Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

בקרוב אני מתכנן לקנות סיאט מיי, ואני רוצה להחליף את הגלגלים שמגיעים איתה לג'אנטים.

מצאתי את המסמך הזה של משרד התחבורה http://car.mot.gov.il/ORIL/2012/3/12-2211.pdf

ויש שם 4 מידות מותרות.

מבין ארבעת המידות המותרות, איזה מידה תהווה פשרה בין מחירי צמיגים, היצע צמיגים שקיימים בשוק(כלומר שזאת לא תהיה מידה בעייתית שיש 2-3 דגמים בשוק), מחיר הג'אנטים עצמם, נוחות נסיעה, וצריכת דלק?

אני חושב שכנראה ה16 אינצ' ייראו הכי יפה, אבל הנסיעה בהן תהיה נוקשה מאוד, והן יפגעו קצת בצריכת דלק. אני צודק?

כמו כן, בכללי אשמח להסבר על מה תשפיע עלייה במידה מבחינת ביצועי הרכב/נוחות/צריכת דלק(ברור לי שזה לא רכב ספורט לביצועים, אבל אני מחפש לא להקשות על הקצת כוח שיש לרכב זה מלכתחילה).

תודה.

פורסם

[quote=dbx22;3817661אהלן חברים,

בקרוב אני מתכנן לקנות סיאט מיי, ואני רוצה להחליף את הגלגלים שמגיעים איתה לג'אנטים.

מצאתי את המסמך הזה של משרד התחבורה http://car.mot.gov.il/ORIL/2012/3/12-2211.pdf

ויש שם 4 מידות מותרות.

מבין ארבעת המידות המותרות, איזה מידה תהווה פשרה בין מחירי צמיגים, היצע צמיגים שקיימים בשוק(כלומר שזאת לא תהיה מידה בעייתית שיש 2-3 דגמים בשוק), מחיר הג'אנטים עצמם, נוחות נסיעה, וצריכת דלק?

אני חושב שכנראה ה16 אינצ' ייראו הכי יפה, אבל הנסיעה בהן תהיה נוקשה מאוד, והן יפגעו קצת בצריכת דלק. אני צודק?

כמו כן, בכללי אשמח להסבר על מה תשפיע עלייה במידה מבחינת ביצועי הרכב/נוחות/צריכת דלק(ברור לי שזה לא רכב ספורט לביצועים, אבל אני מחפש לא להקשות על הקצת כוח שיש לרכב זה מלכתחילה).

תודה.

תקח 185/55/15 היו לי כאלו על הג'אז, שמתי לה T1R, זו המידה הכי קטנה שלהם, צמיג סופר אוחז, לא כזה נוקשה ומידה זמינה.

16 יהיה ענק מדי על הMII

פורסם

איך נכנסים לקטגוריה הזאת באתר של משרד התחבורה? אני רוצה לראות של רכבים אחרים לדוגמה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני הגעתי לקטגוריה הזאת בדרך הבאה:

מצאתי באתר של סיאט קובץ PDF עם המחירון של הדגמים, ולכל דגם יש קוד דגם,

חיפשתי את הקוד דגם הזה בגוגל, ובין התוצאות הראשונות הגעתי לאזור הזה של משרד התחבורה.

שאלה למתן, איך תשפיע על הרכב עלייה מ165/70/14 למידה 185/55/15?

פורסם
אני הגעתי לקטגוריה הזאת בדרך הבאה:

מצאתי באתר של סיאט קובץ PDF עם המחירון של הדגמים, ולכל דגם יש קוד דגם,

חיפשתי את הקוד דגם הזה בגוגל, ובין התוצאות הראשונות הגעתי לאזור הזה של משרד התחבורה.

שאלה למתן, איך תשפיע על הרכב עלייה מ165/70/14 למידה 185/55/15?

לפני ה185/55/15 היו לי 175/65/14 - לא הורגש הבדל משמעותי בכלל, אתה יכול להחליף בראש שקט לדעתי.

פורסם

אוקיי הבנתי.

עוד שאלה בנושא,

אם אני עולה במידה לאחת המידות המותרות במסמך הזה, אני צריך ללכת למשרד הרישוי לאשר משהו ברישיון רכב?

או שמספיק שזה מאושר על ידם ויש לי את המסמך ברכב ליתר ביטחון אם שוטר שואל על זה או בטסט השנתי?

פורסם
אוקיי הבנתי.

עוד שאלה בנושא,

אם אני עולה במידה לאחת המידות המותרות במסמך הזה, אני צריך ללכת למשרד הרישוי לאשר משהו ברישיון רכב?

או שמספיק שזה מאושר על ידם ויש לי את המסמך ברכב ליתר ביטחון אם שוטר שואל על זה או בטסט השנתי?

נסעתי שנה וחצי 185/55/15 ברישיון 175/65/14

טסט עברתי, לבדיקות שגרתיות האמת אף פעם לא עצרו אותי..

וכן זה חייב להיות מאושר, אבל אף אחד לא שם על זה.

פורסם
הבנתי.

והליך האישור במשרד הרישוי זה משהו מסובך?

ערב טוב.

במידה ותבחר לבצע את הרכישה אצלנו ,אנו נבצע עבורך את ההליך מול משרד התחבורה ונצייד אותך באישור רשמי ,מיד בסיום ההתקנה.

אתה מוזמן:

אי אנד איי אוטוספורט,ר"ח ברוך הירש 11 בני ברק.

03-5702345

פורסם

החלפת מידות ברישיון זה שטויות

אתה פשוט ניגש למשרד רישוי באזורך, משלם 50\30 שקלים, הפקיד\ה בודקת במחשב אם המידה מאושרת

במידה וכן מדפיסה לך רישיון חדש ופה נגמר הסיפור

פורסם
תודה רבה!

וE&A, תודה על ההצעה אבל קצת רחוק לי. אני מהצפון.

בכיף.

אם תצטרך עזרה בהכוונה לגבי הליך הרישוי או לגבי מידות צמיגים מאושרת עבורך,דבר איתנו בטלפון :03-5702345 ונעזור לך.

פורסם
החלפת מידות ברישיון זה שטויות

אתה פשוט ניגש למשרד רישוי באזורך, משלם 50\30 שקלים, הפקיד\ה בודקת במחשב אם המידה מאושרת

במידה וכן מדפיסה לך רישיון חדש ופה נגמר הסיפור

האם הפקיד בודק מול הוראת הרישוי של משרד התחבורה שהועלתה פה או שיש צורך לגשת למכון רישוי שיבצע זאת?

כששיניתי בעבר מידה לוולקן היה צורך לגשת עם אישור היבואן (אישור בנוסח חופשי על דף לוגו של לובינסקי) למכון רישוי שיבצע זאת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...