Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוודאי שזה משנה לי בכמה הרכב נקנה. כדי שאני אוכל לדעת מה הסף שהם יהיו מוכנים למכור לי . לצורך העניין אם הרכב עולה 57 אני בטוח שהם שילמו גג 50 בלחץ. הם מוכנים למכור ב-53 אז מן הסתם הם חייבים להרוויח.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הם שילמו 50, אין מצב שיורידו שקל מ 53.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אם הם שילמו 50, אין מצב שיורידו שקל מ 53.

אני מניח שרק הזמן יגיד

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מצאתי עוד דרך להוזיל את המחיר. שאלתי את הסוכן אם אני מוותר על האחריות לשנה וכל הבלוף שלכם מסביב - יש הנחה במחיר?

מסתבר שזה מוזיל ב-2000 שקל. הרכב עם טסט לחודש וחצי .

עדיין לא מביא אותי למחיר שציפיתי. עוד רעיונות ? בלי ציניות בבקשה :)

פורסם

אחריות של לובינסקי טרייד זה לא בלוף אלא אחריות של יבואן פיג'ו, כמו לרכב חדש.

לשיקולך....

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מצאתי עוד דרך להוזיל את המחיר. שאלתי את הסוכן אם אני מוותר על האחריות לשנה וכל הבלוף שלכם מסביב - יש הנחה במחיר?

מסתבר שזה מוזיל ב-2000 שקל. הרכב עם טסט לחודש וחצי .

עדיין לא מביא אותי למחיר שציפיתי. עוד רעיונות ? בלי ציניות בבקשה :)

בלי ציניות - למה לדעתך הרכב לא נמכר בלוח במשך חודשים? נכון, כי הבעלים לא הסכים להוריד מחיר. אז אם הבעלים נאלץ למכור לטרייד אין באלפי שקלים פחות, למה אתה חושב שהטרייד אין יוזיל עוד יותר את המחיר? הם כידוע לך, צריכים לכסות הוצאות של מגרש, אחסון, שכר נציגים ועוד ירקות וגם להרוויח על הרכב.

בנוסף, עושה רושם שאתה ממש "חם" על האוטו - שזה בסדר, כל אחד מאיתנו ננעל על פריט באיזשהו שלב, אבל אני במקומך הייתי מנסה לקושש עוד קצת הנחה אבל לוקח את הרכב בסופו של דבר. אם הוא במצב טוב כפי שאתה מתאר, תחשוב כמה עגמת נפש וזמן הוא יחסוך לך בחיפוש אחר פריט אחר שיש לגביו המון סימני שאלה וחששות.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

כפי שנאמר לך, האחריות המלאה של לובינסקי היא ממש לא דבר שהייתי מקל בו ראש. אני מכיר אדם שקנה מהם, ניזקק להפעלת האחריות וקיבל הכל: תיקון הרכיב, שרות מלא, ואפילו שטיפה על הדרך. תוסיף לכך תיקון ליקויים שתדרוש לבצע לפני המסירה והעברת טסט, שאם זה לא הוצע לך אז בקלות אתה יכול להכניס את זה במעמד המכירה הסופי, וזה כמה שווה לך? עוד +- 2000 ש"ח כולל הזמן הדרוש לקחת את הרכב ולהעביר אותו טסט ולמעלה מזה אם יתגלו ליקויים שיצרכו תיקון לפני הטסט.

לכן אתה צריך להכניס גם את זה למערכת השיקולים. מאדם פרטי אתה לא תקבל שום דבר מזה, ואל תזלזל בכל העניין, יתכן שזה לא שווה ערך לסכום שאתה מעוניין להוריד, אך יתכן מאוד שזה שווה יותר.

אני מציע לך לשבת עם הנציג ברצינות (שהוא יבין שאתה רציני), להכליל העברת טסט לפני הקנייה עם כל המשתמע מכך (החלפה של בלמים אם צריך, צמיגים, ווישרים או אפילו מספר- כל מה שיידרש בכדי שהרכב יעבור טסט נקי), ליישר קו במוסך היבואן על כל "פיפס" שיש ונמצא בבדיקה: קוסמטיקה, טיפול קטן, צינור יבש... כל מה שצריך, כי לנציג המכירות יותר קל לעשות את זה מאשר להוריד ישירות במחיר, אני אומר זאת מניסיון אתם. ואז להיכנס לרכב ולנסוע לשלום עם עוד 2000-3000 שהורדת מהמחירון גם כך.

