Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש Aem, גם snow performance טובה גם Devilsown סבבה.

כולם עושים את העבודה, יש קיטים עם סטייג׳ים , שההזרקה נשלטת ע״י מאפ/ מחשב או מגדישה מסויימת.

כשיפור מתנול אחלה דבר , אני פחות אוהב אותו מהסיבה שאתה משתעבד אליו, הוא נגמר דיי מהר וצריך למלא אותו באופן קבוע

וזה לא הדבר הכי בריא ונוח לעבודה.

קח בחשבון שכדי לקבל את המקסימום צריך יהיה לעדכן את התוכנה.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

המטנול עוזר לקירור, אבל אם רוצים פחות שיעבוד עדיף להשקיע באינטרקולר איכותי

אפרופו באינטרקולרים, שמתי לב שרוב המדינה משתמשת באינטרקולרים מאיביי של ה 150 דולר

הם עד כדי כך טובים?

http://www.ebay.com/itm/Universal-24-x10x3-Aluminum-FMIC-Front-Mount-Intercooler-2-5-Inch-Outlet-/171018733582?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3ARX-7&hash=item27d182c80e&vxp=mtr

כאלה וגם ווריאציות שלו

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש לי אינטרקולור , לאחרונה שיחקתי הרבה עם הדלקים 98 95 , החלטתי לנסות הזרקת מתנול .

הנסיעה תהיה ממש מורגשת עם מתנול?

פורסם

מניסיון של חברים המתאנול משפר המון, אני לא מתחבר לעובדה שזה חומר כימי מסוכן והעובדה שהוא לא זמין כמו דלק והוא נגמר מהר.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

חברים, החומר מסוכן רק כששותים אותו, חבל שאתם לא מבינים על מה אתם מדברים.

מתאנול זה כהל טהור = נקי יותר מבנזין.

הוא לא רק מקרר, הוא מעלה אוקטן ככה שכל ההמלצות לשדרג את האינטרקולר פשוט אינן נכונות.

פורסם

מטנול הוא לא דלק אלה שייך למשפחת כוהלים. חומר מאוד נדיף לכן מסוכן לנשום אדים שלו, לשתות וכוי כי הוא מעוור ורעיל.

http://www.electrochlor.co.il/index.php?data_id=36&from_map=1

תקראו דפי MSDS של החומר לפני שאתם משתמשים בו.

• תוכן חדש...