Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

מצאתי סיוויק שנת 2006 צורה חדשה רמת גימור LS ידנית , יד שלישית עם 200,000 קילומטר.

יד ראשונה היא הייתה אצל רופא ויד שניה אצל בחור שנסע רק בין עירוני ועכשיו אצל קיבוצניק מבוגר, ככה שהיא עברה רק ידיים טובות

ומבוגרות ולא קרעו אותה. הבחור אומר שיש לו ספר טיפולים מלא והוא מוכן להתחייב בבדיקה, יש גם גאנטים, מרים שמשות, חיישני רוורס, נעילה מרכזית. זהו פחות או יותר,

רציתי לדעת כמה הוא שווה וכמה פחות או יותר אפשרי לחרוג מהמחירון שלו,

++++ חשוב++++

אני רוצה לדעת אם בכלל שווה לקנות רכב שעבר 200,000 קילומטר ואם הדגם הזה של הונדה סיוויק אמין ויחזיק לי לעוד כמה שנים טובות !

תודה מיכאל וחג עצמאות שמח!

פורסם

אם הרכב ידני ולא אוטומטי,הבדיקה הראשונה שכדאי לעשות היא,שהיד הראשונה /השנייה שלו לא היתה בי"ס לנהיגה כי לא היו כמעט כאלו.

גם הק"מ גבוה מידי-רכב זה לא רק מנוע וגיר: חלקי מתלה ופרונט,צמיגים,חלקי גומי (תושבות)-בקיצור בלאי מצטבר.

רכב בן 7 עם כזה ק"מ-אתה עלול להיות היד האחרונה שלו לפני שיגיע לפירוקייה הקרובה,אלא אם כן תסכים למכור בחצי מהמחיר שיהיה שווה אותו יום.

אם הרכב בעל גיר אוטומטי,האמינות תלוייה באיכות הטיפול שהתיבה קיבלה ורק שתדע,שגיר ידני קשה עוד יותר לתקן (אם גיר אוטומטי אפשר לשפץ בגיר ידני להשיג מכון שיפוץ או גיר כזה מפירוק עלולים להיטות משימה קשה עד בלתי אפשרית).

לפחות לדעתי,יש מספיק סיוויקים שמורים,לא כדאי לחפש את הזול ביותר כי בסוף הוא עולה ביוקר.

זול וזוגלובק שתיהן מתחילות באותה אות (ז') ובשתיהן תקבל משהו שמתחיל בנ'.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם הרכב היה רכב לימוד נהיגה זה מצוין ברישיון הרכב בסעיף מקוריות.

אישית לא הייתי מסתכן ברכישת רכב בגיל הזה שעבר 200000 ק"מ אלא אם המחיר מאוד אטרקטיבי והתקציב שלך לא מאפשר לך משהו יותר טוב.

דווקא הגיר הוא לא הבעיה אלא כל המערכות ההיקפיות כמו בולמי זעזועים חיישנים למיניהם רדיאטור ומערכת פליטה שיתכן שיצטרכו החלפה עקב בלאי ויגררו הוצאות תחזוקה גבוהות יחסית.

המנוע אמין מאוד, ועם תחזוקה נאותה יכולה גם לעבור קילומטראז' כפול ללא בעיות מיוחדות - אבל רכב זה לא רק מנוע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כבעל הונדה סיוויק 2007 אני ממליץ בחום .הרכב מפנק ברמות .נותן הרגשה של משהו אחר ולא סטנדרטי.

המנוע של הסיוויק מאוד מאוד אמין, אתה מוזמן לבצע חיפוש בפורום ולא תמצא שום שרשור בקשר לליקויים חריגים.

חוץ מזה המנוע הוא בנפח של 1800 ובנסיעה בין עירונית שיוט על מהירות של 100 הוא על 1.9 טור .ובכללי צריכת הדלק מזערית לרכב שכזה. ואם מישהו חולק על דעתי שיעלה את זה כאן.

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

קרייזימאני צודק, הרכב אכן מאוד אמין, הרכב איכותי בהרכבה ונעים לשהות בו. (להשוואה תישב במאזדה 3 מאותו מודל).

ובנוסף האוטו חסכוני וחזק יחסית.

פורסם

תודה על התגובה אבל אתה מתכוון כבר לדגם החדש יותר, אני מדבר על הדגם של 2005 שקיבל מתיחת פנים בתחילת 2006 עד שהדגם החדש הגיע.

פורסם

הצלחת לבלבל אותי.

הרכב מודל 2005 או 2006? צורה ישנה או חדשה? מדובר בהבדל מהותי...

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

הרכב מודל 2006 הוא נראה כמו 2005 רק עם מתיחת פנים מקדימה.

האתר לא נותן לי לשים לינק של תמונה אז תחפש בגוגל: HONDA 2005 ES2

זה רק עם פנסים מאורכים מקדימה

פורסם

הבנתי, אז זו צורה ישנה ולא חדשה כמו שכתבת.

ולכן מה שאוכל לומר:

- מדובר במנוע 1.6 ולא 1.8.

- לי אישית נראה שלשנת 2006, 200K ק"מ זה המון.

- "רופא", קיבוצניק" וכו' לא אומר דבר וחצי דבר על מצב הרכב, הכל סטיגמות של לפני 30 שנה. תתייחס לרכב לפי ממצאי בדיקה ולא לפי עיסוק בעליו הקודמים.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
שלום :)

מצאתי סיוויק שנת 2006 צורה חדשה רמת גימור LS ידנית , יד שלישית עם 200,000 קילומטר.

יד ראשונה היא הייתה אצל רופא ויד שניה אצל בחור שנסע רק בין עירוני ועכשיו אצל קיבוצניק מבוגר, ככה שהיא עברה רק ידיים טובות

ומבוגרות ולא קרעו אותה. הבחור אומר שיש לו ספר טיפולים מלא והוא מוכן להתחייב בבדיקה, יש גם גאנטים, מרים שמשות, חיישני רוורס, נעילה מרכזית. זהו פחות או יותר,

רציתי לדעת כמה הוא שווה וכמה פחות או יותר אפשרי לחרוג מהמחירון שלו,

++++ חשוב++++

אני רוצה לדעת אם בכלל שווה לקנות רכב שעבר 200,000 קילומטר ואם הדגם הזה של הונדה סיוויק אמין ויחזיק לי לעוד כמה שנים טובות !

תודה מיכאל וחג עצמאות שמח!

הרכב בעל ק"מ גבוה מאוד. בשנתון שלו אמור להיות 150-160 בלחץ. אם אין הנחה משמעותית במחיר , פשוט תעבור הלאה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

ראיתי את האוטו הוא במצב ממש טוב ועבר טיפול ממש גדול לא מזמן, הבעיה הבחור רוצה עליו 40,000 שזה יקר יחסית,

מה אומרים שווה אם הוא מציע 38,000 ככה? או שתציעו מקסימום כמה לשים :)

פורסם

לא יודע מה המחירון של הרכב הזה, ואני לא מבין גדול בסיוויק אבל אני חושב שזה הרבה קילומטר לרכב בגיל כזה.

יכול להיות שהרופא היה לו כל יום מקרים דחופים לאילת :lol:

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

• תוכן חדש...