Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנחה ב 98 - עכשיו בכל הארץ !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רק לא מבין למה לעשות את זה ל5 תחנות בלבד, למה לא כל תחנה ברחבי הארץ ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בצפון אפשר לדאוג למספר לא מבוטל של אנשים שמתדלקים 98 העניין הוא שלא ידוע פה על תחנה של "דלק" שאיכות הדלק שלה טובה (אני מדבר על אוקטן 98).

עד עכשיו הזולה ביותר היא "תבור" בחוצות המפרץ-8.23 לליטר נכון להיום.

אשמח לעדכון במידה ויש תחנה בצפון נהריה-קריות מכיר מספר אנשים שישמחו לעשות את הכרטיס.

השאלה היא האם אין תחנה שניתן לומר עליה בוודאות כי החומר שלהם איכותי או שידוע שיש כל מיני "תקלות" ברוב התחנות באיזור חיפה-נהריה?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני מתדלק בתבור 98, ביצעתי לוגים ואין לא תיקוני הצתה ולא מיספיירים.

הרכב לא סטנדרטי ועם תוכנה מותאמת ל98.

המחיר ישאר קבוע לליטר או שזה גובה הנחה לעומת מחיר לאותה עת?

Got To love It

פורסם
אני רק לא מבין למה לעשות את זה ל5 תחנות בלבד, למה לא כל תחנה ברחבי הארץ ?

זה התחיל מכרטיס לתחנה ספציפית בב"ש, לאור ההענות הוחלט להרחיב ל 5 תחנות בכל הארץ. מי יודע אם יצטרפו מספיק אולי יאשרו לנו הנחה גורפת.

אני מתדלק בתבור 98, ביצעתי לוגים ואין לא תיקוני הצתה ולא מיספיירים.

הרכב לא סטנדרטי ועם תוכנה מותאמת ל98.

המחיר ישאר קבוע לליטר או שזה גובה הנחה לעומת מחיר לאותה עת?

גובה ההנחה יחסית למחיר, 1.57 ש"ח ממחיר מחירון.

בעיקרון כל תחנה של דלק שמתדלקים בה אוקטן 98 איכותי , ללא קשר למחיר ה 98 שם, תתאים.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

בהודעה הראשונה ציינתי את גובה ההנחה, ממחיר המחירון של "דלק", ז"א שההנחה היא ללא קשר למחיר בתחנה אלא קבוע בכל אחת מ 5 התחנות.

ב 95 ההנחה תהיה 24 אג' - בפועל 7.51 ש"ח

בסולר הנחה של 8.20 ש"ח - בפועל 7.50 ש"ח

ב98 ההנחה של 1.57 ש"ח - בפועל 7.97 ש"ח

פורסם

אתמול הייתי בסונול הידוע בחולון, מחיר 98 בשירות עצמי עולה 7.75 ש"ח לליטר, דלק 95 עולה 7.50 ש"ח לליטר.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני לא מבין למה כל הזמן מביאים את סונול חולון כדוגמא? זאת תחנה אחת שנותנת כזה מחיר והיא לא נגישה לרוב הגדול של המתדלקים בארץ.

ומה אם אתם מתדלקים בחולון אבל נסעתם לצפון או לאילת וצריכים לתדלק בשביל החזור?

אם אין התחייבות לתדלק בתחנות מסויימות ואין התחייבות לכמות מינימום מסויימת, כרטיס כזה יכול לעזור כשנוסעים "רחוק מהבית" וצריכים תחנה נוחה, עם דלק איכותי ובמחיר הגיוני.

yairba, אז אני אגיד שאני מעוניין, והדבר היחיד שאני רוצה לדעת הוא מה הקץ' של הכרטיס?

פורסם
אני גר ברמת גן.

מתדלק אך ורק בתחנת דלק עלית (מול הבורסה) - ליד תחנת רכבת ארלוזורוב (מיקום מרכזי).

מאוד ממליץ על התחנה הזאת מכיוון שבאופן מפתיע ביותר, כשהייתי בחיפושי אחר התחנה הקבועה שארצה לתדלק בה, ברוב של 3 תחנות מיכל היה מספיק לי ל300 ק"מ, ובזאת ספציפית ל360 ק"מ. באופן גורף! מאוד מוזר... אבל עובד.

כך שלמרות שזאת לא תחנה שקרובה לביתי, אני מעדיף לתדלק בה.

בקיצור - מומלץ :)

הכרטיס עולה כסף?

גם אני מעוניין בתחנה הזו.

גר בתל אביב, עובד ברמת גן, כיום מתדלק עם כרטיס You בדור-אלון הבורסה.

תודה וסחטיין גדול על היוזמה! :lol:

פורסם
אני לא מבין למה כל הזמן מביאים את סונול חולון כדוגמא? זאת תחנה אחת שנותנת כזה מחיר והיא לא נגישה לרוב הגדול של המתדלקים בארץ.

ומה אם אתם מתדלקים בחולון אבל נסעתם לצפון או לאילת וצריכים לתדלק בשביל החזור?

אם אין התחייבות לתדלק בתחנות מסויימות ואין התחייבות לכמות מינימום מסויימת, כרטיס כזה יכול לעזור כשנוסעים "רחוק מהבית" וצריכים תחנה נוחה, עם דלק איכותי ובמחיר הגיוני.

yairba, אז אני אגיד שאני מעוניין, והדבר היחיד שאני רוצה לדעת הוא מה הקץ' של הכרטיס?

או ! תודה רבה,

למרות שזה נראה כך, לא כולם גרים בחולון :lol: וזמינים לתדלק בתחנה הזו,

הכרטיס יועד בהתחלה לתושבי הדרום ומשם התפתח ל 5 תחנות בכל הארץ. המטרה היא לנצל את ה 5 תחנות ליצור רצף שיאפשר לתדלק בכל הארץ מצד אחד ולקבל מחיר קבוע וזול במקום לשלם מחיר מלא.

כמו שכתבתי בשרשור המקורי, המטרה הייתה להרחיב את מעגל הלקוחות של "דלק" ולכן הם היו מוכנים להעניק הנחה במידה ויצטרפו 30 אנשים. הכרטיס ללא עלות ואין מינימום תדלוק, החשיבה היא שלקוח שמתדלק הוא גם קונה במנטה ומכניס כסף.

אגב, נכון לעכשיו לא הגענו למספר המינימום אז תרים טלפון למנהלת וקבל טפסים למילוי.

כל מי שעוניין, בבקשה תרימו טלפון למנהלת ותקבעו מתי לקפוץ / היא תשלח לכם טפסים.

• תוכן חדש...