Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שקניתי את הרכב בערך שנה וחצי אני סובל מהנעה קשה + עשן לבן בהנעה בעיה ששום מוסך שהלכתי אליו לא הצליח לפתור.

השבוע שהסתכלתי על המנוע שמתי לב שהצינור של הנשם מנוע קרוע והצד שלו שיוצא מהמנוע ליכוון הפילטר אוויר מלא בשמן וזה הביא אותי לשאול 3 שאלות:

1. האם יכול להיות שמצאתי את מקור הבעיה? כלומר שבהנעה המנוע זורק שמן לסעפת מה שמקשה על ההנעה וגורם לשריפת שמן שיוצא בצורת עשן לבן

2.האם זה שהצינור קרוע (אני יחליף אותו יום ראשון) יכול להשפיע גם על ההנעה

3.האם אמור להזרק שמן אפילו טיפה לכיוון הסעפת מהנשם מנוע? או שזה מעיד על בעיה במנוע או בחלק אחר?

פורסם

בנשם הזה אכן עובר מעט שמן והוא נועד לאוורר בין היתר את חלל בית הארכובה. בכל מצב אין קשר בין העשן הלבן שאתה רואה לבין הצינור הקרוע. אופציות לעישון יתר ושריפת שמן זה גומיות שסתומים גמורות או חס וחלילהה בעייה של טבעות בוכנה שלא אוטמות. באיזה תדירות יוצא לך להוסיף שמן מנוע? האם העשן מופיע בלחיצה על גז? בעזיבת הגז? ובתור התחלה סדר את הצינור הקרוע.

פורסם

העשן מופיע בדרך כלל בהנעה (לא תמיד) וככל שההנעה קשה יותר הסיכוי שיהיה יותר עשן לבן גדל. יוצא לי להוסיף משהו כמו ליטר ל10 אלף.

פורסם

ליטר ל 10 אלף קילומטר זו צריכה יפה מאוד ולא מוגזמת בכלל! מה שאני ממליץ זה להוציא פלאגים ולהציץ בהם לראות אם הם טבולים בשמן או שורפים שמן. יכול להיות שקיימת נזילה מאטם מיכסה שסתומים או גומיות הפלאגים אם קיימות כאלה אצלך ופשוט זה מקשה על הצתת הניצוץ באלקטרודת הפלאג וכתוצאה מכך גם העשן הלבן בהנעות.

פורסם

לא מזמן החלפתי פלאגים בטיפול 10 אלף והפלאגים שהוצאתי היו עוד במצב טוב ובטח שלא היו טבולים בשמן. הרבה אמרו לי שהבעיה נובעת מהצינור של הנשם מנוע מכיוון שכאשר אני מנקה את בית המצערת הבעיה מסתדרת לכמה זמן ושוב חוזרת על עצמה אז לדעתי בית המצערת מתלכלך מהשמן שנזרק מהצינור של הנשם או שבגלל שהצינור קרוע.

• תוכן חדש...