Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנחה ב 98 - עכשיו בכל הארץ !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שפרסמתי פה את השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=462562

יש התפתחויות טובות, שיכולות לעניין גם נהגים מהמכרז והצפון, ההנחה תהיה בתוקף ב 5 תחנות בכל הארץ, לפי בחירתנו. מכיוון שאני לא נוהג לתדלק במרכז/צפון ואין לי מושג באילו תחנות של "דלק" בטוח לתדלק באיזורים אלו, אשמח לשמוע אילו תחנות לבחור.

בנוסף הכרטיס הזה יתן הנחה (צנועה יותר) גם בסולר וב 95 כך שגם אנשים שלא מתדלקים 98 יכולים להצטרף.

ב 95 ההנחה תהיה 24 אג' - בפועל 7.51 ש"ח

בסולר הנחה של 8.20 ש"ח - בפועל 7.50 ש"ח

ב98 ההנחה של 1.57 ש"ח - בפועל 7.97 ש"ח

ההצטרפות תהיה מול מנהלת התחנה, אך ניתן לבצע זאת גם במייל/פקס, לפרטים נוספים 5201247-אפס חמש שתיים.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני גר ברמת גן.

מתדלק אך ורק בתחנת דלק עלית (מול הבורסה) - ליד תחנת רכבת ארלוזורוב (מיקום מרכזי).

מאוד ממליץ על התחנה הזאת מכיוון שבאופן מפתיע ביותר, כשהייתי בחיפושי אחר התחנה הקבועה שארצה לתדלק בה, ברוב של 3 תחנות מיכל היה מספיק לי ל300 ק"מ, ובזאת ספציפית ל360 ק"מ. באופן גורף! מאוד מוזר... אבל עובד.

כך שלמרות שזאת לא תחנה שקרובה לביתי, אני מעדיף לתדלק בה.

בקיצור - מומלץ :)

הכרטיס עולה כסף?

פורסם

הכרטיס בחינם, אין התחייבות לכמות מינימום.

RonTG, תודה על ההמלצה, אתה מתדלק 98 ?

הכוונה היא שהמצטרפים בכל איזור יבחרו תחנה, כזאת שאין חשש לתדלק שם 98 ו/או במיקום נוח לרוב האנשים.

הוצאת הכרטיס וההנחה תלויים במינימום מצטרפים של 30 איש כך שאם אתם מכירים אנשים שזה יעניין אותם ולא גולשים פה ספרו גם להם.

פורסם
אני גר ברמת גן.

מתדלק אך ורק בתחנת דלק עלית (מול הבורסה) - ליד תחנת רכבת ארלוזורוב (מיקום מרכזי).

מאוד ממליץ על התחנה הזאת מכיוון שבאופן מפתיע ביותר, כשהייתי בחיפושי אחר התחנה הקבועה שארצה לתדלק בה, ברוב של 3 תחנות מיכל היה מספיק לי ל300 ק"מ, ובזאת ספציפית ל360 ק"מ. באופן גורף! מאוד מוזר... אבל עובד.

כך שלמרות שזאת לא תחנה שקרובה לביתי, אני מעדיף לתדלק בה.

בקיצור - מומלץ :)

הכרטיס עולה כסף?

יש מצב שאתה צודק בהחלט ולא מדובר על תחושה פסיכולוגית כזו או אחרת. ייתכן מאוד שהמשאבה לא מדייקת וכאשר אתה מתדלק 10 ליטר אתה לא ממש מקבל 10 ליטר בפועל. התופעה שאתה מדבר עלייה קרתה לי בדיוק בתחנת סונול שנמצאת על כביש אחיהוד- יגור בדיוק לפני הפניה לקריית אתא או אעבלין למי שמכיר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני גר בירושלים, ומתדלק בתחנה של ניות, לפי הכתבות שהיו על הוספת מים לדלק ניות הייתה בין הבודדות שהדלק היה באמת "נקי".

ומתדלק 98 כמובן.

רנו קליאו ספורט דור ראשון8)

פורסם

אוקי, אז בנתיים יש לנו

במרכז את תחנת דלק עלית,

בירושלים את תחנת דלק ניות

בדרום תהיה תחנה אחת בב"ש.

מי שמעוניין להצטרף מוזמן לשלוח לי ה"פ עם שם וטלפון או להתקשר (בשעות הבוקר) לטלפון 5201247-אפס חמש שתיים.

פורסם

ועם כל ההנחה ל-98, בסונול שערי חולון (הכניסה מכיוון איילון לכיכר קוגל) זה עדיין יותר זול.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יש מצב שאתה צודק בהחלט ולא מדובר על תחושה פסיכולוגית כזו או אחרת. ייתכן מאוד שהמשאבה לא מדייקת וכאשר אתה מתדלק 10 ליטר אתה לא ממש מקבל 10 ליטר בפועל. התופעה שאתה מדבר עלייה קרתה לי בדיוק בתחנת סונול שנמצאת על כביש אחיהוד- יגור בדיוק לפני הפניה לקריית אתא או אעבלין למי שמכיר.

העניין הוא שבדקתי ביותר מתחנת דלק אחת (וחברות שונות) ורק בתחנה הזאת הגעתי לתוצאה המקסימלית.

דלק דרגון יכול להיות קשור לעניין?:roll:

פורסם

אני מאשקלון,מתדלק ב95 אבל במחיר הנכון מבחינתי יהיה יותר טוב לתדלק 98...

יש אפשרות להצטרפות גם באשקלון?

Mercedes Benz S320 1996

Audi A6 1998 2.4 V6

האודי להחלפה על כל גודשת מעניינת (בייחוד האיטלקיות שבהן)

פורסם

בצפון אפשר לדאוג למספר לא מבוטל של אנשים שמתדלקים 98 העניין הוא שלא ידוע פה על תחנה של "דלק" שאיכות הדלק שלה טובה (אני מדבר על אוקטן 98).

עד עכשיו הזולה ביותר היא "תבור" בחוצות המפרץ-8.23 לליטר נכון להיום.

אשמח לעדכון במידה ויש תחנה בצפון נהריה-קריות מכיר מספר אנשים שישמחו לעשות את הכרטיס.

Got To love It

פורסם

בעקרון בגלל שכולם רוכשים את ה 98 אוקטן מאותו מקור לא צריכה להיות בעיה עם האיכות, המטרה היא לרכז את המתדלקים לתחנה אחת שבה תחלופת הדלק תהיה גבוהה בגלל שכולם מתדלקים בה.

זו יכולה להיות כל תחנה כל עוד היא שייכת ל"דלק" ומקובלת על רוב האנשים.

אם אתה מכיר מספר לא מבוטל של אנשים שיתעניינו אז אשמח אם תעזור בהפצת הידיעה ויחד תבחרו תחנה בחיפה.

• תוכן חדש...