Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסבת רכבים מאוטומט לידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעתיד אני אראה נכונות אדירה לקנות מיצובישי גאלאנט או הונדה אקורד, העדיפות היא לאקורד. (אני מדבר על המיצובישי הישנה של 2003, או אקורד של השנתונים האחרונים אך לא החדשה).

רכבים מדהימים בעיניי, המיצובישי בזכות המראה והאקורד בזכות הפאר והכוח גם (אם אני לא טועה, 165 כ"ס בגרסה הישנה).

אין לרכבים האלה גיר ידני בארץ, בחיים לא ראיתי.

עכשיו השאלה שלי היא, זה אפשרי? אני חולה על ידני, לא מסוגל לנהוג על רכבי אוטומטי. מצאתי את עצמי כבר כמה פעמים בועט בשטיח ברכב רק כדי ללחוץ על הקלאץ' כל פעם ששמעתי את הסל"ד עולה.

רוצה בעתיד לא לוותר על הפאר וה"חלום" של הרכבים האלה, ולעשות איתם את הדברים האלה, שלא לדבר על היחוד.

השאלה שלי גם היא, מאיפה אני קונה את הגיר ואת המכלולים, אם בארץ אין את זה? ובמידה ומצאתי, למי אני פונה בשביל לאשר את זה ברישיון רכב?

ואם אני לא רוצה להשיג אישור, ואני אתקין אותם, בוחני תנועה\טסטרים יכולים להכשיל אותי בטסט על זה?

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

פורסם

אם זכרוני אינו מטעה אותי, נמכרו אקורדים ידניים. אני זוכר כמה מורי נהיגה בחיפה עם כאלו בשנת 2006 בערך.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

האקורד (עד 2008 ) לא כזו מפוארת, בוודאי לא בגרסאות הבסיס, אבל די חזקה לקטגוריה ובעלת התנהגות משובחת, שוב - הכל ביחס. הגיר האוטומטי שלה דווקא טוב מאד - לא מתחכם אתך, ובמצב טיפטרוניק לא שואל שאלות אלא מעביר, ומהר.

אם אתה עושה הסבה, אל תשכח שתצטרך לשחק גם עם המחשב, כדי שידע שאין לו יותר גיר אוטומטי להסתנכן אליו, זו לא מכונית ישנה שיש בה רק ברזל, המשחק שונה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם מדובר על דגם שקיים גם עם גיר רגיל, ההסבה אפשרית . בכל מקרה זה תהליך יקר (לאור הדגמים שהזכרת, ההסבה תעלה לך לפחות כמו הרכב עצמו, אם לא יותר), והתוצאה לא בהכרח תיהיה מושלמת (אלא אם כן כל המכלולים הרלוונטיים יוחלפו בתואמים, ללא קומבינות - כמו למשל שינוי אורך גל ההינע).

אם דגמים אלה לא היו עם גיר רגיל בכלל, הרי שמדובר במשימה בלתי אפשרית (ואז רק טום קורז בכבודו ובעצמו יכול להושיע :-D)

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
אם דגמים אלה לא היו עם גיר רגיל בכלל, הרי שמדובר במשימה בלתי אפשרית (ואז רק טום קורז בכבודו ובעצמו יכול להושיע :-D)

מקגייוור וצ'אק נוריס נעלבו קשות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...