Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 147

shahaf_hadar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב : 33,000 שח

כרגע ראיתי כמה אלפות בין 22 ל25 אלף , אני רוצה בכסף גם להכניס ביטוח וטיפולים , השאלה בתור רכב ראשון והכנסה לא גבוהה אני יכול להכניס להחזיק רכב מהסוג הזה

קחו בחשבון שהאוטו שאני קונה הוא במצב תקין

פורסם

אין שום ספק שאלפא זה רכב מדהים אבל צריך לבדוק אותו טוב טוב אחרת שאתה תבלה לא מעט במוסך.

השנתונים שאתה מדבר לגביהם זה רכבים בערך 8-10 שנים על הכביש (אולי טיפה יותר), ככה שתקין לגמרי אני לא בטוח שהאוטו אבל תמיד אפשר למצוא משהו שמור באמת כי זה רכב שרק אנשים מבינים באמת קונים.

פורסם

גיל, הייתה לך 147, או שאתה נותן תשובה כללית?

פותח השרשור - תריץ חיפוש, יש המון שרשורים על 147, כולל פירוט די מדויק מה לבדוק ומהם הדגשים בקניה ואחזקה. ממליץ גם להכנס לפורום מועדון אלפא רומיאו ישראל, גם שם יש המון מידע.

אם זה רכב ראשון וההכנסה לא גבוהה, תתמקד בדגם הבסיסי, 1.6 105 כ"ס, הוא הזול והנוח לאחזקה מבין הדגמים שנמכרו. לבדיקה אמיתית ממליץ על אחד מהמוסכים המתמחים, כמו אוטואיטליה, תלתן, מיכאל או איציק (לכסת"ח מיותר פנה למכון הבדיקה האמון עליך, מן הסתם).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתם לא עניתם לי על התשובה ממש , אני ממש מתלבט אם לקנות אותו כי לא יהיה לי יותר מ500 שח בחודש להשקיע עליו חוץ מהדלק והטיפולים הרגילים , אני מפחד להכנס להוצאות מכמה סיבות

1)הרכב יעמוד סתם ולא יהיה פעיל עקב חוסר כסף

2)לא יהיה לי אפשרות למכור אותו מהר כי השוק שלו מאוד גרוע .

האלפא מאוד קורצת לי כרכב ראשון זה רכב מפנק מאוד ואני יודע שאני יהנה ממנו , מפחד מההוצאות הכלכליות הגדולות ..

בקשר לשרשורים קראתי הרבה עדיין לא הגעתי לתשובה מספקת , כל מי שכתב פה בעל עבר מאוד גדול במכוניות ולא רכב ראשון בגיל 17.

אם אפשר עצה ממישו שמחזיק אלפא כזאת אני אשמח .

בתודה , שחף

פורסם

השוק של כל רכב מאד גרוע, לאלפא דווקא תמצא קונה כי תמיד יש את המשוגעים לדבר.

לא הבנתי מה אתה בדיוק רוצה לדעת שלא כתבו לך. עלויות משוערות - טיפול יעלה יותר מהרגיל כי מומלץ להשתמש בשמן 10/60 איכותי (240 ש"ח לגלון בערך). משולשים קדמיים - בין 3 ל-5 (לעליונים ותחתונים), תלוי מקורי או תחליפי. טיימינג יקר. משאבת דלק יכולה ללכת, גם כן לא זולה (לא זוכר סכום מדויק). עד כאן מחלות. ככל שדברים אלה תוקנו/הוחלפו - אתה ממזער סיכונים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
השוק של כל רכב מאד גרוע, לאלפא דווקא תמצא קונה כי תמיד יש את המשוגעים לדבר.

לא הבנתי מה אתה בדיוק רוצה לדעת שלא כתבו לך. עלויות משוערות - טיפול יעלה יותר מהרגיל כי מומלץ להשתמש בשמן 10/60 איכותי (240 ש"ח לגלון בערך). משולשים קדמיים - בין 3 ל-5 (לעליונים ותחתונים), תלוי מקורי או תחליפי. טיימינג יקר. משאבת דלק יכולה ללכת, גם כן לא זולה (לא זוכר סכום מדויק). עד כאן מחלות. ככל שדברים אלה תוקנו/הוחלפו - אתה ממזער סיכונים.

התשובה שלך הייתה יותר לעניין.

אני מעונין לדעת עליויות משוערות ספיציפית לרכב הזה , תקלות ידועות ..

אני רוצה לדעת האם רכב שעבר טיימיניג ומשולשים יכול להיות באחזקה שוטפת של טיפול שיכול להתבצע במחיר זול

דלק+500 שח בחודש לטיפולים בערך יספיק לי... ?

פורסם
אני ממש מתלבט אם לקנות אותו כי לא יהיה לי יותר מ500 שח בחודש להשקיע עליו חוץ מהדלק והטיפולים הרגילים ,

בתודה , שחף

הסיכוי ש-500 ש"ח בחודש יספיקו קלוש ביותר.

רק ביטוח וטסט יגיעו כמעט לסכום הזה, לא כולל שום בלת"ם

• תוכן חדש...