ואם אחרי כל זה החלטת שזה לא משתלם לך, אז שכח מהרכב הזה, ותמשיך בחיפושים. חבל על הזמן שלך, אל תלך סחור- סחור, גבש החלטה (כל החלטה) וצא לדרך, כי הכי מצער (לטעמי לפחות) זה שבזמן שאתה מתלבט הרכב יימכר.

ד"א באיזה שנה עלה הרכב לכביש? כמה ק"מ הוא עבר? האם המחירון שאתה מתייחס אליו הוא מחירון משוכלל?

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
כפי שנאמר לך, האחריות המלאה של לובינסקי היא ממש לא דבר שהייתי מקל בו ראש. אני מכיר אדם שקנה מהם, ניזקק להפעלת האחריות וקיבל הכל: תיקון הרכיב, שרות מלא, ואפילו שטיפה על הדרך. תוסיף לכך תיקון ליקויים שתדרוש לבצע לפני המסירה והעברת טסט, שאם זה לא הוצע לך אז בקלות אתה יכול להכניס את זה במעמד המכירה הסופי, וזה כמה שווה לך? עוד +- 2000 ש"ח כולל הזמן הדרוש לקחת את הרכב ולהעביר אותו טסט ולמעלה מזה אם יתגלו ליקויים שיצרכו תיקון לפני הטסט.

לכן אתה צריך להכניס גם את זה למערכת השיקולים. מאדם פרטי אתה לא תקבל שום דבר מזה, ואל תזלזל בכל העניין, יתכן שזה לא שווה ערך לסכום שאתה מעוניין להוריד, אך יתכן מאוד שזה שווה יותר.

אני מציע לך לשבת עם הנציג ברצינות (שהוא יבין שאתה רציני), להכליל העברת טסט לפני הקנייה עם כל המשתמע מכך (החלפה של בלמים אם צריך, צמיגים, ווישרים או אפילו מספר- כל מה שיידרש בכדי שהרכב יעבור טסט נקי), ליישר קו במוסך היבואן על כל "פיפס" שיש ונמצא בבדיקה: קוסמטיקה, טיפול קטן, צינור יבש... כל מה שצריך, כי לנציג המכירות יותר קל לעשות את זה מאשר להוריד ישירות במחיר, אני אומר זאת מניסיון אתם. ואז להיכנס לרכב ולנסוע לשלום עם עוד 2000-3000 שהורדת מהמחירון גם כך.

ואם אחרי כל זה החלטת שזה לא משתלם לך, אז שכח מהרכב הזה, ותמשיך בחיפושים. חבל על הזמן שלך, אל תלך סחור- סחור, גבש החלטה (כל החלטה) וצא לדרך, כי הכי מצער (לטעמי לפחות) זה שבזמן שאתה מתלבט הרכב יימכר.

ד"א באיזה שנה עלה הרכב לכביש? כמה ק"מ הוא עבר? האם המחירון שאתה מתייחס אליו הוא מחירון משוכלל?

הרכב שנת 2008. עם 60,000 ק"מ. מחירון משוכלל 57,600 . אני מאוד מעוניין ברכב. זה נכון . אבל לא בכל מחיר.

פורסם

הם מורידים לך 4600 מהמחירון וזה מבלי לחשב את שווי כל החבילה הנלוות לעסקה כמו הטסט, תיקונים, אחריות לשנה...

ואתה אומר שכאשר הסרת את כל ההטבות הגעת להורדה של עוד 2000 ש"ח, מה שמביא אותך לכמעט 7000 ש"ח פחות מהמחירון (למרות שלדעתי עדיף כל החבילה והעברת טסט מאשר 2000 ש"ח) שזה מסתכם בכ12% הורדה בפועל לרכב פרטי עם נתונים מצוינים.

