וקניתי . חלק גדול אני בכלל לא עונד וחשבתי אפילו לדלל ולמכור. אבל או שאין קונים או שאני מפרסם ואז מתחרט וחושב מה כבר יתן לי הכמה שקלים שאמכור

מה אתם היתם עושים? שווה להכניס לקופסא ולשכוח מהם או לנסות למכור?

אלה חלק מהשעונים שרכשתי במהלך השנה האחרונה

P_20161126_072542.jpgP_20161126_072507.jpgP_20161126_072410.jpgIMG-20161119-WA0007.jpgIMG-20161119-WA0009.jpgP_20161119_082618.jpg

פורסם

כנראה השעון המרגש ביותר שאי-פעם קניתי:

2016-11-26 09.03.42.jpg

שעון ראשון לבת שלי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...