Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שסיימתי להשתולל כאן מהעצבים הגיע הזמן להתקדם לתכלס.

השאירו לי את ה"עיצוב" הזה בדלת האחורית של פאביה 2012.

המכה בדלת בלבד, אין שום נגיעה במרכב עצמו, יש נזק צבע שטחי מאוד, משהו שפוליש יעילים בקלי קלות.

השאלה שלי היא בהנחה שאני לא מערב את הביטוח, יש פחח שיכול למשוך את כל העסק החוצה ולהשיב את המצב לקדמותו או שעדיף לערב את הביטוח בנזק כזה עם התייחסות להשלכות עתידיות כמו היעדר תביעות וכוליי.

אגב, אם מישהו מתכוון להציע להשאיר את זה ככה זה לא יקרה, אני אצא מדעתי בכל פעם שאני אגיע לרכב.

תודה חברים

carhit.jpg

carhit2.jpg

פורסם

שמע אם אתה גר במקום צפוף, שאנשים נדחסים לחניות (ת"א), חבל לתקן.

ואני מכיר את התחושה של העצבים.

ונגיד לך יותר מזה, יש מצב טוב שזה לא פגע וברח, פשוט לא הרגישו.

לא חושב שכדאי לערב ביטוח, יש מצב טוב שיישרו את זה עד לרמה שלא תראה* הבדל.

האם נפגע הבידוד של הדלת?

(תגיד למישהו שיסע במהירות ותשים את האוזן צמוד לדלת באיזור המכה).

אם כן, משתתף בצערך.

פורסם

אז זהו, שלא...אני לא גר במקום צפוף.

נהפוכו, אני חונה תמיד באזור מבודד מאוד (מתחם סגור) אף רכב לא חונה לידי \ לפניי \ מאחוריי

אני חושד שמדובר ברוכב קטנוע של שליחויות של אחד העסקים במתחם לפי אופי המכה...

יש מכה חזקה בחלק התחתון של הדלת ועוד 2 כיפופים קלים בחלק העליון מה שהופך את הסבירות שמדובר ברכב לנמוכה עד אפסית.

היות והמקום מצולם אני מקווה לאתר את הפוגע ולתת לו את התענוג לשלם על התיקון \ השתתפות עצמית שלי

לצערי הבחנתי מאוחר יותר שיש פגיעה בצבע.

פורסם

לפי דעתי, אין שום סיבה להפעיל את הביטוח.

תיקון כזה של פחחות וצבע לא צריך לעלות יותר מ 750 ש"ח (במקום יקר).

אם יש צילום, תמצא את הפוגע ותציע לו לשלם על התיקון. בנתיים תיקח הצעת מחיר מפחח שאתה מעוניין לתקן אצלו. סיכוי גדול שהוא יסכים, אחרת הוא זה שיצטרך לשלם השתתפות שלו.

אם לא תמצא את הפוגע - גם לא אסון גדול. לא נעים, אבל הנזק לא רציני (גם כספי וגם לרכב).

שלא יהיו לך צרות יותר גדולות בחיים.

יש אומרים שמכה מהסוג הזה מביאה מזל להבא, ולא יהיו תאונות יותר גדולות.

8)

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אהלן רועי....

הרכב שחור ולמי שלא מכיר את הקונטורים של הרכב עלול לחשוב שזה חלק מהצורה שלו מהסתכלות בתמונה, מצטער - המצלמה לא באמת מאפשרת להעביר את המצב במלוא חומרתו.

אם תסתכל על התמונה השמאלית מבין השתיים מהידית של הדלת האחורית רד בקו ישר למטה, באיזושי נקודה מעל לפס הפלסטיק יש קו שרץ לאורך הדלת (הקו הזה הוא תוצאה של המכה, זה לא העיצוב של הדלת) וזה הולך ונמשך עד לחלק התחתון של הדלת.

דבר נוסף שיוכל לעזור לך להבין את המכה הוא ההשתקפות של הקווים של המרצפות עליהן חונה הרכב, תוכל לראות שכל הקווים שמשתקפים על הדלת נראים כמו ספגטי והחלק של פס הפלסטיק עקום גם כן בחלקו האחורי.

פורסם

זה נראה כאילו אופנוען/רוכב אופניים חשמליים איבד שליטה על הרכב

אולי תיקון בפומפה?

אוטופיקס?

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

זה בדיוק החשד שלי, המכות העליונות שסימנתי אבל לא נראות כל כך בתמונה נראות כמו מעיכות...

זו לא מכה אופיינית לפגיעה מרכב, גם השפשוף על הדלת נראה כמו סימן של צמיג ולא כמו סימן של רכב.

החשד שלי הוא שרוכב אופנוע שעובד בשליחויות אצל אחד מבתי העסק התנגש ברכב ונפל עליו.

• תוכן חדש...