האמת שאני מתקשה להבין מדוע זו לא רכישה כדאית.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
הם מורידים לך 4600 מהמחירון וזה מבלי לחשב את שווי כל החבילה הנלוות לעסקה כמו הטסט, תיקונים, אחריות לשנה...

ואתה אומר שכאשר הסרת את כל ההטבות הגעת להורדה של עוד 2000 ש"ח, מה שמביא אותך לכמעט 7000 ש"ח פחות מהמחירון (למרות שלדעתי עדיף כל החבילה והעברת טסט מאשר 2000 ש"ח) שזה מסתכם בכ12% הורדה בפועל לרכב פרטי עם נתונים מצוינים.

האמת שאני מתקשה להבין מדוע זו לא רכישה כדאית.

קיבלתי מחיר של 53 בסניף אחד , כאשר הרכב הגיע לשם . הרכב עבר לסניף אחר והם מבקשים עליו 55 ולאחר ההפחתה 53. מה שאומר שאפילו 10% לא הופחת . אני אסביר לך למה זה לא רכישה כדאית. אני לא מחזיק רכבים לתקופה ארוכה. רכב אחרון שלי מכרתי אחרי 4 חודשים . ורכב לפניו מכרתי אחרי שנה וקצת. בהנחה שאני אקנה ב-53 וארצה למכור לאחר תקופה קצרה ולאחר שעקבתי תקופה ארוכה אחרי מכוניות ביד 2 , וגם מול מוכרים שלא מיד 2 לרכב הנ"ל , אני מניח שאני אוכל לקבל 45 וזה גם יהיה בחסד.

פורסם

אתה מחליף מכוניות בצורה כל כך תכופה ומה שמטריד אותך זה עוד 2,000 או פחות 2,000 ?

תתחיל לבדוק מדוע אתה מחליף מכוניות כל כך מהר. אם התשובה היא שהן משעממות אותך אז לדעתי אתה צריך רכב חזק יותר (גם אם זה אומר לרדת בשנתון).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אז אל תקנה.

או תקנה פרטית.

לא הבנתי מה אתה רוצה.

אם אין לך משהו חכם לרשום אז אל תרשום. תודה

פורסם

אל תוותר על האחריות בשביל 2000 ש"ח, לרכב בן 5 זוהי הצעה מאוד הוגנת.

אין חוק של מינימום 10% מתחת.

יש לפעמים מקרים של 5% וכו'.

הטרייד הוא פתרון למימוש עסקה ולפעמים היבואן עצמו מוכן לקחת על עצמו סיבסוד כזה או אחר.

בכמה הטרייד רכש את הרכב זה פחות משנה, משנה מה הרכב שווה לך.

לדעתי על 3000 ש"ח אין היגיון לפוצץ עסקה ויש למצוא דרך להיפגש באמצע.

אם תמתין עד סוף החודש ובמידה והרכב לא יימכר, תוכל לשחק על ירידת מחירון צפוייה.

אם בכלל תרצה לקחת הימור חכה למאי והם גם יעבירו אותו טסט בעבורך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אל תוותר על האחריות בשביל 2000 ש"ח, לרכב בן 5 זוהי הצעה מאוד הוגנת.

אין חוק של מינימום 10% מתחת.

יש לפעמים מקרים של 5% וכו'.

הטרייד הוא פתרון למימוש עסקה ולפעמים היבואן עצמו מוכן לקחת על עצמו סיבסוד כזה או אחר.

בכמה הטרייד רכש את הרכב זה פחות משנה, משנה מה הרכב שווה לך.

לדעתי על 3000 ש"ח אין היגיון לפוצץ עסקה ויש למצוא דרך להיפגש באמצע.

אם תמתין עד סוף החודש ובמידה והרכב לא יימכר, תוכל לשחק על ירידת מחירון צפוייה.

אם בכלל תרצה לקחת הימור חכה למאי והם גם יעבירו אותו טסט בעבורך.

עידן

תודה על התגובה . למה אמורה להיות ירידת ערך בסוף החודש? אם אני מחכה למאי והם יעבירו את האוטו טסט זה חצי לטובתי כי אז הרכב עבר טסט אומנם וזה נוח. מצד שני אני מוריד להם עוד אלפיה על הטסט , במידה והוא לא מועבר.

• תוכן חדש...